• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

yeminle yüzüm gerildi gülmekten yaaa
eski haline dönmüyor:52:
aynenn

kız kardeşimin erkek arkadaşı ayak tırnaklarını kemiriyorr okulun en popüler çocuğu bu çocuk hemde .sızce kız kardeşim ayrılmalıı yoksa oda çocuğun diğer ayağını kemirip alışmayamı çalışmalı ?
alışmalı bu devirde geçinmek zor en azından yemek masrafından kurtulurlar böğğğğk!

inceeeeeeeeeeeeeeee çok inceee :52::52::52:

evet o muhteşem üçlünün kutsallığını bozmamak bir şeref borcudur. BEPANTHEN BEMIX EVIGEN.

hayır saç uzatma bölümünde de gördüm çatlaklara çözüm bölümünde de ne iştir bu üçlüdeki anlayamadım :31: :44:
galiba her derde deva bişey o yemğe filan katalım bundan sonra
eşim yemekte ne var : bemiksli pilav

Son düzenleme:
Arkangel yine mi sen ya. Demedim mi sana elin işte gözün oynaşta olmasın diye. Yanlış yaptın bak

kız kardeşimin erkek arkadaşı ayak tırnaklarını kemiriyorr okulun en popüler çocuğu bu çocuk hemde .sızce kız kardeşim ayrılmalıı yoksa oda çocuğun diğer ayağını kemirip alışmayamı çalışmalı ?

o da bişey mi? bizim okulda bi çocuk vardı herkesin önünde sevgilisinin saçlarını emiyodu:53:

herkes afterı kiblesin, başka türlü durmayacak :60:
Kalbim sıkıştı gülmekten yaşlı bir kadınım ben:27:

yeminle yüzüm gerildi gülmekten yaaa
eski haline dönmüyor:52:

yaş maya maskesi uygulayacaksın canım ama tabi hemen öyle iyi gelmiyor düzenli uygula sonra devamında sana diğer sihirli karışımlarımı da önericem. Bu arada bir müddet sokağa çıkmamanı tavsiye ediyorum canım. bu da sana iyi gelecektir.

Kızlar kızlar gelemmi yanaağızdan öpemmi?
kızlar allah aşkına bırgunde konu actıgımda üzerime saldırmayın vallahi de, bıllahıde, tillahıde disımı kırıcam :32:

sabah ilk idrarınızı yüzünüze sürün iyi nemlendiriyormuş(bu ne yazık ki gerçek)
sperm cildi çok besliyormuş(okumaz olaydım)

sizelere iyi geceler hatunlar bir başka popüler konuda(topikte) görüşmek ümidiyle iyi geceler 7 cüceler....

Back
X