En popüler kk replikleri :)

Valla canım hele bir denesin.

O kadınları tek tek yolar, suratlarını tırtırlı duvara sürter, o tırnaklarını söker ciğerlerini alırım.

kesinlikle tedavi olamlısın arkadaşım. hatta pc yi kapatıp hemen doktora git. eee zaten burda da doktor varmış ismini hatırlamıyorum da avatarında bacakları açık ve net gözüküyor , ona bi danış

kesinlikle tedavi olamlısın arkadaşım. hatta pc yi kapatıp hemen doktora git. eee zaten burda da doktor varmış ismini hatırlamıyorum da avatarında bacakları açık ve net gözüküyor , ona bi danış

Kocişimi kıskanmanın neresi tedavilik ayol?

gözkapaklarım yavaşça gözlerımı kapatıyor arada rüya bile görüyorum sizce na yapmalıyım

kızlar hoşlandığım bir oyuncu var
ve onunla nasıl iletişime geçebilirim? babam dünyayı satın alacak kadar zengin,altımda mini cooperle geziyorum
nasıl tanışabilirim bu kişiyle?

not: hayranı değilim
hoşlanıyorum sadece...sıradan hayran kızlar gibi değilim.
istesem ayağıma çağırırım onu
ama ben güzellikle olsun istiyorum

onlarda estetik tamam mııııııııı? ayrıca dedemde doktor amcamda sevgilimde hıhhhh aramızada artık latince konusuoz sohbet ederken

Benim favori konum. Ama aradım taradım bulamadım geçen

o 250 bin kadının içinde yanlışlıkla kocanı da yolarsan görürsün neden tedavi olman gerektiğini. şimdi çık konudan

Öyle bir durumda kocişimi 250bin kadından önce yolarım zaten. Ben bir canavarım sanırım niahahaha

15 de yesen dengelemez canım. yulaf lapası ve baklava yemen lazım kahvaltıda. kahvaltı en önemlisi biliyorsun

Sen bu bilgiyi neye göre söylüyorsun canım bakalım öyle bilmiş bilmiş? Hangi diyeti uyguladığımızı mı biliyor musun ? Böyle lap diye girip topiiimize bilip bilmeden müdahale deyiorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…