en sevdiğiniz kullanmaktan asla bıkmam dediğiniz ve aslla kullanmam dedgınız parfmler

peki b19 hangisi yani adı ne parfümün?kalıcı mı ya ben yeni bir parfüm almak istiyorum...

adı d&p parfumun kodu b19 öle diince verirler ztn. Ama adı britney olarakta gecıo. Cok güzel tavsiye ederim sahsen kendisinden 3 senedir şaşmadım kalıcı , braz agır ama süper yaa anlatılmaz yasanır yasadığın sehirde d&p dükkanı falan varsa rahatlıkla bulursun canım.

tamam canım bende denerim peki önerdiğin başka bir parfümm var mı böyle kullandığında sordukları ama ben böyle temiz çiçek kokularını seviyorum ve kalıcı olsun istiyorum:)

canım sekerli koku sevmiyormuşsun ama ben c24'üde şiddetle tavsiye ederm chanel candy die gecior sanırım onuda bir ay falan kullandım ama şeker kokusu sevmiyorsan diceğim bse yok :26: d&p den baska parfüm denemedim dediğim gibi 3 senedir b19 beni kendine hapsetti ama baska bi parfüm önerebilirim. PDJ sexy graffiti escada k18

10 yıldır vazgeçmediğim escada collection :)
karamel kokusudur bayılıyoruummmm

bn bi süre avon temsilciliği yaptım yaklaşık bir yıl şimdi bıraktım. ama depoladım hep parfüm. little black dress kullanıyorum ve daima kullanıcam bayılıyorum kokusuna :)) bide yine avonda timeless mi öyle bişi olması lazımdı iğğğrenç kokuyo çok ağır ve hacı yağı gibi aynı hayatta sıkmam ve yine avon tasha. tasha yine ilk sıkıldığında çok ağır geliyo ama dağılınca hoş bi kokusu kalıyo. ama öbürü gerçekten çok ağır.

avon treselle benim kokum..yıllardır kullanıyorum arada bitsede
hiç bıkmadanda kullanırım valla keske avoncu sponsorum olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…