En kötü arkadaş; Sigara

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Yaklaşık 8 sene olacak kendisiyle tanışalı, 16 yaşında başlamıştım, 4 gündür ağzıma sürmedim, bir daha başlamak istemiyorum ne zormuş, eroinden güçlü derlerdi öyleymiş hele bu zaman da, insan yürüyüş bile yapamazken bu dönemde bırakmak ekstra zormuş, evet tam bırakılacak zaman gibi ama değil de gibi, şükür daha iyiyim yarın 4. Günüm aklıma daha az geliyor artık inşallah azalır.

Ne mutlu sana.
20 senedir ıcıyorum. oruc harıc, keyfı bir gun bile bırakmadım. Bırakmayı dusunmedim de
Gunde Bı paket ıcıyorum bazen Bı paketi geciyor.
Denesem basarili olur muyum bilmiyorum
Bırakanları gorunce denesem mı diye dusunuyorum.
Ama iste kotu arkadas gozuyle bakmak lazım senın gıbı bırakmak ıcın.
Ben en ıyı arkadasım diyorum sigaraya
Darısı basıma.. Sakın Bı fırt bile cekme.

Ben hiç içmedim.
Yani ağzıma sürdüm mü hatırlamıyorum ama oturup bir dal sigara bile bitirmedim. Ki sürsem hatırlardım diye tahmin ediyorum.
Nasıl bir his bilmiyorum, o yüzden yardım edemem.
Ama çevremde bir kere bırakıp tekrar başlayan insanlar eskisinden daha çok içmeye başlıyor, adeta içmedikleri her günün acısını çıkartırcasına içiyorlar.
Bence bıraktıysanız başlamayın.

Kesinlikle dene kuzum daha 4. Günüm ama neler yaptı 4 günde söyleyim bende 1 paket içerdim bazen geçerdi bile.
Uyku kalitesinde acayip bir değişiklik oldu, sanki bulut üstünde gibi uyuyup kalkıyorum, hani o ilkokul halimiz gibi güzel uykular :)
Daha az sinirliyim, daha doğrusu stresi daha iyi kontrol edebiliyorum
Şimdilik farkettiklerim bunlar, daha tabi çok yeni. Ama 10 sene içmeye bakınca inan 3-4 gün bile zor geçti.
Kesinlikle dene en azından kendini ölç kaybedeceğin birşey yok :)

Aaaa senın ictigini dusunuyordum ben sevdıgım herkes sigaraya asık sanıyorum nasıl bir kafa yapım varsa
Ne mutlu sana Cheryl cıgım

Aaaa senın ictigini dusunuyordum ben sevdıgım herkes sigaraya asık sanıyorum nasıl bir kafa yapım varsa
Ne mutlu sana Cheryl cıgım♥
Ahaha, yok yok kuzum hiç içmedim ben sigara bahsi geçmediği için öyle düşündürmüşümdür
Sende sağlığın için birşeyler yapmalısın biliyorsun dimi :)

O huzurlu uyku huzurla uyanma daha dogrusu.
Su karantına bitsin hayırlısıyla deneyeceğim, ama kimseye söylemeden.
İki saat sonra dayanamaz ıcersem rezil olmak istemem

Ne mutlu sana sakın hiç içme, zor kurtuldum ondan bacağımı bırakmış gibiyim asla içmem :):) herşeyi geçtim sağlık ya!

Portakal sıkıp iciyorum asdfghajs
Jshfhshd
C vitamini yararlı
Şaka bir yana ben anlıyorum sizi, uzun yıllar devam ettirdiğin bir alışkanlığı pat diye kesmek zordur tahmin edebiliyorum.
O yüzden insanların sigarasına karışmam. :)
Ama denemek istiyorsan önce azalt sonra yavaş yavaş bırak derim.

O huzurlu uyku huzurla uyanma daha dogrusu.
Su karantına bitsin hayırlısıyla deneyeceğim, ama kimseye söylemeden.
İki saat sonra dayanamaz ıcersem rezil olmak istemem
Telefonuna program indir sigarayı bırakma tuşa bas sana vücudunda neler oldu gibi motive edici şeyler de söylüyor kaç gün oldu falan arada bakmalık :) başarırsın yeter ki iste herşey beyinde bitiyor sen çok akıllı bir kadınsın sigara malesef dert unutturmuyor sadece hiç içmeyen birinin huzuruna kavuşmaya çalışıyoruz yaktıkça.

Insallah bakalım Hemsirecik e soz verdim deneyeceğim diye
Ara ara Oglak kizi na soracağım nasıl gidiyor diye. Ona gore bakıcam duruma

Ne mutlu sana sakın hiç içme, zor kurtuldum ondan bacağımı bırakmış gibiyim asla içmem :):) herşeyi geçtim sağlık ya!
İleride içmeye devam etseydin gerçekten bacağını bırakabilirdin :)
Böyle düşün motive et kendini.
Bir daha başlarsan bırakmak daha da zorlaşır. Hakkında hayırlısı olsun, umarım kurtulursun.
Sağlıklı günler dilerim. :)

Insallah bakalım Hemsirecik e soz verdim deneyeceğim diye
Ara ara Oglak kizi na soracağım nasıl gidiyor diye. Ona gore bakıcam duruma
Haberin vardır belki de şu allen carr’ın YouTube’de sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli belgeselini izle, bende %45 o etki yaptı %55 te artık sürekli yorgun olmam kötü kokmak falan, belgesel baya işe yarıyor kesin izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…