En popüler kk replikleri :)

Ben de buradaki ablalarımın tecrübelerinden yararlanırım dedim, ilk defa üye oldum, aldığım cevaplara bakın! Neden ben suçlu oldum? Neden anlamadan etmeden yuva bozan yaptınız beni? Keşke hiç bulaşmasaydım bu siteye!
Konumu kapattıracağım lütfen daha fazla yazmayın ben cevabımı aldım, çok yardımcı oldunuz sağ olun!

biz ablaların olaraktann evli erkeklerlee çıkmıyoruz o yuzden sana yardımcı olamiycizzz tecrübemiz yok :20::20::20::20::20:

Ben de buradaki ablalarımın tecrübelerinden yararlanırım dedim, ilk defa üye oldum, aldığım cevaplara bakın! Neden ben suçlu oldum? Neden anlamadan etmeden yuva bozan yaptınız beni? Keşke hiç bulaşmasaydım bu siteye!
Konumu kapattıracağım lütfen daha fazla yazmayın ben cevabımı aldım, çok yardımcı oldunuz sağ olun!

Madem ilk defa üye oldun demekki tam olamamışın. Git! Çık! akıllan tekrar gel üye ol hadi.

Merhaba bayanlar uzun zamandır üyeyim yazılanları takip ediyorum şimdide benim bir sorunum var..
Merhaba kızlaarr biz arkadaşımla konuştuk tartıştık ama bir sonuca varamadık birde size soralım dedik tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan...?
Selam ablalarım bu olay benim değil bir arkadaşımın başına geldi ama onu hesabı henüz aktif olamadı o yüzden benden yazıyoruz..

Merhaba bayanlar uzun zamandır üyeyim yazılanları takip ediyorum şimdide benim bir sorunum var..
Merhaba kızlaarr biz arkadaşımla konuştuk tartıştık ama bir sonuca varamadık birde size soralım dedik tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan...?
Selam ablalarım bu olay benim değil bir arkadaşımın başına geldi ama onu hesabı henüz aktif olamadı o yüzden benden yazıyoruz..

Allah başka dert vermesin :52:

kızlar karıştırıyorum ya burda muhabbet edip kendinizden mi bahsediyorsunuz başka bir konu hakkında mı konuşuyorsunuz?:53:
alıntı yapıyoruz canım kendimizden bahsetmiyoruz.

eşim DOKTOR BENİM
parasını yemek çok güzel

ben çalışmıyorum oh rahatıma bakıyorum
eşim doktor benimmmmmmmm
benim eşim doktorrrrrrrrrrrr:84::84::84:
neden bize insanca gerçeği - eşinin muhasebeci olduğu gerçeğini söylemiyorunuz? bu şekilde hiçbiryere varamazsınız, anca kendinizi kandırırsınız.

diğer 10 mılyon napsın 80 mılyonn olduk :9::9::9: o topiklerde kendıme hiç yer edınmedım gunluk konularından bahsedıyolar benım gunluk hayatım çok renksız ne yazcam bılemıyorum .. oğlumu doyurdum altını aldım yıne doyurdumm yıne altını temızledım :50::50:
bizim topiğe gel bende aynı senin gibiyim ama 500 sayfayı geçtik :9: valla bak.

yumurtada tavukta horozdan çıkar arkadaşına slm söle :32::32::32::ssz:

diğer 10 mılyon napsın 80 mılyonn olduk :9::9::9: o topiklerde kendıme hiç yer edınmedım gunluk konularından bahsedıyolar benım gunluk hayatım çok renksız ne yazcam bılemıyorum .. oğlumu doyurdum altını aldım yıne doyurdumm yıne altını temızledım :50::50:

ben de yokum çünkü çok tuhaf hisler uyandırıyor bende. Mesela bakıyorsun kız meryem naber eşin noldu geldimi manisa'dan diyo biri diğeri de evet canım ben de şimdi çocuğu uyuttum yemeğimi yaptım geçen gün dediğim şeyi yaptınmı çok iyi geldi valla bana derken ben aralarına girip selaaaaaam ben x bilmemkaç yaşındayım ben de size katılabilirmiyimmi dicem?:31:
hani resmen ilkokulda olurdu ya gruplar 3 kız mesela kendileri dışında kimseyle konuşmazlar onun gibi hissediyorum o ortamı canlandırıyorum hep gözümde:37:

rica ederik ne zaman sorun çıkarsa yeni üyelik al gel biz hep buradayık
öptm canım:9::9:

hahaha istersen prof olsun bize ne yahu herkesin kocası kendine:9:
ben kocama aşıgım ohh benim kocam doktor:36:
sizinki ney?abla:26:

kızlar Türkçeyi düzgün yazın ya bu ne böyle?
alttaki yorumu: ayh canmm ne alaksı var yhaaa:53:

Back
X