• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
tövbe de ALLAH geciden versin evlatlarimizi annesiz babasiz birakmasin :KK43:
siyaset bölümünde neler okudum öz anne bebegini mikroldaya koymus :KK43:
gece gece nerden actiysam bu konuyu :KK43:

Amin canim amin :( Elim ayagim zangir zangir , geldm oglumn basinda agliyrm :( off daha once de doven anne videosunu gordm de boyle pislik hic gormedim ya :( Nasil bi varliktir bu. Ben ogluma kizinca bazen o da oyle videodaki kuzucuk gibi aciklama yapiyr falan o geldi gozmn onune :( Cok kotu oldum. Allah herkesi korusn ama cocuklari daha cok korusun ins ya.uyku falan da kalmadi allak bullak oldm

Amin canim amin :KK43: Elim ayagim zangir zangir , geldm oglumn basinda agliyrm :KK43: off daha once de doven anne videosunu gordm de boyle pislik hic gormedim ya :KK43: Nasil bi varliktir bu. Ben ogluma kizinca bazen o da oyle videodaki kuzucuk gibi aciklama yapiyr falan o geldi gozmn onune :KK43: Cok kotu oldum. Allah herkesi korusn ama cocuklari daha cok korusun ins ya.uyku falan da kalmadi allak bullak oldm
bilseydim sana hic demezdim gece gece psikolojini bozdum :KK43::KK43:
izleyen kisilerin cogu agliyor :KK43: izlimemicem kararliyim :KK43:

bilseydim sana hic demezdim gece gece psikolojini bozdum :KK43::KK43:
izleyen kisilerin cogu agliyor :KK43: izlimemicem kararliyim :KK43:

Yok canim , fazla merak basa bela :/ Ben izlemek istedim. Gece midem alt ust oldu sinirden. Beni dinlersen izleme canim , harap oluyor sindiremiyor insan :( Allah kahretsn oyle yaratiklari ne diyeyim , gecedendir etmedk beddua birakmadm

Offf ablacim , siyasetteki videodan sonra elim ayagim tutmuyor :KK43: Gecedendir ruh gibi geziyrm. İnsanlar ne zaman bu kadar vicdansiz merhametsiz oldu ,o yavrularin hali icimi parcaladi :KK43:

Bende sabah izledim yüreğim parçalandı resmen,bu nasıl bir vicdansızlıktır böyle,babayada çok kızdım hiç mi fark etmedin be adammm..

Bende sabah izledim yüreğim parçalandı resmen,bu nasıl bir vicdansızlıktır böyle,babayada çok kızdım hiç mi fark etmedin be adammm..

Farketmemek mumkun mu ? İnsan bacagini kapiya carpinca bile morarip agriyor bu iskence nasil anlasilmaz ? Cocuklar maddi manevi bu kadar siddete ragmen normal davramamaz mumkun degil. O kadin kadar adam da suclu. Ben cocuklarin oz annelerini merak ettim , yasiyorsa bunlari gorunce kalbi dayanmaz kadinin :(

Farketmemek mumkun mu ? İnsan bacagini kapiya carpinca bile morarip agriyor bu iskence nasil anlasilmaz ? Cocuklar maddi manevi bu kadar siddete ragmen normal davramamaz mumkun degil. O kadin kadar adam da suclu. Ben cocuklarin oz annelerini merak ettim , yasiyorsa bunlari gorunce kalbi dayanmaz kadinin :KK43:
Kalbi dayanamasaydi, çocuklarını bırakmazdı. O kadın kadar evet babası da suçlu ama gerçek anneleri de suçlu. Olan çocuklara oluyor :KK42:

Farketmemek mumkun mu ? İnsan bacagini kapiya carpinca bile morarip agriyor bu iskence nasil anlasilmaz ? Cocuklar maddi manevi bu kadar siddete ragmen normal davramamaz mumkun degil. O kadin kadar adam da suclu. Ben cocuklarin oz annelerini merak ettim , yasiyorsa bunlari gorunce kalbi dayanmaz kadinin :KK43:
O olay beni öldürdü:(Hatta videoyu kesik kesik izledim çocuğa yaptıklarını görmedim sayılır..Rabbim hiçbir çocuğa veya inasana bunu yaşatmasın..Bunu yapan kişiye insan diyemem.Elime verseler neler neler yaparım:KK62:

O olay beni öldürdü:(Hatta videoyu kesik kesik izledim çocuğa yaptıklarını görmedim sayılır..Rabbim hiçbir çocuğa veya inasana bunu yaşatmasın..Bunu yapan kişiye insan diyemem.Elime verseler neler neler yaparım:KK62:

Bende dundendir kendimde degilim :( Cocuklarin su an daha guvende ve keyifli oldugunu ogrendikten sonra bi tik rahatladm ama omur boyu psikolojik tedavi bile alsalar unutulacak bisey degil yasadiklari malesef :( Ulasabilecegim bi adres buldum , sahsen olmasa bile telefon ile ulasmaya calisiyorum .
Rabbim kahhar ismi ile muamele etsin o canavara :KK62:
Ve isin kotu tarafi ne biliyormusun nevos , anneleri baska adama kacmis :KK62: yeni ogrendim bunu beynimden vuruldum sanki

Back
X