• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
hadi hayırlısı hazırlıklarda bitmiştir o telaşlı anlar biraz da olsa yavaşlamıştır. çok şık bir kaynana olucaksın eminim..

Hazırlık kısmı onlara aittde benim cadıda mutlaka el atacaktır operasyona ..
Şöyle şık bir tuvalet düşünüyorum straplez olabilir nişanda da giymiştim bu tarz.

Hazırlık kısmı onlara aittde benim cadıda mutlaka el atacaktır operasyona ..
Şöyle şık bir tuvalet düşünüyorum straplez olabilir nişanda da giymiştim bu tarz.
oy anamm yakışırr.. kızın daha bir heyecanlıdır keleşim. onun evi mis gibi yeni kokan eşyalar .. hayırlısı olsun mutlu olsun ..

oy anamm yakışırr.. kızın daha bir heyecanlıdır keleşim. onun evi mis gibi yeni kokan eşyalar .. hayırlısı olsun mutlu olsun ..

Çok heyecanlı zaten ocakta gidecdeğiz eşya filan bakılacak alınırsa evde kurulur en azından..
Eksikler daha çok nasılsa yavaş yavaş halledeceğiz kısmetse.
Hem kına hem nikah hemde düğün için bişiler bakacam zaten.
Bir kaç tane buldum gidip giyip denemek lazım..

Çok heyecanlı zaten ocakta gidecdeğiz eşya filan bakılacak alınırsa evde kurulur en azından..
Eksikler daha çok nasılsa yavaş yavaş halledeceğiz kısmetse.
Hem kına hem nikah hemde düğün için bişiler bakacam zaten.
Bir kaç tane buldum gidip giyip denemek lazım..
yorgunluk olacak ama tatlı ve huzurlu bir yorgunluk olacak keleşim..

Kabak Rulo-Yudum Zeytinyağı Sponsorluğunda ve Portakal yatağında fırında Sebzeli ,Soslu Somon ve Buğday salatası(duru buğday sponsorluğunda) tariflerine verdim oyumu .:KK9:

Açıkçası bu kategoride inanılmaz vayy hem diyet hem lezzet hem de görsellik bir arada oluyormuş dediğim tarif gördüm .

Ama son düzlükte bu iki tarif ağır bastı . Özellikle sunumları cazip geldi , tabii tariflerin diyete uygunluğu da:KK52:

Katılan herkesin eline , emeğine sağlık ...

Başarılar diliyorum tüm arkadaşlara .:KK68:

Diyet hiç yapmadım , anlamam o işlerden , o yüzden oyumu kendime göre verdim. yani favori yemeğim makarna:KK70:

pizza menü ve kabak rulo :KK54:
resmen aşerdim şuan ikisini de görmez olaydım:mad:
tüm yarışmacıların ellerine sağlık

Back
X