Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bız bayanların klasık avuntusu" Aldatıldım ama aslında çok güzelim "
![]()
bunlar ayri bir baslik olmali kesinlikle.kk yazim hatalari diye.herkez, aceba, aşalamak.. bi de son bomba; (dile kolay demek yerine) DİLEK OLAY.. alaka? : ))
bunlar ayri bir baslik olmali kesinlikle.kk yazim hatalari diye.
Morel(basi ceker),sezeryan,dio,yapiom,anlmdm,gelmiycem,yiyen,yigen,sitres,... her cumle sonuna iki nokta "boyle dedi..uzuldum.." bir daha ekle veya birini sil.hepsi goz tirmaliyor."telefondan giriyorum"tribi var birde.yaridan fazlasi oyle zaten.adamlar telefondan girenler icin siteyi yenilediler neyin derdindesin.elbette hatali yazim olabilir .ben de yapiyorumdur muhakkak ama gorunce hemen duzlemeye calisiyorum ,bu baska birsey yahu hatali yazim degil.
benim eski gorumce cok kullanirdi bu lafi.. kalp temiz; her isi iftira, sinsilik, hainlik : )) bi de temiz olmasa neler yapardi 'ACEBA' : )"kalbini temiz tut seninde olsun"
şair burada benim neyim varsa kalbimin temizliğinden, bir de dedem hacı ondan demek istiyor![]()
benim eski gorumce cok kullanirdi bu lafi.. kalp temiz; her isi iftira, sinsilik, hainlik : )) bi de temiz olmasa neler yapardi 'ACEBA' : )
Aceba'yi da seviyorum![]()
'yaslariniz kac CANİM' babacan bi tavirlazaten bu lafı çok kullananlardan korkacaksın
"yaş kaç" en favori replik bu aralar![]()
"Buralar eskiden dutluktu."
eskilerden bir ornek;
"Gobusumuz bebis dolsun"
"Ben aslinda eski uyeyim"
"Iyi dusunelim iyi olsun"
"Picaklamak"
bebis gobus hamis ! iiiy iy"Buralar eskiden dutluktu."
eskilerden bir ornek;
"Gobusumuz bebis dolsun"
"Ben aslinda eski uyeyim"
"Iyi dusunelim iyi olsun"
"Picaklamak"
Kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin!!
Bu aralar çok konuda var bu. Yazılmayınca eksiklik hissediyorum.