En saçma sorum kızlar bi bakın :-)

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
10+2 günlük hamileyim 10 haftaya girdim gireli karnımın aynı yerinde oturdukça yattıkça böyle balık kayması böyle irkilme gibi bişey oluyor. Gazdır o gaz diyorum kendime . Öyledir dimi. Bebeğimi hissediyor olmam şuan imkansiz biliyorum . Aynı soruyu başkası sorsa saçmalama derim

11+2 deyim bende 1 haftadir seyirme gibi kipirdama gibi biseyler hissediyorum karnimda arada bir sali gun doktor randevum vardi 10+4 tum kadinin dedigi sey icerde neler oldugunu bilemezsin ne donmeler ne oynamalar falan dedi sok oldum dedi kipirdiyor mu ki dedi evet sen hissetmesende o artik haraketli

Biliyorum aslında ama acaba dedim bi ihtimal benim küçük domatesim bana uyarı mı veriyor

Bende pit pit hissediyorum sol tarafimda oglumda 13 haftada kaymalarini hissediyodum tatli yiyince ozellikle bunda da bebekmis gibi geliyo

Bir yerde okumuştum zayıf kişilerin ve 2 ve daha sonraki gebeliklerde anne bebeğin hareketlerini daha cabuk hissedebiliyormus

Rizeli-53 askim olabilirmi bilmyrm ama ne guzel ya masallah
Bisey sorabilirmiyim sen ve diger anne adaylarimiza hamilelik belirtisi sadece sol kasikmi agrir sag kasik girmiymu belirtiye

Rizeli-53 askim olabilirmi bilmyrm ama ne guzel ya masallah
Bisey sorabilirmiyim sen ve diger anne adaylarimiza hamilelik belirtisi sadece sol kasikmi agrir sag kasik girmiymu belirtiye
Benim bu bebeğimde sağ kaşığım battı hep. Kızımda sol tarafım agrımıştı. Bide kızımda dk başı wc ye gidiyordum bunda bel ağrım oldu yoğun şekilde. Bide iştahım arttı ikisindede.

Bnm 6 gun kaldi korkyrm yani yoktr zatnde sag kasigim agriyor ama akintm falanda yok damla gibi bazn belirtimde yok bati beklyrm

Bnm 6 gun kaldi korkyrm yani yoktr zatnde sag kasigim agriyor ama akintm falanda yok damla gibi bazn belirtimde yok bati beklyrm
Herkeste belirti çok çok olcak diye bişey Yok. Yumurtlama takibi yaptın mı? Ben 5 gün kala testte öğrendim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…