- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Sonunda ben kötü olmak istemiyorum ama kendini kullandırıyormuş gibi geliyor. Bi uyarma isteği duyuyorum.Karışmayın derim. İşe yaramıyor, denendi ve test edildi..
Türklerin korkulu rüyasi matematikten bi ifade seçmeyecektim hata ettimOkadar x demisinki x in karekokunu filan sorarsin diye okumadim
Ailesi çok baskıcı. Sevgilim ile buluşuyorum diyemez. Genç bi kız için olmaması gereken bi durum. Ben anneme nasıl diyebilip çıkıyorsam onunda çıkması lazım. Ama işte aile faktörü..Hiç bir şekilde karışma. Yalanlarınada ortak olma.
Açıkcası ben arkadaşımın aklını fikrini konu bu çocuk olunca hiç kullanmadığını düşünüyorum...Bence fazla önemseyip ilgilenmeyin herkesin aklı var
Annesi bi sevgilisi olmasını kabul etmez,hele ki o çocuğu hiç etmez. Bu nedenle üzülüyorum yalan söylemek zorunda kaldığı için.Karışma tavsiyelerini dinlemeyecektir.
Ayrıca arkadaşına seni kullanarak yalan söylememesini eğer annesi seni ararsa onu idare etmeyeceğini söyle.
Yapılabilecek her şeyi yapmissin bence bundan sonrasinda x sana cemkire bilir. Vicdanin rahat olsun.İyi akşamlar herkese.
Benim bi arkadaşım var.X olsun. Dershane döneminde arkadaş olmuştuk 5 6 senelik arkadaşız. Evlerimiz yakın ve annelerimiz de arkadaşlar.
X komşularının oğlu ile bi dönem sevgili oldu. Bundan 5 sene önce. Ve çocuk arkadaşımdan ayrıldı.Arkadaşım yıkıldı. Aslında ben bu senaryoyu önceden tahmin edebiliyordum. X lütfen derslerine odaklan,bak o yarın gider üniversiteyi kazanır sen ortada kalırsın lütfen yapma dedim. Ve maalesef ki X barajı dahi aşamadı,çocuk Muğlaya okumaya gitti.X de hiç istemediği bir 2 yıllık bölüm okudu.
X bu çocuğu unutamadı. Çocuk Muğlada gününü gün etti ve okulu bitiremedi geri döndü.X'te istemediği bölümü bitirip tekrar sınavlara hazırlandı ama verimli hazırlanmadı. Ve 2 yıllık sağlık bölümünü özel bi üniversitede kazandı.
Aralık 2017 'de çocuk ben akıllandım.Olgunlaştım dedi ve geri döndü. X hemen kabul etme sen bu çocuk yüzünden çok üzüldün biraz çaba göstersin dedim,dinlemedi ve hemen ilişkiye başladı. İlk ay herşey çok iyi giderken sonra çatırdadı.Çocuk 2-3 gün hiç yazmıyor,buluşalım demiyor.X morali bozuk iş durumlarından diye kendini avutuyordu. Çocuk o kadar aramıyor ki yanımda bi kez aradığında eli ayağına dolaştı X'in.
Ve çocuk ailesine söylemiş.X'in ailesi çok muhafazakar ve bilmiyorlar. Anneleri ise aşırı samimi. Bak X emin olmadan annesi bilmesin samimiyet gösterme geri dönüşü çok zor olur desem de dinlemedi.
Bugün X seninle buluşuyorum annem ararsa açma dedi .Peki nereye dediğimde de '' Annesi ile bi yere gidiyorlarmış birşey almak için sende gel dedi onlarla gittim'' dedi.
X annen bilmiyor ve onun annesi senin arabalarına nasıl gizlice bindiğini gördü.Bu hiç hoş bir durum değil. Neden annesi ile bi yere giderken eşlik ediyorsun ? Annen bilmiyor.Hiç sağlam adımlar atmıyorsun. Çocuk çok ilgisiz ilişkinin akıbeti belli değil.Siz komşsusunuz. Annesi ile yarın ayrılma gibi bi durum olduğunda üzücü durumlar olabilir '' diyerek uyarımı yaptım.
Arkadaş olarak korumak,kollamak istiyorum. Fakat anladığını ve mantıklı davrandığını düşünmüyorum.
Sizce en iyisi bundan sonra hiç karışmamak mıdır ?
Bence onun gözü kör olmuş baksana ne dediysen de dinlememis. Bence Karışma elinden geleni yapmışsınİyi akşamlar herkese.
Benim bi arkadaşım var.X olsun. Dershane döneminde arkadaş olmuştuk 5 6 senelik arkadaşız. Evlerimiz yakın ve annelerimiz de arkadaşlar.
