En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

en son dabbe 2 yi izledimmm.hiç sewmedimmm:umursamaz: malesef şu bi gerçekki yabancılar sinemada bizden daha iiler

:)) ben Dabbenin yönetmeni ile tartışmıştım ilk filmden sonra Kayro diye bir Japon korku filminden kopyalamışsınız bazı sahneleri dedim ne Türk sinemasının önünü kapadığım kaldı, ne de cahilliğim kaydirigubbakcemile3

Filmi mi çekilmişşşş:lepi: hemen izleyeceğim, hikayeyi okurken bile ağlamaklı olmuştum.[/QUOTE]

evet, çekilmiş. dün gece ağlayarak izledim senağlama hikayenin gerçek oluşu daha da etkiliyor insanı..

:roflol::roflol::roflol:

Angel-A

Sonunda izleyebildim :)
Siyah beyaz olarak çekilmesi isabet olmuş filme ayrı bir hava kattığını düşünüyorum. Parisin mükemmel kareleri eşliğinde film akıcı bir şekilde bitiveriyor hatta sonunda ama neden bitti keşke biraz daha uzun sürseydi dedim .Sonuç olarak gerçekten çok orjinal bir senaryo izlemenizi öneririm.

En son yaratılış filmini izledim Charles Darwin in evrim teorisi ile ilgili bir biyografisi gerçektende mükemmel bir film izlenmesi gerekli bence
ne zamandır izlemek istediğim bir film vardı sürekli kaçırdığım Benjamın Button çok güzeldi
Çağan ırmak filmlerinden karanlıktakıler ilk başta sıkıcı geliyor ama sonu güzeldi hiç beklemediğim bir şeydi psikolojik dramlardan hoşlananlar için güzel
Kanalızasyon bence okan bayülgenın işte kendini tatmın etmek için çektiği bir film hiç beğenmedim tv deki progmanından farklı bir okan görmek istiyordum ama beni bu fim cezbetmedi.

Geçen akşamlarda izlediğim iki film var. Bu aralar Orta Doğu sinemasına ve Afgan filmlerine sarmış vaziyetteyim, dramları çok kanıma dokunuyor ama.. Bu filmler:

Osama

Film Afganistan'da kadınların tek başlarına sokağa çıkamamasından ötürü erkek kılığına giren 12 yaşındaki bir kızın hikayesini anlatıyor. Film çok feci aslında, aklımdan çıkaramadığım hüngür hüngür ağladığım sahneleri oldu ama bir o kadar da şükrettim halime, ülkeme ve bugünüme. ınsanların hallerini anlayabilmemiz için iyi bir film olduğunu düşünüyorum. Zaten Altın Küre'yi ve Cannes Film Festivali'nde 3 ayrı ödül almış bir film.

Diğer filmim ise

The Kite Runner

Khalid Huseyni'nin romanında uyarlanmış bir film. Afganistan doğumlu bir çocuk ve en yakın arkadaşını sırtından vurmasını bir ömür boyu atlatamaması. Çok manidar bir filmdi. Kitabı gibi harika olmasa da izlenebilecek seviyede güzeldi.

Son düzenleme:
Bu filmi izlediğimde kadere inanış olgumu yeniden sorgulamıştım resmen. Çok hoş bir film bence, iyi mesajları var..
kaydirigubbakcemile5
john cusack'ın en sevdiğim ve tekrar tekrar izleyebileceğim filmlerinden biridir opuyorumnanaktan

ünlü piyanist'in biyografi filmi "shine"

ailenin kişilikteki rôlu
ebeveynin evladı üzerindeki ego tatmini
kendi olamadığı müzisyen kimliğini oğlunda görme savaşı veren bir baba
kaybettiği oğlu
oğulun ise babasını kaybettiği gün kendini kazanışı..
ironik bir yeniden doğuş filmi shine

inanmıyorum filmi mi var... çok acıklı diye okumamıştım... filmini izleyebilirim ama 2 saat içinde ağlarım biter senağlama kitaba sadık kaldılar mı acaba..

güzel bir film. Bir erkeğin maceraperest ruhunu anlatıyor. Etrafınızda böyle bir erkek varsa onunla birlikte seyredebilirsiniz. Ama daha evcimen olabileceği gibi kaçıp gitmek de isteyebilir, garantisini vermiyoruz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…