Benim bu bebeğimde sağ kaşığım battı hep. Kızımda sol tarafım agrımıştı. Bide kızımda dk başı wc ye gidiyordum bunda bel ağrım oldu yoğun şekilde. Bide iştahım arttı ikisindede.Rizeli-53 askim olabilirmi bilmyrm ama ne guzel ya masallah
Bisey sorabilirmiyim sen ve diger anne adaylarimiza hamilelik belirtisi sadece sol kasikmi agrir sag kasik girmiymu belirtiye
Bnm 6 gun kaldi korkyrm yani yoktr zatnde sag kasigim agriyor ama akintm falanda yok damla gibi bazn belirtimde yok bati beklyrmBenim bu bebeğimde sağ kaşığım battı hep. Kızımda sol tarafım agrımıştı. Bide kızımda dk başı wc ye gidiyordum bunda bel ağrım oldu yoğun şekilde. Bide iştahım arttı ikisindede.
Herkeste belirti çok çok olcak diye bişey Yok. Yumurtlama takibi yaptın mı? Ben 5 gün kala testte öğrendim bunuBnm 6 gun kaldi korkyrm yani yoktr zatnde sag kasigim agriyor ama akintm falanda yok damla gibi bazn belirtimde yok bati beklyrm
Yok yani ysptm sandm o pozitif degilmis ne zamn oldgunu bilmyrm bklyrmHerkeste belirti çok çok olcak diye bişey Yok. Yumurtlama takibi yaptın mı? Ben 5 gün kala testte öğrendim bunu
İnşlh hamilesindedir Can'ım değilsen bile umudunu kesme inşlh olurYok yani ysptm sandm o pozitif degilmis ne zamn oldgunu bilmyrm bklyrm
Ama adete 8 gun kala sonuc 0.33 tu cnmİnşlh hamilesindedir Can'ım değilsen bile umudunu kesme inşlh olur
Ben kızıma hamileyken adetim geçti idrarda negatifti adete bi gün kala akşam 11.25 ti . Ki bu bebeğim 4gün kala kanda 38 di değer. Çok erken test için beklemen lazımAma adete 8 gun kala sonuc 0.33 tu cnm
Belki hissediyorsundur ya. Doktor herkeste farklı olur demişti :/Biliyorum aslında ama acaba dedim bi ihtimal benim küçük domatesim bana uyarı mı veriyor
Henüz 3-4 cm yaBelki hissediyorsundur ya. Doktor herkeste farklı olur demişti :/
Hala devam ediyor malesef zaman zaman artıp azalıyor henüz hiç geçtiği olmadı. Doğuma kadar sürer diyorlarCnm bel agrin ne ladar devam etti bn yeni ogrendm gebe oldugumu bi haftadir siddetli bel sirt bacak agrim oluyr norma mi acabaRizeli-53
Ben çok polyannayımHenüz 3-4 cm yaimkansız geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?