En popüler kk replikleri :)

sizin ar damarınız çatlamış. buraya insanlar dertlerini paylaşmaya geliyorlar. belden aşşağı muhabbet yapmak için değil. çıkın kendi konunuzdan. ÇABUK!

Benim derdim de bu napayım, belaltı diye saklayayım mı?

üfff yaa senınkıdemı paslanmışşş

Herhalde
Utanmasa gel beraber yapalım dicek
Nasıl bakıcam bir daha yüzüne

ablalarım yardımlarınıza ihtiyacım var. şimdi benim nişanlım askerde, babam da evi terketti haliyle bi bunalım içerisine girdik ailece....
aşçı uşağa ...
uşak hizmetçiye ...

ablalarım yardımlarınıza ihtiyacım var. şimdi benim nişanlım askerde, babam da evi terketti haliyle bi bunalım içerisine girdik ailece....
aşçı uşağa ...
uşak hizmetçiye ...

sıra sana gelmeden hemen uzaklaşş o evdennn kaçkurtar bacişkom kendını ve kumburişini

kızlar yardım!

patlıcan kurutmak istiyorum, şimdi ben bunu tuzlasam mı, tuzlamasam mı?
objektif yorumlarınıza ihtiyacım var

patlıcanında bir canı var değil mi ama

Melodi vaji mi olmuşşşşşşşşşş. Parmak egsersizi yap canım. ORtanın yarısıyla başlıyacaksın taamm mııı

Bir sağlık sorunu ile dalga geçmeniz oldukça nahoş duruyor. Bu konuda bir özür yazısı yazmalısınız.

KOCAM BENİ ALDATIYOR(dikkat çekici bi başlık)

eşim 9.cu çocuğu istemiyor beni aldatıyor olabilir mi (aldatmayla alakasız bi içerik)

benim beğendiğim oyuncu-şarkıcı vs. bayanla ilgili açtığım konuda,koyduğum resimleri beğenmeyecek

onun barbi ve ilahe olduğunu düşünmeyecek,yorumlarıma katılmayıp,aksini söyleyecekseniz gidin buradan

zevksizler

Kızlar mrb ben 30 yaşında bir bayanım. 5 ay önce kendimden 10 yaş küçük biriyle ilişkiye başladım. Beni çok sevdiği için yaşadığım şehre yerleşti ama parası olmadığı için ona ev tuttum. Eşya alması için para verdim gitmiş madde almış kendine. Söz verdi bidaha yapmıcam dedi, yine para verdim yine gitmiş madde almış. Odada bir kartonun üstünde yatıyo. Bende sevgilime dedim ki, benim daha önceden bir kodaman vardı onunla görüşeyim haftada bir kaç gün, ondan kopardığımız parayla evlenir çocuk yaparız dedim. Oda olur dedi. Ama aslında çok gururludur, ben de çok namusluyum. Her şey yuvamız için.

Kızllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr bugün yolda geliyordummm. KArşımdan adamın biri geliyordu. Gayet temiz yüzlüydüü. Bende bi adres sorucaktım adama. Yüzüne baktım temiz akça pakça. Dedim birşey sorabilirmiyim. Ne yaptı biliyormusunuzzzz????

ŞEyini açtı ve al bbuna konuş dedi Ben aynen böyle oldum. Oradan ayaklarımı kıçıma değire değire koşarak uzaklaştım.

Kızlar ama çok etkiledi bu olay beni bundan sonra ben neye konuşacağım o gördüğüm şey beni erkeklerden soğuttuuu nasıl evleneceğimm hayatım karardı ne olur yardımmmm edinn

kızlar şarkı söylerken alt komşum sesimi duymuş beni faceden eklemek istiyor napim kabul mu edeyim mesaj mı atayım sadece ayyyy çok heyecanlandım hayatıma renk geldi hemen burdan payşayım dedeim canlaaaaaaaaaaar

konu sahibi işin içinden çıkamayınca ;

kızlar size derdimi anlattım ya?

yalandı ,inanmayın...allah korusun başıma öyle bir şey gelmesin ..

oynadım sizinle, yok öyle bir konu..

arkadasımla canımız sıkıldı
sizinle dalga geçelim dedik.

kızlar şarkı söylerken alt komşum sesimi duymuş beni faceden eklemek istiyor napim kabul mu edeyim mesaj mı atayım sadece ayyyy çok heyecanlandım hayatıma renk geldi hemen burdan payşayım dedeim canlaaaaaaaaaaar

Eklemee. Seni gerçekten sevse seni msnden eklerdii

Bir sağlık sorunu ile dalga geçmeniz oldukça nahoş duruyor. Bu konuda bir özrü yazısı yazmalısınız.

Bir sağlık sorunuyla dalga geçmedim arkadaşla dalga geçtim. Dalga geçmiş olsaydım topiclerine yazardım yinede özür.

kazen bey mi?

ben kadın sanıyordum...abowwww namehram varmış burada.
hemde kadınsal bir konuyu açan bir erkek

söyleyın lütfen
var mı
başka bir erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…