En popüler kk replikleri :)

"pıçaklamak" kısmını hiç duymadım Bahattin karakterinin lafı gibi

Ben de "halı sirkelemek" kısmını hep görüyorum, hem de çok yaygın. (O "silkelemek" yahu diye içim içimi yiyor)
Bir de "yiyen" var. Artık ne kadar yiyorsa, yeğenlikten yiyenliğe terfi olmuş garibim, orda da içim şişiyor. Birisi dayanamayıp yazınca doğrusunu, yiyen yazan kişi "öff anlamadın sanki", "telefondan giriyorum yanlış yazmışım" -yahu 16 kez yiyen yazmışsın, bilgisayardan girince Hakkı Devrim mi olacaksın, gene "yiyen" yazacaksın işte

"Herkezzzzz fikir versin" yazıp herkez diye yanlış yazdığı yetmemiş gibi yanlış harf z'ye 8 kez basıp, iyice göze parmak sokanlar ahh saçlarıma ak düşürüyor.

"Oda seviyor". Hangi oda? Yatak odası mı? Oturma odası mı seni seviyor? Yahu o "da" ekini ayırırsan insan, ayırmazsan evin bir bölümü oluyor, bu kadar zor mu?

Bunlar yazım yanlışı oldu daha çok ama repliklerde sık sık karşıma çıktığı için çemkirmek istedim.

He ya ne meşhur oldu benim toz bezleri. Millet beddua mı etti ne yaptıysa bulamadım bugün.
Aktuel urunmus.kk ya giren net google da "bim de ki toz bezi" vs diye aramiyor galiba.bir de ayni soru belki 10 defa sorulmus.netten baktim adamlarin fabrika bile cikiyor " Tlf dn giriyrm blki ondn cnm .s.s"

"Dert sayilmaz ama..." diye baslayan konular coook goruyorum artik.

Artik zavalli uyeler korkudan nerdeyse ozur dileyerek konu acacak. Hep bu "bu mu dert, buna mi konu actin" diyen catlak seslerden dolayi.

süper analiz ne güldüm

Aktuel urunmus.kk ya giren net google da "bim de ki toz bezi" vs diye aramiyor galiba.bir de ayni soru belki 10 defa sorulmus.netten baktim adamlarin fabrika bile cikiyor " Tlf dn giriyrm blki ondn cnm .s.s"
bunu sorduğum için cevap verme ihtiyacı hissettim. ilk bahseden kişi adını söylemedi hatırlamıyorum dedi bu şekilde yinede arattım ama bişey çıkmadı. sonra başka birisi adını söyledi adıyla yazınca fabrika bile çıkar.bende adıyla arattım sonra bimde görünce kaçırmam artık
telefondan girmiyorum pcden giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…