en son dabbe 2 yi izledimmm.hiç sewmedimmm:umursamaz: malesef şu bi gerçekki yabancılar sinemada bizden daha iiler
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aile, Dram
Yönetmen:Lasse Hallström
Senaryo:Stephen P. Lindsey, Kaneto Shindô
Yapımcı:Richard Gere, Timothy Patrick Cavanaugh, Merv Davis
Görüntü Yönetmeni:Ron Fortunato
Müzik:Jan A.P. Kaczmarek
Süre:1 saat 44 dk
Hachiko: A Dog's Story, bir profesör ile bir köpek arasındaki müthiş dostluğu konu edinecek. 1987 yılında Hachiko Monogatari isimli Japon filmine konu olan gerçek olaylar bu defa Stephen P. Lindsay tarafından senaryolaştırılıyor.
oyuncular : Richard Gere, Sarah Roemer, Joan Allen, Jason Alexander
hayvan severlerin kesinlikle izlemesi gerektiğini düşündüğüm ve gözyaşları içinde izlediğim; bağlılığın, sadakatin işlendiği hikayesi gerçek olan harika bir film.[/QUOTE
Filmi mi çekilmişşşş:lepi: hemen izleyeceğim, hikayeyi okurken bile ağlamaklı olmuştum.
:roflol::roflol::roflol::)) ben Dabbenin yönetmeni ile tartışmıştım ilk filmden sonra Kayro diye bir Japon korku filminden kopyalamışsınız bazı sahneleri dedim ne Türk sinemasının önünü kapadığım kaldı, ne de cahilliğim kaydirigubbakcemile3
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aile, Dram
Yönetmen:Lasse Hallström
Senaryo:Stephen P. Lindsey, Kaneto Shindô
Yapımcı:Richard Gere, Timothy Patrick Cavanaugh, Merv Davis
Görüntü Yönetmeni:Ron Fortunato
Müzik:Jan A.P. Kaczmarek
Süre:1 saat 44 dk
Hachiko: A Dog's Story, bir profesör ile bir köpek arasındaki müthiş dostluğu konu edinecek. 1987 yılında Hachiko Monogatari isimli Japon filmine konu olan gerçek olaylar bu defa Stephen P. Lindsay tarafından senaryolaştırılıyor.
oyuncular : Richard Gere, Sarah Roemer, Joan Allen, Jason Alexander
hayvan severlerin kesinlikle izlemesi gerektiğini düşündüğüm ve gözyaşları içinde izlediğim; bağlılığın, sadakatin işlendiği hikayesi gerçek olan harika bir film.[/QUOTE
Filmi mi çekilmişşşş:lepi: hemen izleyeceğim, hikayeyi okurken bile ağlamaklı olmuştum.
canimm o kitabi gordum ama almadim cunku dewey i okurken aglamaktan mahvolmustum bundada oyle olurum diye almamistim kitabi eminim filmde de aglamaktan gozum sisicek dayanamiyorum hayvanlarin olmelerine hasta olmalarina o yuzden izleyemem ben tatlim
bu arada turk korku filmlerini basarili bulmuyorum.korku filmlerinde hala cok yol almamiz gerektigini dusunuyorum.korku icin daima yabanci film tercih ederim bana gore gerci bu isin okulunu okumadim profesyonel deilim ama izleyici olarak benim nacizane yorumum sekerparemolumunekankayizsmile
canimcim tesadufun afisi bu guzel filmdi
Bu filmi izlediğimde kadere inanış olgumu yeniden sorgulamıştım resmen. Çok hoş bir film bence, iyi mesajları var..
kaydirigubbakcemile5Bu filmi izlediğimde kadere inanış olgumu yeniden sorgulamıştım resmen. Çok hoş bir film bence, iyi mesajları var..
Khalid Huseyni'nin romanında uyarlanmış bir film. Afganistan doğumlu bir çocuk ve en yakın arkadaşını sırtından vurmasını bir ömür boyu atlatamaması. Çok manidar bir filmdi. Kitabı gibi harika olmasa da izlenebilecek seviyede güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?