En kötü arkadaş; Sigara

Allah kimseye yaşatmasın korkunç. Sağol canım

Hıc duymadım mutlaka bakıcam benım kafeını de azaltmam lazım, ya ikisi ya hıc.
Cunku ikisine de bagımlıyım. Bırı varken dıgerıne bırakmam zor olur.
Kahve ıcer mıydın?

Yaklaşık 1 ay elin arar, dudak arar ama sonra yavaş yavaş unutursun. 2009 yılında bıraktım, bıraktım dediğim gün bıraktım. Öyle yavaş yavaşa inanma, ben o yolda daha beter içiyordum. Beyninde bitir ve bırak. Benin ciğerler tertemiz olmuş son kontrolde Dr dedi. Nefes almak muhteşemmm. Yemek içmek desen çook lezzetli. Sigara kokmuyorsun ohh missss. Her daim fresh, dişler tertemiz, ev misss. Artıları ve eksileri yaz. Bu arada param yok dediğin gün bile sigara parası var değil mi? O parayı at kenara pak nasıl tatlı gelecek o para sana. Ben bırakacağına inanıyorum. Hele şu virüs belası ile r nefesin bile ne kıymetli olduğunu anlatan bir kadı vardı, yabancı. Bulursam atarım buraya.

Çok yıllar evveldi. Keyif aldığım şeyleri abartıp tiksinmem sigarada yaradı. Birgün arkadaşlarla o kadar çok içmişimki tiksindim. Boş çay ve sigara ikilisi. Halen küllük tadı ağxımda. 18 yılı geçti.

Hıc duymadım mutlaka bakıcam benım kafeını de azaltmam lazım, ya ikisi ya hıc.
Cunku ikisine de bagımlıyım. Bırı varken dıgerıne bırakmam zor olur.
Kahve ıcer mıydın?
Kesin izle, hatta şimdiden bak derim. 1 buçuk saatlik bi belgesel. Herkes onunla bırakıyor genelde.
Kahve de tabiki içiyodumm hala içiyorum, kahveyi kesmedim, hatta sigarasız içilmez veya sigarayı hatırlatır diye korkmadım üstüne gittim, kahve ve soda. Kuruyemiş. Cips. Bunları içtim sigara canım isteyince

Kahveden tad alabiliyorsun yanı, bu ıyıymıs

Kahveden tad alabiliyorsun yanı, bu ıyıymıs
Alıyosun alıyosun merak etme, hatta şöyle birşey yazdım beynime, normalde kahvaltıdan sonra hemen sigara yakardım, onu beklerdim, şimdi beynime kahvaltıdan sonra kahveyi yazdım, onu bekliyorum. Akşam yemeğinden sonra hemen yakardım onuda hemen hareket edip mutfağı temizlemekle bulaşık makina yerleştirmekle kendime yemekten sonra sigara yakmayı unutturuyorum, bu şekilde

Hazır bırakmışsınız devamını da getirebilirsiniz. Ben kokusundan bile nefret ettiğim için içenleri hiç anlayamadım

Bir defa o kötü koku yok, insanın üstüne saçına siniyor. İstedigin kadar temiz ol sürekli duş al , parmak uçları bile kokuyor insanın. Biraz daha zaman geçsin yürürken bile temponuzu çok rahat arttıracaksınız.İnsanın nefes alışverişi bile değişiyor,horlama falan varsa azalıyor. Hatta özel bir sorun yoksa tamamen bile bitiyor diyebilirim, bebekler gibi bir uyku çekersiniz bundan sonra. Kendim kullanmadım ama çevremde bırakanlardan duyduklarım ve gözlemlediklerim bunlar. Biraz abur cubura da sarıp kendini oyalayabilirsin. En önemlisi de sigaraya vereceğin parayı kendine harcayabilir yada birikim yapabilirsin. Zaten birikim yaparsan onu gördükçe tekrar başlama fikri hiç aklına gelmez. İlk haftayı atlatırsan devamı çok rahat gelir.

