- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Hahaha hatırlıyorum,hatta biri "sitede ki gençlere kötü örnek oluyorsunuz" demişti,ne alakaysa..
Eee abla sende lafı öyle bir gediğine oturtuyorsun ki karşında ki ne yapsın? Verecek cevap bulamıyor "napsam napsam hahh avatarına laf söyleyeyim" diyor..Dedi valla kıskandı da öle dedi vatandaşkurban olsun neneme
Eee abla sende lafı öyle bir gediğine oturtuyorsun ki karşında ki ne yapsın? Verecek cevap bulamıyor "napsam napsam hahh avatarına laf söyleyeyim" diyor..
Neneye can kurban..Bilmiyor ki garibim karşısında kim varancak neneme laf atıyor
Neneye can kurban..
Nene unutulacak kadın mı ablacımBu senede enlerde aday olmam lazımmmnenem unutulmasın diye
x: sen daha iyilerini hak ediyosrsun bence boşan. çocuk falanda düşünme
y: nasıl boşan dersin. bir yuvayı kurmak kolaymı?
MissisHippi bak sen şimdi. akşam bir güzel makyaj yap. dekolteli bir elbise giy.. . güzel bir masa hazırla mumlar falan. o arkasını döndüğündede elbiseyi çıkarr içinden jartiyer çıksın kocanı eve bağlamay bak
Hahahhaa hatırlıyorum konuyu..bu olayda geçen gün oldu.
--30 yaşındayım hala evlenmedim. artık anne babama değil kocama portakal soymak istiyorum
-- evlilik öyle sandığın gibi birşey değil. keşke ben hiç evlenmeseydim
-- siz kocalarınızın kıymetini bilmiyorsunuz
kınayanın basına gelsın ınsallah demıyolarmı uyuz oluyorum ya
Biri çıkar ve "Resim koy görelim"ALLAH çirkin şansı versinben bu dunyanın en gozel karısıyım
Hahahahahhahaahaaaaa ne konuydu yaww..sewgilim bende iş çıkışında 4 saat konuşmuyorablasını hastaneye götürmüş bide
bu sabahda aynısı oldu fıkır verıyorsun cvp yazmaya tenezzul ettıgı yok sonra kınıyorsanız basınıza gelsın hee baska ısımız yok senı kınıycaz hahahaben bide pek korkuyorum o yazılara
bırı bıara koymustu kıBiri çıkar ve "Resim koy görelim"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?