X komşularının oğlu ile bi dönem sevgili oldu. Bundan 5 sene önce. Ve çocuk arkadaşımdan ayrıldı.Arkadaşım yıkıldı. Aslında ben bu senaryoyu önceden tahmin edebiliyordum. X lütfen derslerine odaklan,bak o yarın gider üniversiteyi kazanır sen ortada kalırsın lütfen yapma dedim. Ve maalesef ki X barajı dahi aşamadı,çocuk Muğlaya okumaya gitti.X de hiç istemediği bir 2 yıllık bölüm okudu.
X bu çocuğu unutamadı. Çocuk Muğlada gününü gün etti ve okulu bitiremedi geri döndü.X'te istemediği bölümü bitirip tekrar sınavlara hazırlandı ama verimli hazırlanmadı. Ve 2 yıllık sağlık bölümünü özel bi üniversitede kazandı.
Aralık 2017 'de çocuk ben akıllandım.Olgunlaştım dedi ve geri döndü. X hemen kabul etme sen bu çocuk yüzünden çok üzüldün biraz çaba göstersin dedim,dinlemedi ve hemen ilişkiye başladı. İlk ay herşey çok iyi giderken sonra çatırdadı.Çocuk 2-3 gün hiç yazmıyor,buluşalım demiyor.X morali bozuk iş durumlarından diye kendini avutuyordu. Çocuk o kadar aramıyor ki yanımda bi kez aradığında eli ayağına dolaştı X'in.
Ve çocuk ailesine söylemiş.X'in ailesi çok muhafazakar ve bilmiyorlar. Anneleri ise aşırı samimi. Bak X emin olmadan annesi bilmesin samimiyet gösterme geri dönüşü çok zor olur desem de dinlemedi.
Bugün X seninle buluşuyorum annem ararsa açma dedi .Peki nereye dediğimde de '' Annesi ile bi yere gidiyorlarmış birşey almak için sende gel dedi onlarla gittim'' dedi.
X annen bilmiyor ve onun annesi senin arabalarına nasıl gizlice bindiğini gördü.Bu hiç hoş bir durum değil. Neden annesi ile bi yere giderken eşlik ediyorsun ? Annen bilmiyor.Hiç sağlam adımlar atmıyorsun. Çocuk çok ilgisiz ilişkinin akıbeti belli değil.Siz komşsusunuz. Annesi ile yarın ayrılma gibi bi durum olduğunda üzücü durumlar olabilir '' diyerek uyarımı yaptım.
Arkadaş olarak korumak,kollamak istiyorum. Fakat anladığını ve mantıklı davrandığını düşünmüyorum.
Sizce en iyisi bundan sonra hiç karışmamak mıdır ?
Haklısınız. Kendimi onun yerine koyup düşününce. Gizlice arabaya binmesi onu çok kötü bi pozisyona sokuyor.O çocuğun annesinin bunu görmesi hiç hoş birşey değil.Sen yapicagini yapmissin bundan sonra olabilecek olumsuzluklar onu bağlar malesef, bazen gençlikte ne kadarda gözleri kör oluyor kızların
Kullanmamayı tercih ediyordurAçıkcası ben arkadaşımın aklını fikrini konu bu çocuk olunca hiç kullanmadığını düşünüyorum...
Bana hep çok katısın der. Mesela bundan önce sosyal medyadan biri eklemiş. Bak konuşma derdini niyetini bilemezsin dedim.Ya öylesine konuşuyorum arkadaşça dedi. Çocuk buna vücut çalışıyorum diye üstsüz fotoğrafını attı bana attı X gözün gönlün açılsın diye. Napıyorsun benim sevgilim var ben bu tür şeylerden hoşlanmıyorum dedim fotoğrafa bakmadım dahi. Fakat silmeti unuttuğum için sevgilim gördü ve aram açıldı. Ve o çocuğa güvenme dediğimi dinlemedi sonra çocuğun altından neler çıktı neler. Diyorum bak güvenmemen gerektiiğini,hayatına alacağın herkesi araştırman gerektiğini öğren deyince ya ben öylesine konuştum,sevgili olarak konuşmadım ki diyor.Yapılabilecek her şeyi yapmissin bence bundan sonrasinda x sana cemkire bilir. Vicdanin rahat olsun.
Yemin ederim okurken kendimi matematik işlemi çözüyor gibi hissedip konuya odaklanamadım.kafamda o kız yerine kocaman bir x işareti oluştu.çok bilinmeyenli denklem.bu arada konu sahibine cavaben de karışmayın bu denklemde sizin yeriniz yok matematiksel olarak tabiOkadar x demisinki x in karekokunu filan sorarsin diye okumadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?