- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
- 83
- Konu Sahibi Oglak kizi
10 senedir içiyorum bırakmayı denedim en fazla 2 saat durabildim 

Bravo size 5. Gün istikrarlısın
Daim olsun

Bravo size 5. Gün istikrarlısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle ki nikotin beyne 10 saniyede ulaşıyor ve bu damardan alınan eroinden daha hızlı ulaşıyor demek, yoksa tabi ki kullanmadımEroin kullandınız mı , nasıl yaptınız kıyaslamayı ?
Kaç senedir içiyorsunuz, peki çocuğunuz severek sigara içsin ister miydiniz? Cevap evet se yürü be kim tutar seniBen seviyorum ya, bırakmaya niyetim yok.
Bırakma konusu geçince "bırakmak istediğimi kim söyledi" diyorum
Kahveyle yakışıyor, çayla, kolayla yakışıyor.
Ağır bir yemeğin üstüne hafifletiyor.
Rahatlatıyor ve serotonin salgılatıyor, zararları olsa da bu inkar edilemez. Stresi azaltıyor.
Film izlerken vs. elinin boş kalmasını engelliyor.
Dertliyken yak, keyifliyken yak.
Karşılıklı muhabbet ederken yak.
Hiiiç niyetim yok bırakmaya![]()
Teşekkür ederim tavsiye etmek isterdim ama baya zor olduğu için susmayı seçeyim10 senedir içiyorum bırakmayı denedim en fazla 2 saat durabildim
Bravo size 5. Gün istikrarlısınDaim olsun
Kaç senedir içiyorsunuz, peki çocuğunuz severek sigara içsin ister miydiniz? Cevap evet se yürü be kim tutar seniŞaka bir yana bu da bir tercih saygı duyuyorum
Bir kere daha benzer bi konuya yazmistim sanırım. Sizden daha küçük yaşta başladım inanılmaz zevk alarak ictim 10 yil once bıraktım. Birakmadan önce de kendimi tiksindirmeye çalıştım 2 pakete yakın üst üste ictim midem bulanip basim ağrıyınca kalanlari kirdim çöpe attım.Yaklaşık 8 sene olacak kendisiyle tanışalı, 16 yaşında başlamıştım, 4 gündür ağzıma sürmedim, bir daha başlamak istemiyorum ne zormuş, eroinden güçlü derlerdi öyleymişhele bu zaman da, insan yürüyüş bile yapamazken bu dönemde bırakmak ekstra zormuş, evet tam bırakılacak zaman gibi ama değil de gibi, şükür daha iyiyim yarın 4. Günüm aklıma daha az geliyor artık inşallah azalır.
İrade değil de artık nefret desek daha iyi olur canım, ben çok fazla sıkıntı çekmeye başladım içtiğim için sağlığımın gittiğini hissediyordum artikSigara içerken yazdığınızı okumam da ayrı bir ironi oldu.
Takdir ediyorum sizi, inşallah böyle devam edersiniz.
İnşallah biz de iradeli olabiliriz..
Sağolun amin inşallah kararımdan hiç bi şüphem yokBen bırakalı sekiz sene oldu aklımın ucuna bile gelmiyor çok şükür hayatımda yaptığım en doğru kararmış.Aklınıza geldikçe su için faydası olacaktır zaten bi süre sonra beyin siliyor başarmak sizin elinizde darısı başınıza.
Başarılar canım, benim de 1 hafta. Nikotinden kurtuldum şükür gerisi psikolojik. Sen de nikotin krizinden kurtulmuşsun başarılarBugün 3 gün oldu
Canım her sigara istediğinde 'ben kendimi seviyorum' diyip içmedim. Su içtim. Yürüdükçe yarım kalan su bidonu gibi ses geliyo içimden. Umarım tamamen kurtulurum. Kurtuluruz.
Yaklaşık 8 sene olacak kendisiyle tanışalı, 16 yaşında başlamıştım, 4 gündür ağzıma sürmedim, bir daha başlamak istemiyorum ne zormuş, eroinden güçlü derlerdi öyleymişhele bu zaman da, insan yürüyüş bile yapamazken bu dönemde bırakmak ekstra zormuş, evet tam bırakılacak zaman gibi ama değil de gibi, şükür daha iyiyim yarın 4. Günüm aklıma daha az geliyor artık inşallah azalır.