- 20 Mart 2008
- 142.022
- 214.083
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Ciceksever0606
-
Tostta çok güzel oluyor o aknaz kaşar peyniri 2-3 yıldır hiç değiştirmedim eşimde çok severek yiyor onu.Yok ya bende alıyorm kasar falan almam peynirciden alırım da aktüele gelince tulum falan alıyorm
Parmesan sokdan alıyorm ucuz diye arada
Artık permasan mı yediğimiz ne bilmiyorm:)
En son 10 gün önce filan almıştım çiftlşkten geliyor 50 lira vermiştim,hemde büyük boy yumurta.60 veriyoruz bir koli yumurtaya. İki çocuk evde çok hızlı bitiyor bizde. Bide sadece sabahla kalmıyor ki poğaça , pankek herşey yumurtaya bakıyor
Migrosun kendi bebek bezi iyi çıkıyor,torunumda onu kullanmıştık hemde fiatı uygundu şimdi ne kadar oldu bilmiyırum.Molfix gelecekti bugün onu alcam
Migrosun bezini deneyip çok memnun kalmıştım ama lastikleri benimkilerin bacaklarını kesti
Küçük küçük yırtarak kullanmak zorunda kaldım
En son 5 sene falan önce markete gittiniz galiba?Bizim en fazla tuttuğu zaman 700 TL iki kişiyiz o da deterjanı bakliyat vs girince öyle oluyor şu ana kadar hiç o kadar alışverişim olmadı şuan market fiyatları ne denli pahalı bilmiyorum da acaba marka falan mı alıyorsunuz?
Parmesanı bilmiyorum sevdiğim bir peynir değil o yüzden pek almam ama şok’un mis peynirleri hem kaliteli hem acayip lezzetli hem de ucuz. Ezineyi tahsildaroğlu alırdım, şimdi yarı fiyatına mis alıyorum. Labnesine bayıldık, deli gibi labne yiyoruz bu ara. Tulumu bir izmirli olarak eh işte buldum ama fabrikasyon tulumlara göre o da iyi.Yok ya bende alıyorm kasar falan almam peynirciden alırım da aktüele gelince tulum falan alıyorm
Parmesan sokdan alıyorm ucuz diye arada
Artık permasan mı yediğimiz ne bilmiyorm:)
Hele kajuun fiatı dillere desten oldu uçmuş resmen.Geçtiğimiz cuma yemekli misafir ağırladım; öncesinde market alış-verişine eşimle birlikte çıktık. Genelde eşim alır gelirdi söylediklerimi, ben pek görmezdim ne masraf oluyor filan. O gün, yağ gibi şeyler almadık, yemek sonrası çayın yanına çerez filan alayım dedim vs. Kasaya girdiğimizde bu basit kuruyemiş alış-verişinin 600 lira çıkmasına ağzım açık kaldı. Ben o gün markette, belki 4 dolu avuca denk gelecek kadarlık antepfıstığının 90 lira olduğunu gördüm ya, daha da bir şey demiyorum.
Antepfıstığı, kendi ülkemizde üretiliyor, 2-3 il ötemden geliyor sadece ve lüks!
Aldım söve söve.
Kuruyemişleri gördükçe çıldırıyorum, fındık, badem, ceviz içi bunlar evimde hep olur. Çocuğum var, benim için olmasa da onun için olur. Doymak ayrı, beslenmek ayrı. Doyarsın her şekilde ama artık bu ülkede "beslenmek" lüks olmaya başladı.
Abla internette tost peyniri yapımını öğrendim bol bol nişasta yiyormuşuz meğerse, evde yap daha ucuzTostta çok güzel oluyor o aknaz kaşar peyniri 2-3 yıldır hiç değiştirmedim eşimde çok severek yiyor onu.
Parmesan almıyorum hiç:))
Şu var bazen markalı olan ürünlerde bile lezzet olmuyor hiç.
En son 10 gün önce filan almıştım çiftlşkten geliyor 50 lira vermiştim,hemde büyük boy yumurta.
Diyette olduğum için her gün 1 yada 2 taneyiyorum birde hafta sonları dha çok gidiyor.
Şokun mis beyaz peyniri cdden güzel geöenlerde almıştık yağlı bir peynir fiatıda uygundu.Parmesanı bilmiyorum sevdiğim bir peynir değil o yüzden pek almam ama şok’un mis peynirleri hem kaliteli hem acayip lezzetli hem de ucuz. Ezineyi tahsildaroğlu alırdım, şimdi yarı fiyatına mis alıyorum. Labnesine bayıldık, deli gibi labne yiyoruz bu ara. Tulumu bir izmirli olarak eh işte buldum ama fabrikasyon tulumlara göre o da iyi.
Kaju ne ?Hele kajuun fiatı dillere desten oldu uçmuş resmen.
Onlrı gördüm yapılışını aslında denemek lazım onuda:))Abla internette tost peyniri yapımını öğrendim bol bol nişasta yiyormuşuz meğerse, evde yap daha ucuz
Nasılsa kaşar diye dayıyorlar bize nişastayı
Kaju bu birayla süper gidiyor 200 telee fiatıKaju ne ?
O nasıl bir kuruyemiş
Bak ne zamandır pahalı diye almıyordum, daha da heeeeç alamam
Gün kurusunun kilosu 90 TL olmuş, çocuklar seviyor diye alıyoruz, 30-40 arasıydi kilosu, iki katından fazla artmış. Kuruyemiş almaya ben gitmiyorum artık cidden sinirim bozuluyor.Hele kajuun fiatı dillere desten oldu uçmuş resmen.
Fiyat/performans olarak cidden iyi peynir. İçeriği de temiz.Şokun mis beyaz peyniri cdden güzel geöenlerde almıştık yağlı bir peynir fiatıda uygundu.
Oha daha da alamam abjdhDGHAHD
Misi duydum da hiç almamıştım deniyim bari.Fiyat/performans olarak cidden iyi peynir. İçeriği de temiz.
Bir ara fiatı iyyidi alıyordum gene birayı hüpletirken.Oha daha da alamam abjdhDGHAHD
Karışık kuruyemişin içinde kaju buldu mu öpüp alnımıza koyuyorduk.
Ablacım ona artık kaju değil Kaju Bey diyeceksiniz.
Mis güzel çıktı bizde aldık sert ve yağlı bir peynirdi aldıığımız.Misi duydum da hiç almamıştım deniyim bari.
Acaba tam yağlı inek peyniri var mı böyle yumuşacık peynir oluyor ya bizimkiler onu seviyor
Belki 700 dolardır :)Sizin yanlışınız var. Bence bir daha kontrol edin. 700 lira aylık değil de haftalık olabilir.
Direk nişasta katmiyorlar patates yada margarin .Sicak suda test edebilirsiniz aldığınız kaşarı ama yürek ister boşuna harcamakta bu devirdeAbla internette tost peyniri yapımını öğrendim bol bol nişasta yiyormuşuz meğerse, evde yap daha ucuz
Nasılsa kaşar diye dayıyorlar bize nişastayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?