Valla canım hele bir denesin.
O kadınları tek tek yolar, suratlarını tırtırlı duvara sürter, o tırnaklarını söker ciğerlerini alırım.
Bu işler böyle canım, her bekar kadın potansiyel tehlike.cnm sen içinde canavar beslıyormuşsun yahuu
kibledim.
şiddet egilimi var sen de
yasak arkadasım burda öyle seyler
kahvaltıda 5 yumurta yesem dengelermi
kesinlikle tedavi olamlısın arkadaşım. hatta pc yi kapatıp hemen doktora git. eee zaten burda da doktor varmış ismini hatırlamıyorum da avatarında bacakları açık ve net gözüküyor , ona bi danış
15 de yesen dengelemez canım. yulaf lapası ve baklava yemen lazım kahvaltıda. kahvaltı en önemlisi biliyorsunkahvaltıda 5 yumurta yesem dengelermi
kesinlikle tedavi olamlısın arkadaşım. hatta pc yi kapatıp hemen doktora git. eee zaten burda da doktor varmış ismini hatırlamıyorum da avatarında bacakları açık ve net gözüküyor , ona bi danış
gözkapaklarım yavaşça gözlerımı kapatıyor arada rüya bile görüyorum sizce na yapmalıyım
kızlar hoşlandığım bir oyuncu var
ve onunla nasıl iletişime geçebilirim? babam dünyayı satın alacak kadar zengin,altımda mini cooperle geziyorum
nasıl tanışabilirim bu kişiyle?
not: hayranı değilim
hoşlanıyorum sadece...sıradan hayran kızlar gibi değilim.
istesem ayağıma çağırırım onu
ama ben güzellikle olsun istiyorum
o 250 bin kadının içinde yanlışlıkla kocanı da yolarsan görürsün neden tedavi olman gerektiğini. şimdi çık konudanKocişimi kıskanmanın neresi tedavilik ayol?
o 250 bin kadının içinde yanlışlıkla kocanı da yolarsan görürsün neden tedavi olman gerektiğini. şimdi çık konudan
Derhal gözlülerini takmalısın canım. bu sana iyi gelecektir. Sorunun devam edersi yine de bir uzmana başvurursun.
15 de yesen dengelemez canım. yulaf lapası ve baklava yemen lazım kahvaltıda. kahvaltı en önemlisi biliyorsun
öfffffffff herşeyi de ben mi söyleyeyim yaaaa!!!!!!gözlerımı açıp gözluklerımı bulamamkı ıyıkı klavyeyi ezberlemişim
gözlerımı açıp gözluklerımı bulamamkı ıyıkı klavyeyi ezberlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?