En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

güz sancısını seyrettim ama sıkıcı buldum beğenmedim nedense. beren saatin oyunculuğu vasat altıydı zaten konuşurken kendini kastığı çok barizdi

Telefon kulübesini izledim...Baya eski filmmiş, benim yeni haberim oldu..
Neyse kıssadan hisse çok beğendim, zaten değişik tarzdaki filmleri severim.Olay tek bir mekanda geçmesine rağmen, fazlasıyla sürükleyiciydi.

Bugün Gizli Dosyalar'ı izledimm!
Güzeldi, ama adından da çağrışım yapabilecek bir konusu vardı. Birileri kayboluyor ve FBI ajanları peşine düşüyor..

I Am Legend ı İzledim
Burun kıvırarak izlemiştim filmi
Ama çok beğendim
Favori filmlerin arasında artık
10/9

Birde Transporter 1 izledim
Güzeldi , adamının surat ifadesinin hiç değişmemesi ise şaşırtıcıydı
10/8

kaydirigubbakcemile5
Will Smith opuyorumnanaktan

ı am legend süperdi

En son angelinamın oynadıgı sahtekarı ızledim sonu pek hosuma gitmedi ama genede izlenmeye deger

Konusu :
Kaçırılan oğlunun bulunmasıyla birlikte Christine Collins’in (Angelina Jolie) duaları kabul görmüştür. Ancak anneyle oğlunun yeniden buluşmasının karmaşası arasında Christine bu çocuğun kendi çocuğu olmadığını fark edecektir. Medyanın ve yozlaşmış polis teşkilatının kendisine destek olmaktan çok köstek olmasından bunalan Christine, aradığı cevaplara ulaşmak için kendi başına adımlar atmaya başlayınca hayatını sonsuza dek değiştirecek gerçekle yüz yüze gelecektir.

Yer: Los Angeles, yıl: 1928. Bir cumartesi sabahı her zamanki gibi işine gitmeye hazırlanan Christine oğluna “hoşçakal” dedikten sonra evden çıkar. Akşam işten eve döndüğünde oğlu evde değildir. Çocuğu arama çalışmaları bir türlü sonuç vermez. Aylar sonra Christine’nin dokuz yaşındaki oğlu olduğunu iddia eden bir çocuk çıkagelir. Polislerle gazetecilerin telaşlı koşuşturmacası arasında duygu karmaşası yaşayan Christine, çıkagelen çocuğun bir gece kendisiyle birlikte evde kalmasına izin verir. Ancak kalbinin derinliklerinde bu çocuğun kendi oğlu Walter olmadığını bilmektedir.

Konunun araştırılması için yetkilileri zorlar ancak bir sonuç alamaz. Bu durum karşısında çaresiz kalan Christine, aradığı desteği aktivist rahip Briegleb’de (John Malkovich) bulur. Rahip Briegleb oğlunu bulma mücadelesinde Christine’e yardımcı olacaktır.

Alıntıdır

ben de beğenmedim bunu :sinifsinif:

vizyonda filan degil eski bi film ama süper kızlar,en son bunu izledim

hepsini vur

kaçış da süper bi film
bu ikisi acayip sürükledi beni :))

Ben de dün O çocuklarını izledim ve bğendim şimdi de çok komik bi filme ihtiyacım var çok acil bekliyorum :)))))))))))))9
:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

hayalet sevgılılerım

güzeldi :)

eşim baya bır ders almıstı sınema cıkısında

Ben de dün O çocuklarını izledim ve bğendim şimdi de çok komik bi filme ihtiyacım var çok acil bekliyorum :)))))))))))))9

Çok eğlenceli bir film tavsiye edebilirim sana..Çoook komik değil ama çok keyifli, kesinlikle pişman kalmazsın zemuszemus

Bride Wars

korkunç bir film 2
borat
goldmember

bunları tavsiye edebilirimkaydirigubbakcemile5

konusu nedir acaba

şimid bitirdim ve etkisindeyken yazmak istedim
müthiş bir filmdi
farklı çok farklı çok etkileyici
izleyin tavsiyem mutlaka izleyin
puanı 8.1
çok güzel bir müzik ve harika görüntüler

biz en son eşimle beraber gittik sinemaya terminatör 4 ü izledik çok güzel bir filmdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…