En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

dün akşam eşimle beraber pan'ın labirenti isimli filmi izledik...
film 3 dalda oscar almış...
ama ben hiç begenmedim filmi yaaa...
benim için sdc zaman kaybıydı...

dün eşimle ejder kapanını seyretmeye gittik benim çok hoşuma gitti. türkiyenin üstü kpatılan yarasına tuz basmışlar çokda iyi olmuş
keşke gerçek hayattada her kötülük karşılıgını bu şekilde busa.. tavsiye ederim

kutsal damacana 2 ye gittim hiç güzel değildi çok sıkıcıydı. ejder kapanına gittim konusu oyuncu kadrosunu çok begendım tavsiye ederim

Ejder Kapanı'na gittim..kesinlikle tavsiye ederim.. son zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmi diyebilirim film için.. her yönüyle tatmin olduğum bir filmdi..her zamanki Uğur Yücel kalitesi de diyebilirim film için..

Crossing the bridge: İstanbul Hatırası belgeselini izledim Fatih Akın'dan.Bu kadar zaman izlemediğime yandım.İstanbul'un çeşitli bölgelerinde farklı müzik türlerini dinlerken müzisyenlerin ağzından İstanbul'un çeşitliliğini görüp, bir daha İstanbul'a hayran oluyorsunuz.opuyorumnanaktan

gerçekten izlenmesi gereken bir belgesel

Hchıko Adogs story izledim çok güzeldi bir köpeğin insanlardan bile ne kadar çok sadık olabileceğini anladım duygusal bir film
hafta sonu kolpaçıno yu izledim sırf şafak sezer için ama aşırı küfür vardı pek beğenmedim

9 dalda Oscar 'a aday gösterilmekte olan bir film. filmi tek başına seyrettiğinizde güzel bir film diyebilirsiniz aslında. izlenmesi vakit kaybı değil. kafamı kurcalayan ahım şahım oyunculuk örneği ya senaryosu olmayan bir filmin aday gösterilmiş olması.
senaryo tek taraf olarak ve acınası dram şeklinde göstermiş Irak'ı istia eden kahraman(!) Amerikan askerlerinin halini. sanki Irak'ı onlar istila etti yazacaktı filmin sonunda, tuhaf geldi bana.

arkadaşlar hayatımda izlediğim en saçma film PARANORMAL ACTıVıTY ya parama zamanıma herşeye yazık.filmde bişi yok ya bitti die kaldım böle miakannehir valla sırlar dünyası falan o filmin yanında süper

Bu gece sinema gecesi yaptım ve arka arkaya iki film izledim Coco Avant Chanel biyografileri zaten severim, Tautou'da oynayınca çoktandır izlemek istediğim bi filmdi, ben beğendim.

Diğeri de Nefes. Nefes nefese izledim ve bittiğinde kocaman bi taş oturdu sanki üstüme, içim şişti :sinifsinif: Nefesi de şiirler dışında beğendim, böyle filmler daha çok yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…