I Am Legend ı İzledim
Burun kıvırarak izlemiştim filmi
Ama çok beğendim
Favori filmlerin arasında artık
10/9
Birde Transporter 1 izledim
Güzeldi , adamının surat ifadesinin hiç değişmemesi ise şaşırtıcıydı
10/8
I Am Legend ı İzledim
Burun kıvırarak izlemiştim filmi
Ama çok beğendim
Favori filmlerin arasında artık
10/9
Birde Transporter 1 izledim
Güzeldi , adamının surat ifadesinin hiç değişmemesi ise şaşırtıcıydı
10/8
En son angelinamın oynadıgı sahtekarı ızledim sonu pek hosuma gitmedi ama genede izlenmeye deger
Konusu :
Kaçırılan oğlunun bulunmasıyla birlikte Christine Collins’in (Angelina Jolie) duaları kabul görmüştür. Ancak anneyle oğlunun yeniden buluşmasının karmaşası arasında Christine bu çocuğun kendi çocuğu olmadığını fark edecektir. Medyanın ve yozlaşmış polis teşkilatının kendisine destek olmaktan çok köstek olmasından bunalan Christine, aradığı cevaplara ulaşmak için kendi başına adımlar atmaya başlayınca hayatını sonsuza dek değiştirecek gerçekle yüz yüze gelecektir.
Yer: Los Angeles, yıl: 1928. Bir cumartesi sabahı her zamanki gibi işine gitmeye hazırlanan Christine oğluna “hoşçakal” dedikten sonra evden çıkar. Akşam işten eve döndüğünde oğlu evde değildir. Çocuğu arama çalışmaları bir türlü sonuç vermez. Aylar sonra Christine’nin dokuz yaşındaki oğlu olduğunu iddia eden bir çocuk çıkagelir. Polislerle gazetecilerin telaşlı koşuşturmacası arasında duygu karmaşası yaşayan Christine, çıkagelen çocuğun bir gece kendisiyle birlikte evde kalmasına izin verir. Ancak kalbinin derinliklerinde bu çocuğun kendi oğlu Walter olmadığını bilmektedir.
Konunun araştırılması için yetkilileri zorlar ancak bir sonuç alamaz. Bu durum karşısında çaresiz kalan Christine, aradığı desteği aktivist rahip Briegleb’de (John Malkovich) bulur. Rahip Briegleb oğlunu bulma mücadelesinde Christine’e yardımcı olacaktır.
Alıntıdır
Ben de dün O çocuklarını izledim ve bğendim şimdi de çok komik bi filme ihtiyacım var çok acil bekliyorum :)))))))))))))9
:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:
Ben de dün O çocuklarını izledim ve bğendim şimdi de çok komik bi filme ihtiyacım var çok acil bekliyorum :)))))))))))))9
:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:
bi filmim daha var ama olmaz olaydı:mymeka:
kötü olduğunu okudum ama yorumlara inanmayıp izledim:mymeka:
imdb puanı 4.4
sonuç çok çok kötü bi film hiç bi tutulcak yanı yok ve aksine filmde iğrenç +18 sahneler var öylelikle izletebileceklerini sandılar sanırım ama olmamış
çok büyük bi zaman kaybı bununda açıkçası biraz afişine kandım
sade bi afiş o yüzden biraz gizemli olduğunu düşünmüştüm ama yok
kesinlikle tavsiye etmem hele yanında çocuk olanlar sakın haa diyim
konusu nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?