- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hangimizin ayağı daha güzel? (Bayanın biri böyle bi konu açıp iki tane ayak resmi koymuş idi)![]()
konunun bırıne yazdım yazdım sadece beyenıyolar hiç bişi demıyolar en sonunda babam bukadar guzel pasta yapmayı nerden öğrendı dedım çıktım onların konuştuklarını anlamıyorum benımkınıde anlamasınlar
ama benimki çok ünlüBenimkisi cinekolog
Kızlar hangimizin ayağı daha güzel? (Bayanın biri böyle bi konu açıp iki tane ayak resmi koymuş idi)![]()
Nedenmiş ki? bizede söyle
sonuçta tavuğu kım yumurtlıcak hale getırıyooo horoz bak gördunmu hahahah (olayı tamamen yanlış anlamışş uyduruyoo )
kızlar şuan kahkahalar attım annem geldi
bebişim uyandı
eşim bağırdı
kuş kaçtı
komşular rahatsız oldu![]()
Ben burda bir derdimi açıyorum senin yaptığına bak lütfen konuma daha yorum yapma..!!!
Bak sana kaç defadır cevap vermiyorum ama artık çok oldun..!! Gider misin konumdan yoksa seni şikayet ediciimmmm...
Ayrıca bana bulaşma benim sevgilim polisss...
munet gelince lanetliyor bikaçgün kendine gelemiyorsun da ondan . alıntı yapmayalım lütfen
iyi ki bir kez kactık he
gelsin bakalım hanginizi görüyorum bu civarda[/FONT][/SIZE]
Ben burda bir derdimi açıyorum senin yaptığına bak lütfen konuma daha yorum yapma..!!!
Bak sana kaç defadır cevap vermiyorum ama artık çok oldun..!! Gider misin konumdan yoksa seni şikayet ediciimmmm...
Ayrıca bana bulaşma benim sevgilim polisss...
ben hukuk okuyorum sölemışmıydımm boşzamanlarımda kapıma polis diziyorum sevgılınıde dızerım görürsünn![]()
Yaparım hayret ya. Ayrıca bende hukuk öğrencisiyim, bütün polisleri kapımda dizerim ayık olun!![]()