En son market aylık market alişveriş tutarı (2022)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim 2 cocuk 2 buyuk tek maas o yuzden cok sasirdim galiba birde ben kek pogaca ve patates kizartmasini cok yapiyorum o yuzden yagim unum yumurta sutum cabuk bitiyor bunlari yapmayi azaltmaliyim hem saglik icin hem ekonomi icin elektrik faturasi da 250₺ geldi ona da faydasi olur belki birde bizim evde benden baska sebze yemegi yiyen yok cocuklarda esimde sevmiyor o yuzden de yemek yaparken cok sikinti yasiyorum

Günde 3 ekmek yemesinler ya
2 kisilermis evde yemek aksam yemeği yeniyormus sadece.
Ben de evde kahvaltı etmem ama ezine peynirli tost aldıgım icin yanıma evden,iki yakam bir araya gelmiyor sanırsamsa:d

Bizim aylık bebek maması gideri 1000 tl den fazla
Uygun diye indirim kovalayıp internetten alıyorum üstelik
Ağırlıklı olarak ek gıda veriyorum buna rağmen 800 gr bir kutu bir hafta bile yetmiyor
Az önce de marketlerin aktüel sayfalarına baktım internetten indirimlere baktım gidip şoktan bez alcam
Peynir ekmek bile lüks olmuş
Hiçbir şey yapmayıp sadece nefes alsak ayda 4000 tl gidiyor

Migrosun bezi temiz icerik ve uygun oluyor.
Ama külot bezi uygun.
Sok bezini denemedim hic ama migrosunkileri cok kullandım.

Sizi tebrik ediyorum bize 5 litre yag bir ay gitmiyor ama tereyag kullanimiyorum yemeklere ne kadar siviyag koyuyorsunuz bir kasik koyunca tencere in dibi bile islanmiyor bana cok az geliyor

Küçük ilde yaşamanın avantajı oluyor bunlar demekki ,bazen bunaliyorum yaşadığım yerden ama büyük bir ile gitsem sıkıntı yaşayacağız demekki. Geçen ccouk acile gittik, önümüzde sadece 3 kişi vardı. Ordan rontgene yolladi doktor hiç sıra beklemedik .

Migrosun bezi temiz icerik ve uygun oluyor.
Ama külot bezi uygun.
Sok bezini denemedim hic ama migrosunkileri cok kullandım.
Molfix gelecekti bugün onu alcam
Migrosun bezini deneyip çok memnun kalmıştım ama lastikleri benimkilerin bacaklarını kesti
Küçük küçük yırtarak kullanmak zorunda kaldım

Yagi az kullanima konusunda sizi tebrik ediyorum insallah bende becerebilirim bana motivasyon oluyorsunuz tesekkurler

Molfix gelecekti bugün onu alcam
Migrosun bezini deneyip çok memnun kalmıştım ama lastikleri benimkilerin bacaklarını kesti
Küçük küçük yırtarak kullanmak zorunda kaldım
Allah kolaylık versin.
Biz atlattık o günleri sükür.
Aptamil kücük kutu 56 tl falandı büyüğünü alırdık 120 tlden.
Gecen kücük kutuyu 110 a gördüm
2.cocugu neden yapmadıgımı hatırladım:)
Ben e bebekten mama alırdım keci sütlü bide ek olarak .Zenginmisiz o zaman demek:)

Ben de tam buğday alıyorum 10 TL
Ama baya küçük sanırım 250 gr

Sizinki kaç gr?
Aslında bir kez verip ekmek yapma mk alsanız j kendi yaptığınız ekmek hem daha sağlıklı bence. Bizde yeni aldık bittikce yapıyorum 900 gram tam buğday unundan ekmek oluyor. Maliyeti daha uygun

108 li bebek bezi 350 TL olmuş. Başka markalar alerji yapıyor kızıma mecbur bununla devam etmeliyim. Daha önümüzde aylar var kullanmamız gereken ve 108 li bez 20 gün ancak gidiyor

Sizi tebrik ediyorum bize 5 litre yag bir ay gitmiyor ama tereyag kullanimiyorum yemeklere ne kadar siviyag koyuyorsunuz bir kasik koyunca tencere in dibi bile islanmiyor bana cok az geliyor
Gerçekten çok fazla yağ tüketimi şok oldum.
5 litreyi nasıl kullanıyorsunuz ki ?
Kızartma bile yapsam tutmaz o kadar.
Yemeklere bardakla ölçerek koyun derim.
Ben yarım çay bardagı sıvı yag yemek kaşıgıyla da az biraz tereyagı atıyorum yetiyor.

Kalabalıksa gidiyordur tabi.
Bizde günde 1 bazen yarım gidiyor esim yiyor onuda.
AMa ramazan pidesi 9 tl olmus battık 1 ay:S
3 kişiyiz
Kızım 14 yasında.
Eşim tek başına 1 ekmeği yiyor zaten.
Ekmeklerde gramaj eksikliği var sanırım
1 ekmek diye alıyorum ama sanki poaça gibi bereketsiz.
Yumuşak ekmek hemen bitiyor.
Eşim doymadım valla diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…