En son market aylık market alişveriş tutarı (2022)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin bu bahsettiğiniz tutarlarin altında tutuyorsa zaten bı ailenin gideri(kasap deterjan vs dahil) asıl orda sorun vardır bence.
Gerekli proteini alamiyolardir mesela.
Makarna patates türü çok yeniyodur.
Bizim evde kuru bakliyat arada piser mesela. Ama bı her hafta kuru bakliyat yapıp 3 gün onu yiyorsa tabiki daha az tutar. Ama lütfen bu daha az tutanlar sanki diğerleri beceremiyormus gibi yorum yapmasın. Dün kasapa gittik bikac parca kuzu pirzola aldık kimisi çocuklar icin minikti buna rağmen 100-110 civarı bişey tuttu. Sadece bir öğün akşam yemeği yani. Hadi tavuk alsan(nadir tüketiyoruz) 40 tan aşağı tutmaz. E kendimize tavuk alırken çocuklar tavuk yemesin diye kıyma alıyoruz 20 de o tutsun. Her şekilde çok çok çok. Maalesef günümüzde tavuk lüks oldu bırak kırmızı eti.. Kuruyemişi hiç söylemiyorum 1 kilo Antep fıstığı aldık geçen hafta 120 TL. E çocuklar çok seviyor bu haftada aldık 120 de bu hafta. Yani demem o ki sağlıklı beslenince 3000-4000 çok normal hatta iyi bı fiyat.

işte pahalı alıyorsun tutumsuzsun diyorlar.halbuki ucuz olanı kaşar tereyağı sucuk değil ki aslında
Ya kasap sucuk ya c... Marka sucuk alıyoruz mesela. Gidip ne olduğu belli olmayan bı marka piliç sucuk alıp veya ortalama bi tereyağ 100 TL yani bunu almayıp margarin alan gelmiş tutumsuzsun der tabi. Margarin direkt zehir bence ya. Hiç yeme daha iyi.

Doğalgaz denmiş termostat takılı olduğu halde 800 gelmiş. Demekki o da olmasa vay halimize. Elektrik 250 aşağı gelmez. Karı koca iki bebeden oluşan aile yanı.

esimin ise goturecegi kahvalti icin ekmek arasi kasar koymustum, gideyimde cikarayim maydonoz yesin peynir bizim neyimize lüks lüks
Maydanoz bile 4 lira olmuş
Cildiracagim
Benim market alışverişini hesap etmeye kalbim dayanmaz

Doğalgaz denmiş termostat takılı olduğu halde 800 gelmiş. Demekki o da olmasa vay halimize. Elektrik 250 aşağı gelmez. Karı koca iki bebeden oluşan aile yanı.
402 tl geldi elektrik.su 140 geldi.aidat 300.kirayı hiç demeyeyim hele ki benzini büyük şehirde.köyüm olsa döneceğim de o da yok

Artık yolun sonu köye dayanacak vallahi. Arabamiz yok çok şükür diyecek hale geldim en azından benzin vergi masrafi da yok
çocuk olmasa dönerdik memlekete.onun eğitimi için çekiyoruz.araba 1 insan demek .biz de 2 tane var artık yettiremiyoruz.seneye çocuğu servise verip satacağım.ama serviste şu an 1000 tl seneye 2000 olur diyorlar .kara kara düşünüyorummm.gel de mutlu ol.

Konu tam benlik konuymus
Evde surekli söyleniyorum
İndirim takip ediyorum
Oyle alıyorum alabildiklerimi
Bebek bezi,deterjanlar vs
Gecen bi kargolarima laf etti gibi oldu
İstedim marketten aldı.. fişe bir baktim şok deterjan pecete bebek bezi vs marketlerde uçmus durumdA
Esimse hic bakmaz
Pat pat alır
Sonra owwww bu nasıl bir fiş
Birde evde yeni bebek var bizim
Bebisim cok ters zamanda dogdu cok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…