- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bu sabahda aynısı oldu fıkır verıyorsun cvp yazmaya tenezzul ettıgı yok sonra kınıyorsanız basınıza gelsın hee baska ısımız yok senı kınıycaz hahaha
buraya konu lınkı kopyalasam banlanırmıyım sze bısey gostercemde cok komıkevet evet kibleyip çıktım zaten
ben goremedım ama goren hatunlar vardı"
Güzel miydi bari?
yok yapmışlar daha önceki sayfalardaburaya konu lınkı kopyalasam banlanırmıyım sze bısey gostercemde cok komık
kocasına portakal soymak ısteyen konuyu hatırlqayanınız varmı catlıycam burda :)
Asmuuuuuu yine öldürdün beni yavrum yaaaaa..boy soru
sevgilimle aramızda 20 cm var çok takıyorum.
sorun etme biz sevgilimle aynı boydayız çok yakıştıyorlar sen aşkına sahip çık
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/selam.752377/buda benden sıze gelsın
senın konu varyaaa 10 numara 5 yıldızelma portakal değilmiydi o
bılen soylesın nolur ya catladım burdaelma portakal değilmiydi o
Bu kk nın meşhur bötübörüydü..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/selam.752377/buda benden sıze gelsın
Nene unutulacak kadın mı ablacım
"Ben çok çok çok güzelim,kocam da çok çok çok yakışıklı"
x: sen daha iyilerini hak ediyosrsun bence boşan. çocuk falanda düşünme
y: nasıl boşan dersin. bir yuvayı kurmak kolaymı?
MissisHippi bak sen şimdi. akşam bir güzel makyaj yap. dekolteli bir elbise giy.. . güzel bir masa hazırla mumlar falan. o arkasını döndüğündede elbiseyi çıkarr içinden jartiyer çıksın kocanı eve bağlamay bak
kınayanın basına gelsın ınsallah demıyolarmı uyuz oluyorum ya
Bakarmısınız '' bekret ''
KİBlendin
Beni alıntılama
Lilililililiilil
KK hatunları
o kdr da tembıhledık eger banlanırsan yenıden gel konu ac dıye gıdıs o gıdıs cok gulmustum ama oyle boyle degılBu kk nın meşhur bötübörüydü..
Erkek olduğu anlaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve by by denildi..
hanım abla bekretın konusunun lınkı varsa atsana bende bakayım merak ettımUnutturmamak lazım dimi
Böyle bir konu vardı hatun kocasını yere göğe koyamıyordu çok yakuşukluuu diye
Çok ayıpça bir söz ediyorlarr anlatmaya çalışıyorsun hala anlamıyor
Bekret unutulurmu hiçç
Belki hala aramızdadır,o kk ya giremeden duramaz bence..o kdr da tembıhledık eger banlanırsan yenıden gel konu ac dıye gıdıs o gıdıs cok gulmustum ama oyle boyle degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?