Bir yerde okumustum sigara ağız tiryakiliğidir diye. Caniniz sigara istediğinde isteginizi bastıracak cikolata,kahve vs.. gibi seyler tüketmeye çalışın. Bir de sanirim patlıcan nikotin mi ne iceriyormuş sigarayi birakma döneminde yoksunluğu karşılıyormuş

Cok teşekkür ederim güzel dileklerin için, bidaha da inaşşah ağzıma bile sürmem, o kadar iğrenç ki, resmen millet artık 2. Sınıf insan muamelesi yapıyor, nasıl yapmasın ki berbat kokuyor dişleri cildi mahfediyor, başkalarına da rahatsızlık veriyor, yarın 4. Günüm şimdiden uyku kalitem müthiş arttı doğru o

Ah canim resmen uyuşturucu bağımlılığı, ne kadar iğrenç olduğunu bilerek bırakamamanın tek nedeni nikotin yani uyuşturucu bağımlılığı, sadece diğerleri gibi fiziksel yoksunluk yapmıyor o kadar. Allah herkesi kurtarsın

İyi ki bırakmışsınız
Benim için bitti artık dönüşü yok Ya o beni ya ben onu bırakacağım, neyse ki bırakan benim

ne kadarda aynı durumdayız
Bir eşlikçi olarak var hayatımda.
Arada bıraksamya diyorum, dur bi içmemeyi deniyim falan. 2 saat sonra kriz geliyor dur şimdi zamanı değil deyip gene yakıyorum.
Konu sahibi Oglak kizi sen burda bizim tecrübelerden sakın etkilenme.herkesin kendine.
En zoru ilk 3 günmüş zaten.
zoru gitmiş azı kalmış :)

Su hayatta yapmadigim sayili hatalardandir sigara alkol denemisligim var ama. Bana bir anlam ifade etmemisti. Bence dizi film izleyin akliniza gelmez o sıra filmin sürükleyeveğinden bir de parasiz gezin sigara alacak paraniz olmasin :)

Sen daha önce de sigarayı bırakmaya çalıştın ama geri başladın diye hatırlıyorum.
Üzgünüm ama dost acı söyler mi dersin dışardan bakan objektif lik bi dersin ne dersen de bırakamazsın
Sigarayı bırakan insan tanımıyorum.
Yanlis duymadın.
Cevremde 10 sene sigara içmeyen ve 10.sene den sonra başlayan var.
Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve embriyo transferinden sonra hic sigara içmedim.
Çok kötü günler geçirdim evde herseyi parçaladım. Yastık döşek
Şuan alıştım mesela haftada 1 ya da 2 kez 10 dakika aklima geliyor. Hatta evde paket te var esimin çekmecesinde.
Ogun gördüm
Umursamadım bile
Ama bitmedi dur.
Doğum yapınca eve gelicem,cocugu beşiğe yatiracam. Uyur herhalde ? Esime bana bir kahve yap dicem ve yaninda bir sigara yakcam. O günün hayaliyle yanıp tutusuyorum.Ki ben 6 aydır içmiyorum.
Sigara asla bırakılmaz. O allen car falan da yalan ve ben defalarca.denedim
Insallah benim su an bu yazdıklarim boştur ve sen omur boyu bir daha icmeyecek kadar iradelisindir
Yeni kararın ve yeni hayatın hayırlı olsun❤

Yine de benden ustunsun iki saat bırakmıslıgın var, benım yok
Darısı basımıza ne dıyelım..

10 sene de tabi ki çok denedim bırkamayı, şunu kafamdan atamıyorum 16 yaşında başlamışım hayata karşı gözüm kapalı şimdi yaş olmuş 24 ve ben sigarasız hayat nasıl geçer bilmiyorum :) Bırakamaz değil kesinlikle bırakılır, kahve yanında içicem diye hayal ediyorsun çünkü içmek istiyorsun bu kadar basit, ben artık nefret ediyorum ne kahve yanı ne koca yanı asla içmeyeceğim

Evet icmek istiyorum orasi öyle ama şu da var beyinde kodlaniyor kahve yanında,çay yanında,yemeğin üstüne gibi gibi. Ben oyle zor bıraktım ki 6 aydır kahve çay içmiyorum ki hamilelikte yasak değil 1 bardak içersin hani. Aklima sigara gelcek canim çekecek diye..bende 16 yaşından 28 yaşına kadar içtim ama hayat geçiyor valla çok zevkli geciyor:) sadece aklına gelince kötü oluyor o kadar :) onda da benim aklıma pişmanlıklar geliyor mesela bazen içince midem bulanır yarıda söndürürdüm. Hic içesin gelmiyor o zaman aslinda 1 aydan sonra cok daha rahat ediyorsun unutuyor gibi bisey oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…