• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
ay diyet topiklerine de uğramıyorum ama adranın sayfasına da uğramıyorum herkesler küsmüş bana :KK70: kendimi kitaplara ve yemek yemeye verdim ben nevoss ya biri beni durdursun:KK17::KK17:
Aman yemek yemeye mi verdin:eek:Ne güzel diyet yapıyordun neden bıraktın:KK20:Bir daha zararlı yemeklerin yanında görmeyeceğim:KK45:
Hayırdır niye öyle oldu:KK19:

Aman yemek yemeye mi verdin:eek:Ne güzel diyet yapıyordun neden bıraktın:KK20:Bir daha zararlı yemeklerin yanında görmeyeceğim:KK45:
Hayırdır niye öyle oldu:KK19:
bilmiyorum nevreste boşluktayım bu ara canım çok sıkkın ya neden bilmiyorum ama mutsuzum :mad: buralara bile doğru dürüst gelesim yoktu ya:KK61: neyse biraz ara iyi gelir belki toparlarım arada oluyor :KK12:

bilmiyorum nevreste boşluktayım bu ara canım çok sıkkın ya neden bilmiyorum ama mutsuzum :mad: buralara bile doğru dürüst gelesim yoktu ya:KK61: neyse biraz ara iyi gelir belki toparlarım arada oluyor :KK12:
Hepimize arada geliyor canım:KK19:Bir süre sonra toparlarsın:KK49:Sen yineden bırakma diyeti toparlanınca devam et:KK19:

ne olsun ya bende bayadır uğrayamıyorum buralara bir bakayım demiştim birde oylama ne zaman diye gelmiştimki seni gördüm çok sevindimm:KK74::KK74: sen nasılsın bakalım bebiş nasıl kız mı erkek mi birde ay çok meraklardayım:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

Bende seni gördüğüme sevindim tatlimm:KK74: şükür iyiyim,bebisim de iyi. Tahmin et bakalimmm sence neee:rolleyes:

Back
X