• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son ne zaman yaşam içinde birşeyler için tutku hissettiniz?

Aynı aynı.
Sorumluluklardan çok sıkıldım. Bekar olsam yine mi böyle olur diyorum.
enerjim yok. Önceden hersey okadar tatlı geliyordu ki. Parkta gezmek bile içimi açan bişeydi.
Hadi maldivlere gidiyorsun deseler tmm der geçerim
😂😂😂 şimdi bir hanım kızımız da evlenemedim, hayattan zevk almıyorum konusu açmasın mı ?

Ben bu durumu çok iyi anliyorum. Bidaha 20li yaslardaki gibi heyecani, mutlulugu, tutkuyu zirvede yasayacagimizi sanmıyorum acikcasi. Guven duygusu olarakta insanoglu cig sut emmis, hersey beklenir kafasindayim. Hem insanlari tanidik hem tecrubelendik hemde gozumuz mu acildi diyeyim.
Belki biraz degisiklik size iyi gelir. Cocugu babaya birakip yalniz tatile gitseniz mesela?
Hem o var hem de yaşla alakalı bence.yaşlandıkça insanların daha stabil şeyler hissetmesi çok normal.zaten bilimsel birşey. boşuna gençlere delikanlı demiyorlar.ben 20 li yaşlarımdan daha mutluyum şimdi 30 a birbuçuk ay falan kaldı.hayatla ve kendimle kavgam yeni bitti.ben önceki yaşlarda tutkudan çok kavgalıydım valla.2 gün tutku hissedeceğim diye senelerce kavga, huzursuzluk çekiyorsun içinde.geçip gittikten sonra hepniyi yönleri akılda kalıyor.hiç de güzel yaşlar değildi.ne sen kendini seviyorsun, kendinle barışıksın, ne diğer insanlar seni adam yerine koyuyor, tam tersi gençliğinden faydalanıp, sömürmenin derdinde.kimseyi tanımıyorsun saçma sapan şeyler yaşıyorsun....

nedense ben de hep bir tutku hep bir yaşama arzusu mevcut. çok kötü olaylar yaşadım başımdan neler geçti ama yılmadım. hayata beni bağlayan veya buna tutunuyorum diyebileceğimde tek bir şeyim yok bu arada. bu insanın sanırım biraz bunu seçmesi ile alakalı. ben yaşamayı, hayatı sevmeyi seçiyorum. her şey için şükür ediyorum ve tevekkül içindeyim. çünkü direnç gösterincede bir şey çözülmüyor. şu aralarda düşün düşün işin içinden çıkamadığım meseleler olsa bile yinede akışa teslimiyet gösteriyorum elimden geldikçe.

Geçen taksici almadı. Malum Arap turist sevdalari. Normalde beyaz masayi ararım vs Canin sağolsun deyiverdim güneşin altında boncuk boncuk terlerken
Ben eskiden show habere kadar arardım. Şimdi amann ne gerek var eve yürüyerek gidelim göbeğimiz erir diyorum. Nerden nereyeee heyhat :)

Yaniiii o da monotonlasti ama sebep evlilik değil bence. Çünkü evliliğin ilk yillarinda kv terörü çekerken bile vardı heyecanım. Ekonomik ve sosyal ortam olabilir. Yıldızlar yine heyecanlandirabilir tabi🥰. Mesela biriyle tanışıyorum kadın yalan söylüyor, 5 snye anliyorum hiçbir esprisi kalmadı insan ilişkilerinin de. Kimseden bir beklentim de yok. Eşim sadıktır ama aldatabilir mi evet herkes gibi aldatabilir. Yani kim ne yapsa doğaldır kafasindayim. Annelik dışında kimsenin, hiçbir şeyin esprisi kalmadı. Bakalım😒
Bu bir farkındalik dönemi hanomefendicim. Aynı donemden ben de gectim hiçbirseyim anlamı yok gibiydi her duygu sahte her heyecan abartılı geliyordu. Hala da öyle geliyo ama bununşa yasamay alışıp diğer herkes gibi davranmaya çalısınca o varolussal problemleri boşverip kendini dunyanın fani heyecanlarına bırakıyorsun cunku mecbursun. Bırak kendini zorlama düşünme düşünmekten hep bunlar 😄 cehalet mutluluk inan öyle

Her an hissediyorum. Sabah mesela simite hissettim. Öğlede kiraza. İkindi de serin serin uzanmaya hissettim. Kızıma tutkuyla sarıldım öptüm. Vs. Acaba bir kedi mi sahiplenseniz. Çok iyi geliyor ruha diyorlar.
Ben sizin kadar yüksek bir tip değildim. Kızıma hissediyorum. Burda bir sürü güzel öneri oldu. Sırayla deneyeceğim.

Back
X