En popüler kk replikleri :)

Konu genellikle cinsellikle ilgili bi sorundur. Üye arkadaşının derdini anlatır ve gelen tepki genellikle şöyledir...

"Hee kesin arkadaşın bu arkadaş sen olmayasın he he hee!"

herkez, aceba, aşalamak.. bi de son bomba; (dile kolay demek yerine) DİLEK OLAY.. alaka? : ))
bunlar ayri bir baslik olmali kesinlikle.kk yazim hatalari diye.
Morel(basi ceker),sezeryan,dio,yapiom,anlmdm,gelmiycem,yiyen,yigen,sitres,... her cumle sonuna iki nokta "boyle dedi..uzuldum.." bir daha ekle veya birini sil.hepsi goz tirmaliyor."telefondan giriyorum"tribi var birde.yaridan fazlasi oyle zaten.adamlar telefondan girenler icin siteyi yenilediler neyin derdindesin.elbette hatali yazim olabilir .ben de yapiyorumdur muhakkak ama gorunce hemen duzlemeye calisiyorum ,bu baska birsey yahu hatali yazim degil.

bunlar ayri bir baslik olmali kesinlikle.kk yazim hatalari diye.
Morel(basi ceker),sezeryan,dio,yapiom,anlmdm,gelmiycem,yiyen,yigen,sitres,... her cumle sonuna iki nokta "boyle dedi..uzuldum.." bir daha ekle veya birini sil.hepsi goz tirmaliyor."telefondan giriyorum"tribi var birde.yaridan fazlasi oyle zaten.adamlar telefondan girenler icin siteyi yenilediler neyin derdindesin.elbette hatali yazim olabilir .ben de yapiyorumdur muhakkak ama gorunce hemen duzlemeye calisiyorum ,bu baska birsey yahu hatali yazim degil.

iki nokta (..) benim aliskanligim ama, vazgecemiyorum : ) tek nokta cok keskin, uc nokta cok romantik :p
sesli harfleri komple yutanlar, okuyanlara eziyet etmek konusunda anlasmis..
'morel' favorim : ))

"kalbini temiz tut seninde olsun"

şair burada benim neyim varsa kalbimin temizliğinden, bir de dedem hacı ondan demek istiyor :27:
benim eski gorumce cok kullanirdi bu lafi.. kalp temiz; her isi iftira, sinsilik, hainlik : )) bi de temiz olmasa neler yapardi 'ACEBA' : )
Aceba'yi da seviyorum :p

-Ben 8 yıllık evliyim, bir derdim var; kaynanam düğünde altınlarımı çaldı. ( Bir 8 yıl daha bekleyeydin kardeş, erken olmuş :KK45: )

-Ben 8 yıllık evliyim, malesef her şeyi eşimle birlikte yaptık. (Ee ne olacağ'dı, benim emmim mi yapacaktı ? :KK45: )

-Kaynanamın evinde yaşıyorum, hiç bizi yalnız bırakmıyor, hep evinde oturuyor. (Ne yapsın, arada kahveye mi gitsin?:KK45: )

-Eşim benden soğudu oysa ben her gece duşumu alıp ona hazırlık yapıyorum. (Bu özel bir hazırlık değil zaten her insan günde bir kez duş almalı :KK12:)

-Evli ablalarım tecrübelidir, biz sürtündük , şimdi hamile miyim? (4 yıllık evliyim, hiç sürtünmedim, genelde biz sevişiyoruz.:KK31:)

-Eltime 5 bilezik taktılar, bana 4, adaletin nerde zalım dünya!!!!!! (Haklısın kardeş, o tek bilezik için sık ümüklerini, al hakkını, ezdirme kendini !!!! :KK45:)

-Boyum 1.55 kilom 69 ama hiç göstermiyorum. (İleri hipermetrop:KK45:)

-Yaşım 39 ama hiç göstermiyorum herkes 16 mısın diyor bana eheh ehe. (İleri Polyanna:KK45:)

-Regl olmama 19 gün var, gözüm kaşınıyor, hamile miyim? (Uzan şöyle sırt üstü, ultrason makinesini sırtıma yükleyip, geliyorum:KK45:)

Back
X