• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Benim gunahim bana yeter de artar bilem :KK14: Sen bana pogaca ver kiz hem gunahlarin da silinir dua ederim :rolleyes: bi taşta iki kus ,yine iyisiin hæ çakallll :KK54:
:KK70::KK70: sen ne kurnazsin kiz öyle :KK70:
hem benim icin dua edip sevab kazancaksin hemde pogaca :KK70:
yalida isterim yaninda ozman ucundan koklarsin pohacalrimin :KK53:

:KK70::KK70: sen ne kurnazsin kiz öyle :KK70:
hem benim icin dua edip sevab kazancaksin hemde pogaca :KK70:
yalida isterim yaninda ozman ucundan koklarsin pohacalrimin :KK53:

Yali alacak param olsa kendime aşci tutar yaptiririm zaten mubarek :63: Bi kup altin ,bi son model araba da aliyim mi :KK45: Ne kiymetli pagacaymis ya ,ic harcina altin tozu leyin mi koyuyon napiyon oyle :D

Yali alacak param olsa kendime aşci tutar yaptiririm zaten mubarek :63: Bi kup altin ,bi son model araba da aliyim mi :KK45: Ne kiymetli pagacaymis ya ,ic harcina altin tozu leyin mi koyuyon napiyon oyle :KK70:
ascin benim gibi güzel yapamazdi ama :KK70: okuyom üflüyom icine sizleri yok edim diye :p:KK70:
ne dicem nurum
siyasette bi konu var iskence eden anneyle ilgili videoyu izledinmi ben cesaret edemiyorum o_O

ascin benim gibi güzel yapamazdi ama :KK70: okuyom üflüyom icine sizleri yok edim diye :p:KK70:
ne dicem nurum
siyasette bi konu var iskence eden anneyle ilgili videoyu izledinmi ben cesaret edemiyorum o_O

Yok canim ,bugun siyasete gitmedim hic.Soyleyince merak oldu du bakim bi bakim ,ayy icim kaldirirmi bilemiyorum gerci :(

Kanim dondu.Ellerim ayaklarim titriyor. Titreye titreye agliyorum.Allah o kadini kahretsin. O yavrucuga neler yapmis kurban olurdum onun o minik el ayaklarina :( Rabbim surundursun insh,dunyada da yasasin yaptiklarinn bedelini.

kayseride yasanmis olay galiba
yorumlari okudum izlemeye korktum bikac gün tesirinden cikamam diye :KK43:

İzleme rabia , kalbim yerinden cikti ilk sahneyi gordm dahasini izleyemedim :( yavrularim yataginda misil misil uyuyor simdi ,o yavrular neler yasamis oyle ah Allahim sabrin ne buyuk :(

İzleme rabia , kalbim yerinden cikti ilk sahneyi gordm dahasini izleyemedim :KK43: yavrularim yataginda misil misil uyuyor simdi ,o yavrular neler yasamis oyle ah Allahim sabrin ne buyuk :KK43:
konuya gidiyorum geri cikiyorum cesaret edemedim :KK43:
yorumlari okurken bile fena oldum izlemicem tahminim :KK43:

Esime hep soyluyorum , vasiyetimdir ben olursem cocuklarima babaanne -anneanesi baksin diye. Simdiden sonra kv ve anneme de soyleyecm artik :KK43:
tövbe de ALLAH geciden versin evlatlarimizi annesiz babasiz birakmasin :KK43:
siyaset bölümünde neler okudum öz anne bebegini mikroldaya koymus :KK43:
gece gece nerden actiysam bu konuyu :KK43:

Back
X