En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
tabiki bilecen nevosum artik uyanma zamani
Uyanma zamanımız geldi
Bak ya ne diyor adamcaguza

bikere nevosu örnek aldım demedim çarpıtma nevosun tarafındayim dedim bunlar farklı seyler

nevosu bana daha guzellerini yapar bi kere zaten vermedin ki niye nankör oluyormuşuz yeseydik neyse
Ne söylesen boş o istediği şeye çeviriyor

Portakal yatağında fırında Sebzeli ,Soslu Somon ve Buğday salatası

Estetiklik sunum ve harika bir tarif olduğu için oyumun biri kakoya

Hem diyet yapıp hemde pizzadan uzak durulmuycani anlatan ve beni.çok şaşırtan bir tarif olduğu. Ici n oyun

Diyet pizza menü (Fırında Nugget ve Diyet Pizza)

Hayırlı olsun

Hanımlar hepinizin ellerine sağlık elleriniz dert görmesin..iki oyum var tadını hayal ederek vede sunuma dikkat ederek oyum.
nuryolu nun muhteşem sunumu ve güzel tarifine......(Zeytinyağlı Tavuk Şiş*Domatesli Bulgur Pilavı)ellerine sağlık güzel insan..ikinci oyumda çok kararsız kaldım kabak rulo sunum muhteşem ama KedidirKedii nin o mercimek köftesini en az 3 kere yaptım aileme ,misafirlerime, arkadaşlarıma o tarifi bize kazandırdığı için oyum (Diyet atıştırmalıkları + Yağsız unsuz kurabiye+Mercimek ile diyet köfte) ellerine sağlık tatlım

görüntü harika olduğu için oyumun biri nuryoluna
Zeytinyağlı Tavuk Şiş*Domatesli Bulgur Pilavı

diğeride muhteşem ötesi sunumuyla kakao ve ben
Portakal yatağında fırında Sebzeli ,Soslu Somon ve Buğday salatası
olsada yesek

Ben de izledim sayılmaz hızlı hızlı geçtimKonudaki yorumlar konu çeriğindeki mesaj bitirdi beni
eski bir habermiş nevrestem yeni servis edilmiş o görüntüler.. o kadın cezaevindeymiş..çocuklar çok,çok iyiymiş o görüntüleri izleyince iki gün kendime gelemedim oğluma sarılıp, sarılıp ağladım canım yaa.. ciğerime öyle bir oturduki.ama ALLAH razı olsun eşimden araştırmış ve çocuklar şu an çok mutlu ve yaralarını ve iç dünyası iyileşmeye başlamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…