Asında güzeldi ama hani başyapıt olacak değildi
Birde filmi izlemeden önce arakadaşım çok övmüştü
Bende hep farklı şeyler olacak diye beklediğimden
Biraz hüsrana uğradım:uhm:
Asında güzeldi ama hani başyapıt olacak değildi
Birde filmi izlemeden önce arakadaşım çok övmüştü
Bende hep farklı şeyler olacak diye beklediğimden
Biraz hüsrana uğradım:uhm:
Messengers 2
gerilme ve korku öğesi o kadar aşırı değil ama konusu çok hoşuma gitti:jeyyar:
böyle dine dair eleştirel filmlerden Şüphe de iyiydi, bir rahibe ile rahibin çatışmasını anlatıyordu...
bende artık arkadaşlarıma sevdiğim filmleri çok övmüyorum hatta derlerki mümkünse sen sevdiysen biz almayalım((
kendimde sitelerden film yorumlarını sonra okumaya özen gösteriyorum.fazla beklentiye giriyorum bazen yıklıyorum( milyonerdeki gibi)
dine dair deyince We’re No Angels filmi aklıma geldi.Çok eğlencelidir.(sean penn ve robert de niro)
tatlım bu milyoner slumdog olansa, bittim o filme ben opuyorumnanaktan
ta kendisi :sinifsinif:
tatlım sean penn'i de de niro'yu da çok sevmeme rağmen biz melek değiliz'i sevemedim ben bir türlü :çok üzgünüm:
film olarak değildi eleştirim eğlenceseldi gülmekten dibim düşmüştü bide en son onun kadar pariste iki günmü neydi bir film seyretmiştim çok komikti.
tuce ben bugün söylediğin V for Vendetta filmini izledim..40 derece sıcakta gercekten başka bir filmi bu kadar keyifle izlemezdim çok güzel bir filmmiş...ben de çok beğendim a.s.
çok sevindim beğendiğine busejik opuyorumnanaktantuce ben bugün söylediğin V for Vendetta filmini izledim..40 derece sıcakta gercekten başka bir filmi bu kadar keyifle izlemezdim çok güzel bir filmmiş...ben de çok beğendim a.s.
konusu az cok anlatabilir mısn merak ettim opuyorumnanaktan
konusu az cok anlatabilir mısn merak ettim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?