- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.068
- 898
Dolunaya kıçımızı mı dönecez yoksa :26:
nerenın kıllanmasını istiyorsan oranı dön canım
tercih senın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen önce git zikrin ne demek olduğunu öğren....ayyy senin gibilere laf mı anlatacağım ben...
yeminle yüzüm gerildi gülmekten yaaa
eski haline dönmüyor![]()
ne şakası Bisidicem şahittir. Hatta ondan alıntı yaptım:)))
aynennyeminle yüzüm gerildi gülmekten yaaa
alışmalı bu devirde geçinmek zor en azından yemek masrafından kurtulurlar böğğğğk!kız kardeşimin erkek arkadaşı ayak tırnaklarını kemiriyorr okulun en popüler çocuğu bu çocuk hemde .sızce kız kardeşim ayrılmalıı yoksa oda çocuğun diğer ayağını kemirip alışmayamı çalışmalı ?
galiba her derde deva bişey o yemğe filan katalım bundan sonrainceeeeeeeeeeeeeeee çok inceee
evet o muhteşem üçlünün kutsallığını bozmamak bir şeref borcudur. BEPANTHEN BEMIX EVIGEN.
hayır saç uzatma bölümünde de gördüm çatlaklara çözüm bölümünde de ne iştir bu üçlüdeki anlayamadım:44:
nerenın kıllanmasını istiyorsan oranı dön canım
tercih senın![]()
ne yazdın ya merak ettim
kız kardeşimin erkek arkadaşı ayak tırnaklarını kemiriyorr okulun en popüler çocuğu bu çocuk hemde .sızce kız kardeşim ayrılmalıı yoksa oda çocuğun diğer ayağını kemirip alışmayamı çalışmalı ?
ee oda o kadar gaza gelmesin. yazmıştım:))
O zaman dönmeyim ben. Külottan fışkırsın istemiyorum olanlar kafiii
süt geliyordu heralde saçtan ?o da bişey mi? bizim okulda bi çocuk vardı herkesin önünde sevgilisinin saçlarını emiyodu![]()
yeminle yüzüm gerildi gülmekten yaaa
silmişsindir umarım![]()
canım sen
kedi kız kıyafetı giy
sadece saçların açıkta kalsın yeter
dikkat et ama
müptelası olursun benden söylemesı![]()