En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Doğruyu söylüyorum yine inanmıyorsun, daha ne yapayım ben:KK12:99lu hissettiğime mi inanmıyorsun:KK53:

O da zor tabi canım, ben annemi bir gün görmesem nasıl özlüyordum:KK43:
Nerdeyse 14 yıldır böyle canım :( Kısmet ne yapalım:KK51:
Sen yavrularını düşün,sen olmazsan veya iyi olmazsan onlar ne yapacak:KK60:Hepsinin sana ihtiyacı var:KK19:

Çocukların ayrı oda olması çok iyi:KK19:Benim ufaklık şimdi küçük ama biraz daha büyüsün kızlarla aynı odayı paylaşmıyacak:KK51:Ben de odaları ayrı olsun istiyorum.Umarım nasip olur:KK45:
olur nevosum tabikide :KK60: ben bukadar büyük ev istemiyordum aslinda ama mecburduk gecen sene size anlatmisdim acil tasinmaliyim diye birde kis kar vaktiydi sorma :KK43:
temizli cok olsada sevdim bu evi ,ayi gibi ev olsa bile sevdim :KK70::KK70:

gercekmi 29 ki o_O pardon 79 olcakti :KK70::KK70:
Sen 29 say:KK70:
aglamak iyidir vuslatim icine atma :KK60::KK60:
:KK60::KK60:
vuslat birazdan mutfa gider bizide catlatir :KK12::KK70::KK70:
bitki cayi iyidir ben anca siyah cay icim :KK43:
Aklımdan geçeni yazdın, gidicem şimdi:KK53:
Gerçekten 79 :KK45:Yani bizden iki yaş büyük:KK45:
:KK53::KK53:
ben mecbur kaldim gecen sene bu eve tasinmaya ,eldede bu vardi tek,al senin olsun hergün saatlerce temizlik yap gör gününü :KK70:
Temizlik iyidir kafa dağıtır, düşüncelere fırsat kalmak:KK45:Benim evim küçük işi hemen bitiyor, sonra oturup kafada kurup kurup duruyorum:KK70:

Nerdeyse 14 yıldır böyle canım :KK43: Kısmet ne yapalım:KK51:
Sen yavrularını düşün,sen olmazsan veya iyi olmazsan onlar ne yapacak:KK60:Hepsinin sana ihtiyacı var:KK19:
İnşaAllah mesafeniz yakınlaşır canım benim:KK60: Rabbim anneni babanı başından eksik etmesin:KK200:
:KK60::KK60:
olur nevosum tabikide :KK60: ben bukadar büyük ev istemiyordum aslinda ama mecburduk gecen sene size anlatmisdim acil tasinmaliyim diye birde kis kar vaktiydi sorma :KK43:
temizli cok olsada sevdim bu evi ,ayi gibi ev olsa bile sevdim :KK70::KK70:
Rabişim evinin resimlerini atsana merak ettim:KK45:
iyi yediniz he :KK70: sizin pesinizi birakirmim ben he :KK62::KK62::KK70:

elime koz verdiniz sagolun canlarim benim :KK15::KK15::KK15:
Kandırıkçı:KK12::63::63:

Back
X