• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son ne zaman yaşam içinde birşeyler için tutku hissettiniz?

Son cumledeki durustluk kalp ben.

Daha cok artacak boyle tatsiz tuzsuz yasamdan zevk alamadan adina yasam denen hayati surdurme cabalari.

Evlatlarimiz icin ensemizi karartmamamiz gerek diyor, çekiliyorum. Ulkenin bence yarisi bu durumda zaten...
Doğru tüm konuşmaların sonu ülkenin ahvali oluyor.

Hayatımda iyi giden ve kötü giden şeyler var. Çok şükür bir evladım var. Onunla mutluyum. Eşim de fena değildir. Ama coook uzun süredir sadece erkek, es değil hiçbir konuda tutku hissedemiyorum. Film severdim açıyorum ama öylesine, kitap, tatil öylesine. Tutkulu tipler beni anlayacaktır. En son ne zaman çok heyecanlandiniz? Tabi ki kızımla ilgili heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ama hayatın geri kalanı. Şikayet değil hiç yaşama arzusunu, inatciligini, azmini kaybedip tekrar kazanan oldu mu? Mesela fazla kilom var 2-3 veriyorum sonraaa Aaa nasılsa veriyorum deyip sallıyorum. Tatile gidiyorum nasıl olsa dönecegim deyip heyecanım az oluyor. Ya da biri yalan söylüyor eskiden kavga ederdim şimdi uğraşmıyorum bile. Bugün bir firma ile tartıştım ki severim tartışmayı keyif bile almadım.
.
Ben de şu anda sizin durumunuzdayım.Resmen yaşam enerjim sömürülmüş gibi hissediyorum.Çoğu şey anlamsız ve boş geliyor.Bugün babamı toprağa vereli tam 40 gün oldu ve henüz kabullenebilmiş değilim çünkü çok ani oldu ve bu sıralar çok fazla ani ölüm haberi aldım😔.Hayatı sorguluyorum sürekli bu aralar ama ülke geneli bir bezginlik ve boş vermişlik halimiz var gibi.

Hayatımda iyi giden ve kötü giden şeyler var. Çok şükür bir evladım var. Onunla mutluyum. Eşim de fena değildir. Ama coook uzun süredir sadece erkek, es değil hiçbir konuda tutku hissedemiyorum. Film severdim açıyorum ama öylesine, kitap, tatil öylesine. Tutkulu tipler beni anlayacaktır. En son ne zaman çok heyecanlandiniz? Tabi ki kızımla ilgili heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ama hayatın geri kalanı. Şikayet değil hiç yaşama arzusunu, inatciligini, azmini kaybedip tekrar kazanan oldu mu? Mesela fazla kilom var 2-3 veriyorum sonraaa Aaa nasılsa veriyorum deyip sallıyorum. Tatile gidiyorum nasıl olsa dönecegim deyip heyecanım az oluyor. Ya da biri yalan söylüyor eskiden kavga ederdim şimdi uğraşmıyorum bile. Bugün bir firma ile tartıştım ki severim tartışmayı keyif bile almadım.
Son zamanlarda ben de böyle hissediyorum. İnişli cikisliyim biraz da. Heyecandan ziyade istek de yok. Bilmiyorum niye böyle oldu.Anliyorum sizi ama çözümüm yok.

.
Ben de şu anda sizin durumunuzdayım.Resmen yaşam enerjim sömürülmüş gibi hissediyorum.Çoğu şey anlamsız ve boş geliyor.Bugün babamı toprağa vereli tam 40 gün oldu ve henüz kabullenebilmiş değilim çünkü çok ani oldu ve bu sıralar çok fazla ani ölüm haberi aldım😔.Hayatı sorguluyorum sürekli bu aralar ama ülke geneli bir bezginlik ve boş vermişlik halimiz var gibi.
Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin

Ağzının tadi kaçan Hayriye depresyonu diyorum ben buna. Zaman zaman gelip yoklar.
İnşallah zaman zamandır. Geçen bir teyze geldi gülerek birşey anlattı suratımda aptal bir siritisla dinledim. Teyze kafasını çevirir cevirmez yüzüm donuklasti. Eşim gülmeye başladı öyle anladım.

.
Başınız sağolsun😒

.

pff ben bu konuya hiç girmeyeyim demiştim ama madem ilk taş atıldı..
ben babamı kaybedeli 1.5 sene oldu hala niye yaşamak için niye uğraştığımızı sorguluyorum. yok olma düşüncesi hayat enerjimi sömürüyor resmen.

pff ben bu konuya hiç girmeyeyim demiştim ama madem ilk taş atıldı..
ben babamı kaybedeli 1.5 sene oldu hala niye yaşamak için niye uğraştığımızı sorguluyorum. yok olma düşüncesi hayat enerjimi sömürüyor resmen.
Çook zormuş,insan canından olan birini kaybedince anlıyormuş.Eskiden selalar okunurken içim burkulurdu ama babamın selası okunurken dünyanın başıma yıkıldığını hissettim o anda.Allah sabırlar versin size de,mekânları cennet olsun🙏.

