- Konu Sahibi Cahil Peri
-
ayyy...hiç tahammül edemem böyle insanlara özel hayatımda..
güçlü olmayı öğrenmelisin,başka çaren yok...
ayyy...hiç tahammül edemem böyle insanlara özel hayatımda..
güçlü olmayı öğrenmelisin,başka çaren yok...
aynen a.s bende hiç sevmem o ne öyle herşeye ağlalmaz: benim okulda bir öğretmen arkadaş vardı okula geç kalırdı sık sık müdürde uyardı haklı olarak baktım ki kantinde ağlıyor neymiş müdür buna kızmışmış kaydirigubbakcemileherşeye ağlardı ama öyle gizli gizli değil herkes görecek illa:umursamaz::umursamaz: üfff valla çok itici konu sahibi arkadaşım çok itici bir durum bu bence biraz güçlü olmaya çalış bu bahsettiğim arkadaşı kimse ciddiye almaz arkadan herkes dalga geçerdi okulda gidincede millet resmen bayram etti :lepi:
çok destekleyici yorumlar yapmışsınız. ikinize de teşekkür ederim!
özellikle ikinci msjda bahsettiğiniz bayanla lütfen beni aynı kefeye koymayın. ben insanların beni ağlayarak görmesini asla istemiyorum.ayrıca bu davranışımdan kurtulmaya çalıştığımı da belirtmiştim. bi anda topa tutmuşsunuz beni mesajlarınızla.
diğer yorumlar için ise gerçekten sağolun.
Duymak istediğin şeyleri duymak için mi başlık açıyorsun? Elbette insanlar düşündüklerini söyleyecek. Bende sevmem öyle sulugöz her yerde dokunsan ağlayacak kişileri. :1closedeyes:
bende çok ama çok sinirlenince pıtır pıtır dökerim ama kimsecikler görmez. bence ağlamanın sakıncası yok iç ferahlatır. ama bazıları var ki rol yapmak için ağlıyo onlara katlanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?