- 7 Kasım 2019
- 6.473
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.050
- 198
- Konu Sahibi Ciceksever0606
-
bız de 2 kısıyız. ne manav ne market abartmam resmen tutumluyum ama bızım harcama da 2500 cıvarı son zamlardan sonra bakmadım genelleyıp bı sonrakı ay anlarız... manava haftalık 250 verıyoruz rahat.. domates salatalık bıle luks oldu. mılletın kucuk cocugu var e ozenecegı cok sey var almasan olmaz. bız kesın sızden cok yermısız cocuk olsa..ama dusurmenın bı yolu yok zaten ulkece herseyımızı kıstık bı de bogazı kısalım tam olsun.. allah hepımzın yardımcısı olsun bence tek degılsın.. cogumuz boyle durumda ondan zor gecınıyor ya mıllet zaten..Merhaba biz 4 kisilik bir aileyiz bugun kredi kartimizdan bir aylik ne kadar market alisverisi yapmisiz hesapladik ve 3250₺ tutmus luks harcamalarimiz yok kasar pastirma abur cubur gibi seyler yok evin en onemli market ihtiyaclarini aliyoruz eșimle sok olduk nasil bu kadar yuksek tuttu diye. Simdi sizlere sorum șu biz bittikce aliyoruz toplu alisveris yapmiyoruz siz nasil yapiyorsunuz toplu yapmak daha mi mantikli? acikcasi market alisverisimi 2000₺ye dusurmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bamya da efsanedir kuru bamya:)Ya ben kurutulmuş fasülye diye bişey keşfettim, iki senedir. Evet yeni keşfettim vurmayınabi ne lezzetli bişeydir o. Hergün yiyebilirim.
o harika olur işte.Ya ben kurutulmuş fasülye diye bişey keşfettim, iki senedir. Evet yeni keşfettim vurmayınabi ne lezzetli bişeydir o. Hergün yiyebilirim.
bizde minimum alışveriş yapıyoruz ne yediğimiz belli bizim de yine okadar tutuyodur şu dönemde allah zor durumda olanlara yardım etsin çok üzücüMerhaba biz 4 kisilik bir aileyiz bugun kredi kartimizdan bir aylik ne kadar market alisverisi yapmisiz hesapladik ve 3250₺ tutmus luks harcamalarimiz yok kasar pastirma abur cubur gibi seyler yok evin en onemli market ihtiyaclarini aliyoruz eșimle sok olduk nasil bu kadar yuksek tuttu diye. Simdi sizlere sorum șu biz bittikce aliyoruz toplu alisveris yapmiyoruz siz nasil yapiyorsunuz toplu yapmak daha mi mantikli? acikcasi market alisverisimi 2000₺ye dusurmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
çiçek bamya bizim bayram yemeğimizdi ahhh ahhhhBamya da efsanedir kuru bamya:)
Amaç rant burada zeytin ağaçları kimin umurunda ki.Zeytinliklerde maden aranacakmis galiba ,eylem yapıyorlardi zeytinliklerw dokunmayiin diye
Ceviz hem yararlı hemde kolestrol düşürmede çok iyi bend ekullanırım aklıma geldikçe.Allah affetsin bulmussun bunuyorsn dicekler en nefret ettiğim sey ceviz ayıklamak:)
Annem kırk yılda 1 jest yapıp ayıklayıp 1 kavanoz veriyor:)
Cevizinizi veirrim ama ayıklayın oturup diyor kadın.
Biz kahvaltıda yeriz ,ben daglıyım esim cok sasırmıstı nisanlıyken.Gittiğimiz her akrabada köyde 1 tepsi ceviz getirilir,ortda kırılır cayın yanında verilir:)
Ceviz kırıp ikram etmek nedir yahu diyodu adam
Artk alıstı sabahları benim masaya ceviz getirmeme
Lİmonlar naptıysam küfleniyor buseneBalkonda bile küfleniyr anlamıyorm.
Bamya cok pahalı ya bide enginar.çiçek bamya bizim bayram yemeğimizdi ahhh ahhhh
çok pahalı ama
Aynen bende öyle düşünüyorum. İnşallah yanılırım.ama mazot benzin düşmedikçe düşmez fiyatlarYaz gelse bile domates salatalık gibi mevsim sebzelerinin fiyatının çok düşeceğine ihtimal vermiyorum ben. Her şeyden önce yakıt masrafı azalacak ki taşıma maliyetini sattıkları şeye yansıtmak zorunda kalmasın insanlar. Hepsi birbiriyle bağlantılı. Üretim az, dışa bağımlılık çok. Hiç iyimser olamayacağım geliyor gelmekte olanbizi daha kötü günler bekliyor.
Enginar bizim kültürümüzde yoktu hiç yemedim.Bamya cok pahalı ya bide enginar.
Biz yazdan alırız enginarı stok yaparız.
2 senedir kvdem de alıyor ama biz 10lu paketlerde alrırız.
O 2 paket 4 lü almıs hala acmamıslar:)
Benim 4 tane enginarım kaldı bebeklerim onlar benim diyip kıyamıyorm yemege
Yeni nesil çok bilmez ama Mis yılların markasıdır, sonradan gelen devlerin altında kaldılar ama iyidir ürünleri, yıllardır bozmadılar, fabrikalarına iş yapmıştım zamanında pırıl pırıl üretim yapıyorlarMisi duydum da hiç almamıştım deniyim bari.
Acaba tam yağlı inek peyniri var mı böyle yumuşacık peynir oluyor ya bizimkiler onu seviyor
Bu pazar fiyatlarıyla nasıl olacak o iş bilmiyorumBu yaz sağlam kışlık erzak yapmalıyız,dolsun derin dondurucular
yazdan buzluğa koymuştum bamya.ama o zaman bile kilosunu 20 den 25 den almıştım.1 paket kalmış ben de kıyamıyorummmBamya cok pahalı ya bide enginar.
Biz yazdan alırız enginarı stok yaparız.
2 senedir kvdem de alıyor ama biz 10lu paketlerde alrırız.
O 2 paket 4 lü almıs hala acmamıslar:)
Benim 4 tane enginarım kaldı bebeklerim onlar benim diyip kıyamıyorm yemege
Küçüklügümde mis süt çok alırdık hatta ilkokulda bile dagıtırlardı bize ama son zamanlarda sanırım güvenemedim nedense.Yeni nesil çok bilmez ama Mis yılların markasıdır, sonradan gelen devlerin altında kaldılar ama iyidir ürünleri, yıllardır bozmadılar, fabrikalarına iş yapmıştım zamanında pırıl pırıl üretim yapıyorlar
Piyasadan çekilip sadece şok markete üretim yaptığından sanırım, ucuz algısına kurban gitti misKüçüklügümde mis süt çok alırdık hatta ilkokulda bile dagıtırlardı bize ama son zamanlarda sanırım güvenemedim nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?