Saç Rengi ve Saç Boyama en kalıcı ve en etkili mavi siyah saç boyası??? önerilerinize ihtiyacım varr

gonca_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
19
0
36
Antalya
kızlar ben 2 yıldır mavi siyaha boyatıyorum saçlarımı, normalde siyahlar aslında ama soluklar, mavi siyah çok hoşuma gidiyor ama hiç tam anlamıyla memnun kalmadım, en kalıcı ve en koyu mavi siyah boya hangi marka sizcee??

bence koleston cnm cunku en koyu ve kalıcı sıyahlar eksınlıkle kolestonda hatta oylekı ölümüne akmıo sactan :86:

Benim de saçlarım siyah; fakat mavi siyaha boyadım bi ara. Kolestonu denemiştim. O biraz cansızlaştırdı sanki saçlarımı. Sonra Palette'in Siyah İnci serisinden gece mavisini kullandım. Parlaklığına ve tonuna hasta oldum. Hem de aşırı bir akma olmadı. Tabii her saçta farklı oluyordur sonuçları. O yüzden kullanan birkaç kişiye daha sor derim.

ben de kullandım bir ara mavi siyah ama aslında ben daha mavi ışıltılı bir saç rengi istiyordum.. bu nedenle tüpte satılan sadece mavi renk olan boyalardan da kullanmaya başladım. normal boyadan birkaç gün sonra üerine sade mavi boya attım, süper olmuştu, herkes de soruyordu özellikle güneşte ama şimdi ben doğal saç rengime döndüm boyamıyorum, boyarsam yine o renge döneceğim, tavsiye ederim.. yıpranma flan da olmadı extradan, bir iki yağ bakımı da deneerseniz daha parlak olur, bu tüp boyalar da daha ucuz ayrıca extra bir masraf getirmiyor ama alttaki mavi siyahı iyi bir markayla boyamakta fayda var...

Bende bugün böğürtlen siyahına boyadım ondan önce loreal mavi siyah ve hint kınası vardı bahsettiğiniz mavi tüp boyadan da aldım nasıl yaptınız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…