Yaniiii o da monotonlasti ama sebep evlilik değil bence. Çünkü evliliğin ilk yillarinda kv terörü çekerken bile vardı heyecanım. Ekonomik ve sosyal ortam olabilir. Yıldızlar yine heyecanlandirabilir tabi🥰. Mesela biriyle tanışıyorum kadın yalan söylüyor, 5 snye anliyorum hiçbir esprisi kalmadı insan ilişkilerinin de. Kimseden bir beklentim de yok. Eşim sadıktır ama aldatabilir mi evet herkes gibi aldatabilir. Yani kim ne yapsa doğaldır kafasindayim. Annelik dışında kimsenin, hiçbir şeyin esprisi kalmadı. Bakalım😒
Tam olarak bende böyleyim büyüdüğümü düşünüyorum ,şuan beni heyecanlandıran tek şey kendimle başbaşa kalmak sadece bu bukadar..

Çook zormuş,insan canından olan birini kaybedince anlıyormuş.Eskiden selalar okunurken içim burkulurdu ama babamın selası okunurken dünyanın başıma yıkıldığını hissettim o anda.Allah sabırlar versin size de,mekânları cennet olsun🙏.

amin🙏

hiç yakıştıramadım ölümü kendisine benimde bu kadar yakın ilk kaybım. kaç yaşında kadınım benim ananem duruyor hala ona bile sinir oluyorum aklıma geldikçe. sağlıklı düşünce yapım bozuldu resmen.
konu sahibesinin dediği hayata karşı tutkum o gün bugün kalmadı.
zamanla normalleşiriz inşlallah.

amin🙏

hiç yakıştıramadım ölümü kendisine benimde bu kadar yakın ilk kaybım. kaç yaşında kadınım benim ananem duruyor hala ona bile sinir oluyorum aklıma geldikçe. sağlıklı düşünce yapım bozuldu resmen.
konu sahibesinin dediği hayata karşı tutkum o gün bugün kalmadı.
zamanla normalleşiriz inşlallah.
Hastalanmadan bir gün önce gülerek açmıştı telefonu,çok neşeliydi.Çocukla çocuk,büyükle büyük olurdu.Ertesi gün rahatsizlanip hastaneye kaldırıldı,bir iki gün içinde çıkar dedik hep ama 12 gün içinde çoklu organ yetmezliğine girip vefat etti.Hâlâ inanamıyorum,sesi kulaklarımda çınlıyor sürekli.Çok yaşlı da değildi,tam torunlarıyla vakit geçirecek,gezecek tozacak yaştaydı ama kurtaramadık.Allah'ım ömrümden al,ona ver diye çok yalvardım,abim de öyle dua etmiş ama olmadı 😔.Etrafta çok yaşlı insanları görünce aynı şeyleri düşünüyorum ben de,Allah affetsin.Sanırım acısı hiç geçmeyecek ama çocuklarim ve ailem için iyi olmak zorundayım.

Hastalanmadan bir gün önce gülerek açmıştı telefonu,çok neşeliydi.Çocukla çocuk,büyükle büyük olurdu.Ertesi gün rahatsizlanip hastaneye kaldırıldı,bir iki gün içinde çıkar dedik hep ama 12 gün içinde çoklu organ yetmezliğine girip vefat etti.Hâlâ inanamıyorum,sesi kulaklarımda çınlıyor sürekli.Çok yaşlı da değildi,tam torunlarıyla vakit geçirecek,gezecek tozacak yaştaydı ama kurtaramadık.Allah'ım ömrümden al,ona ver diye çok yalvardım,abim de öyle dua etmiş ama olmadı 😔.Etrafta çok yaşlı insanları görünce aynı şeyleri düşünüyorum ben de,Allah affetsin.Sanırım acısı hiç geçmeyecek ama çocuklarim ve ailem için iyi olmak zorundayım.
Ben de kaybettim ama çok çok önceydi. Şimdi rüyalarımda bile görmüyorum. Çok iyi bir insandı.

Siz daha önce de böyle hayata dair, derin bir konu açmıştınız sanki seviyorum ben böyle konuları okumayı 🙃 bir dönem tutku hissedebilen biri olarak şanslısınız ama yine de zîra ben hiç hissettiğimi hatırlamıyorum bu hissi. Sağlıklı bir çocukluk dönemi geçirenler mahsus belki de, insan yaşamayınca aramıyor da 🥲🙃 o yüzden çok fikir veremeyeceğim ama elbet sizin görmediğiniz, görmek istemediğiniz ya da bir sebep vardır altında. Maddi imkan varsa terapi bunları bulur, çıkarır, çözer bence ama 🤔

Back
X