• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

Sürtünürken kıvılcım çıktı mı statik enerji dinamik enerjiye dönüşürken hamile bırakabilior canım. Kalmış olabilirsin maalesef :(

Kazak hangi marka. Benim ki sürtünemeden topaklanıyor. Öpüşmeye eğilirken oluyor daha ne adiymiş kerehat

marka ismi vermek yasak değil mi:26:özelden yazarım markasını:23::23:

öfffff yaaaa hamıleyım sanırım:14:

Sürtünürken kıvılcım çıktı mı statik enerji dinamik enerjiye dönüşürken hamile bırakabilior canım. Kalmış olabilirsin maalesef :(

Kazak hangi marka. Benim ki sürtünemeden topaklanıyor. Öpüşmeye eğilirken oluyor daha ne adiymiş kerehat

:52::52::52::52::52::52:

ne alakasız soru arkadasım.
önce sacını hallet sonra kaşını maşını düsünürsün:19:
ya onlar da uzarsa diye soruyorum heralde, hiç karşındakinin yerine koymuyorsunuz kendinizi cık cık cık!

Faturayı ödeme keserler onu zaten.
:52::52::52::52::52: masanın üstündeyim şuan kociş de var çocuklar da .............. hep beraber gülüyoruz

Son düzenleme:
Ben demin çok kötü bişe yaptım! Burda yapacağım gaz esprisini gittim gerçekte olan konuya yaptım:))

çık artık siteden çık öldürdün herkesi:52::52::52::52::52:

yeminle yüzüm gerildi gülmekten yaaa
eski haline dönmüyor:52:

kız kardeşimin erkek arkadaşı ayak tırnaklarını kemiriyorr okulun en popüler çocuğu bu çocuk hemde .sızce kız kardeşim ayrılmalıı yoksa oda çocuğun diğer ayağını kemirip alışmayamı çalışmalı ?

Konuyla alakası yok ama sevgilinizle sürtünürken kazaklarda topaklanma oldu mu??

inceeeeeeeeeeeeeeee çok inceee :52::52::52:

affet gitsin 9999. kez ayrılırsın bu zamanda sevgili bulmak kolay mı . Bakın nasıl yapıcıyım arkadaşlar?

BEMİXİ unutmuşsun canım

evet o muhteşem üçlünün kutsallığını bozmamak bir şeref borcudur. BEPANTHEN BEMIX EVIGEN.

hayır saç uzatma bölümünde de gördüm çatlaklara çözüm bölümünde de ne iştir bu üçlüdeki anlayamadım :31: :44:

kız kardeşimin erkek arkadaşı ayak tırnaklarını kemiriyorr okulun en popüler çocuğu bu çocuk hemde .sızce kız kardeşim ayrılmalıı yoksa oda çocuğun diğer ayağını kemirip alışmayamı çalışmalı ?

Evet bence o da diğer ayağı kemirmeli. Çocuğun ayaklar bitince kardeşininkileri kemirirler. Evet evet.

Kalsiyum eksiktir onda. Çocuğa peynir yedirsin. Hemen ayrılmayı düşünüyorsunuz sizin gibilerden karı mı olur beeeeğğğğ

Back
X