- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Ciceksever0606
-
işte bu mikemmellor peynir neyine yetmiyo
tereyağı da alma yerine tereyağının lezzet ikizi varişte bu mikemmel
hoş beş olmuş 10 küsür lira. lanet olsun bu hayatben 1 tl lik gofretimin 2.5 tl olmasını sindiremedim henüz.o da lüks olduuuu
Artık herkes kaşarı kadar konuşurzengine kriz olmazvay arkadaş zenginlik ölçümüz kaşar oldu ya la
gidip uyuyayımm en azından o bedava.herkese iyi gecelerrrrArtık herkes kaşarı kadar konuşur
Demi , en azından uyurken acıkmıyorsungidip uyuyayımm en azından o bedava.herkese iyi gecelerrrr
Geçen ay daha çok geldi o yüzden bu ay resmen yakmadıkVallahi gaz iyi gelmiş geçen ay önce yalıtıma rağmen 550 geldi bize
Geçen ay daha çok geldi o yüzden bu ay resmen yakmadık
780 geldi bize de.merkezi olmasa 1000 gelirdi en azYakmasak az yaksak çocuklar hemen hasta olur.Zaten surda bir ay daha yanacak mecburen yakiyoruz
Ya kasap sucuk ya c... Marka sucuk alıyoruz mesela. Gidip ne olduğu belli olmayan bı marka piliç sucuk alıp veya ortalama bi tereyağ 100 TL yani bunu almayıp margarin alan gelmiş tutumsuzsun der tabi. Margarin direkt zehir bence ya. Hiç yeme daha iyi.işte pahalı alıyorsun tutumsuzsun diyorlar.halbuki ucuz olanı kaşar tereyağı sucuk değil ki aslında
Kolsuz şişme montla geziyoruz evdeYakmasak az yaksak çocuklar hemen hasta olur.Zaten surda bir ay daha yanacak mecburen yakiyoruz
Maydanoz bile 4 lira olmuşesimin ise goturecegi kahvalti icin ekmek arasi kasar koymustum, gideyimde cikarayim maydonoz yesin peynir bizim neyimize lüks lüks
402 tl geldi elektrik.su 140 geldi.aidat 300.kirayı hiç demeyeyim hele ki benzini büyük şehirde.köyüm olsa döneceğim de o da yokDoğalgaz denmiş termostat takılı olduğu halde 800 gelmiş. Demekki o da olmasa vay halimize. Elektrik 250 aşağı gelmez. Karı koca iki bebeden oluşan aile yanı.
Marul maydanoza çok üzgünüm en çok tükettiğimiz şey günde 1 bağ maydanoz marul yeniyor bizdeMaydanoz bile 4 lira olmuş
Cildiracagim
Benim market alışverişini hesap etmeye kalbim dayanmaz
Artık yolun sonu köye dayanacak vallahi. Arabamiz yok çok şükür diyecek hale geldim en azından benzin vergi masrafi da yok402 tl geldi elektrik.su 140 geldi.aidat 300.kirayı hiç demeyeyim hele ki benzini büyük şehirde.köyüm olsa döneceğim de o da yok
çocuk olmasa dönerdik memlekete.onun eğitimi için çekiyoruz.araba 1 insan demek .biz de 2 tane var artık yettiremiyoruz.seneye çocuğu servise verip satacağım.ama serviste şu an 1000 tl seneye 2000 olur diyorlar .kara kara düşünüyorummm.gel de mutlu ol.Artık yolun sonu köye dayanacak vallahi. Arabamiz yok çok şükür diyecek hale geldim en azından benzin vergi masrafi da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?