Ben bu konu açıldığında iyi merkez neye göre anlaşılır diye sormuştum.Ama gördüğüm kadarıyla herkes yaşadığı tecrübelere göre yazıyor.Bence bu konuda tecrübeli olanları dinlemek önemli.Bende nacizane bu konuda yorulmuş biri olarak görüşümü bildirmek istiyorum.Translakasyonu olan pgd yaptırmak zorunda olan bir hasta olarak istanbulun büyük isimlerini tek tek ziyaret etmek durumunda kaldım.Gün oldu 300 tl muayene ücreti ödediğimiz doktor yüzümüze bakmadı gün oldu pgd yaptırmamızın zorunlu olduğunu bildiğimiz halde sorun yokmuş gibi sıradan bir tüp bebek hastası gibi davrananlar oldu.Eşim sabırsız biri hemen karar verip ilk denememizi yaptık sonuç hüsran tabii.8 -9 bin tl harcarak.Sonra ben televizyonda konuşan bir doktora gittim ne hataaaa siz yapmayın diye söylüyorum.Doktor kendini ekranda sanıp habire show yaptı ve sonunda anladık ki pgd yapacak ekibi yokkkkk.Sonuç negatif
Çok uzattım ama 3. denemem çok şükür doğru yeri bulup içim rahat bir şekilde tedavi oldum 17 HAFTALIK GEBEYİM HERŞEY YOLUNDA devam etmesi içinde dua ediyorum hem kendime hem sizlere.Allah hepinizin yanında olsun.Son olarak yazılanları dikkatlice okumanızı her okuduğunuza da güvenmemenizi öneririm.Çünki yaptığımız şeçimleri bütün hayatımızı etkiliyor