- 21 Mart 2018
- 5.126
- 15.118
- 248
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
1 sene 16 gün olmuş hala başlamadım . Ve artık herşey çok daha güzelMerhabalar. Ben de bırakmayı 2 kez denedim gecen yil, başaramadım. Ama kesinlikle çok istiyorum. Yorumların hepsini okudum ve cevremdeki bırakıp tekrar asla baslamayanlari düşündüm. Hepsi bir anda bıraktı. Babam 15 yıldır hiç içmedi ve o da azaltmadı, aniden bıraktı. Eniştem, yakın arkadaşım.. Ve ağzını meşgul ettiler ilk 1 yıl.
Bugün son paketimi iciyorum. Akşama bitecek. Ve tekrar asla paket almayacagim dedim kendime. Tek sorunum annem sigara iciyor. Ona da derim artık yanimda icmez.
Bakalım. Dilerim tüm sigarayı birakmak isteyenler bırakır. Ben de bugün bırakırım
Çok tesekkurler. Maşallah. Kaç gün sonra alışmıştın yani en zor, krizlerin en yoğun olduğu süre ne zaman bitti?1 sene 16 gün olmuş hala başlamadım . Ve artık herşey çok daha güzelSana cesaret olsun diye tekrar yazmak istedim
Ben asla bırakamam diyordum hamile kalınca pat diye bıraktım, bıraktığım gün unuttum.Yaklaşık 8 sene olacak kendisiyle tanışalı, 16 yaşında başlamıştım, 4 gündür ağzıma sürmedim, bir daha başlamak istemiyorum ne zormuş, eroinden güçlü derlerdi öyleymişhele bu zaman da, insan yürüyüş bile yapamazken bu dönemde bırakmak ekstra zormuş, evet tam bırakılacak zaman gibi ama değil de gibi, şükür daha iyiyim yarın 4. Günüm aklıma daha az geliyor artık inşallah azalır.
Ilk 3 gün yani. Tamam. Teşekkür ederimBen asla bırakamam diyordum hamile kalınca pat diye bıraktım, bıraktığım gün unuttum.
Zorlanıyorum arada rüyalarıma giriyor kahvenin yanına bi de sigara yaktığım günleri özlüyorum ama çocuklarımla uzun yaşama düşüncesi kahve sigara keyfinden daha tatlı geliyor
Zor zamanı atlatmışsın bacım bundan sonra biraz daha rahat geçer. Bir hafta-3 hafta-1 ay atakları olacak. Ilk 3 günü atlattıysan onları da atlatırsın
1. Sinif oğlum 2 yas sendromlu kizim koronali kocam ev hapsiYaklaşık 8 sene olacak kendisiyle tanışalı, 16 yaşında başlamıştım, 4 gündür ağzıma sürmedim, bir daha başlamak istemiyorum ne zormuş, eroinden güçlü derlerdi öyleymişhele bu zaman da, insan yürüyüş bile yapamazken bu dönemde bırakmak ekstra zormuş, evet tam bırakılacak zaman gibi ama değil de gibi, şükür daha iyiyim yarın 4. Günüm aklıma daha az geliyor artık inşallah azalır.
Ben hep yemekten sonra olan ataklarda zorlandım . Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinden sonra o hisde zorlandım ama bu kez masadan kalkar kalkmaz masayı toplamaya başladım elim oyalandı . 2 hafta max 3 hafta zorlayıcıydı . Birde en son atak eylül ayında aldığım kötü bi haberle geldi . Ve o sn tekrar içmek istedim ama ne olursa olsun elim varmadı almaya . Şimdi iyiki diyorum .Çok tesekkurler. Maşallah. Kaç gün sonra alışmıştın yani en zor, krizlerin en yoğun olduğu süre ne zaman bitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?