• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son ne zaman yaşam içinde birşeyler için tutku hissettiniz?

Hayatımda iyi giden ve kötü giden şeyler var. Çok şükür bir evladım var. Onunla mutluyum. Eşim de fena değildir. Ama coook uzun süredir sadece erkek, es değil hiçbir konuda tutku hissedemiyorum. Film severdim açıyorum ama öylesine, kitap, tatil öylesine. Tutkulu tipler beni anlayacaktır. En son ne zaman çok heyecanlandiniz? Tabi ki kızımla ilgili heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ama hayatın geri kalanı. Şikayet değil hiç yaşama arzusunu, inatciligini, azmini kaybedip tekrar kazanan oldu mu? Mesela fazla kilom var 2-3 veriyorum sonraaa Aaa nasılsa veriyorum deyip sallıyorum. Tatile gidiyorum nasıl olsa dönecegim deyip heyecanım az oluyor. Ya da biri yalan söylüyor eskiden kavga ederdim şimdi uğraşmıyorum bile. Bugün bir firma ile tartıştım ki severim tartışmayı keyif bile almadım.
Aaa bu ben. Çoçuk dışında (çoçuğum yok ) herşeyiyle ben özellikle “tartışmadan bile keyif almadım” demeniz beni daha başka bir şey bu kadar özetliyemezdi. 😂

Siz daha önce de böyle hayata dair, derin bir konu açmıştınız sanki seviyorum ben böyle konuları okumayı 🙃 bir dönem tutku hissedebilen biri olarak şanslısınız ama yine de zîra ben hiç hissettiğimi hatırlamıyorum bu hissi. Sağlıklı bir çocukluk dönemi geçirenler mahsus belki de, insan yaşamayınca aramıyor da 🥲🙃 o yüzden çok fikir veremeyeceğim ama elbet sizin görmediğiniz, görmek istemediğiniz ya da bir sebep vardır altında. Maddi imkan varsa terapi bunları bulur, çıkarır, çözer bence ama 🤔
Aslında kronik bir rahatsizligim var. Uzun dönem ağrı çekmekten de olmuş olabilir. Terapiste anlatmaya bile heyecanım yok. Bakalım yalnız tatil fikri toparlayabilir belki.

Aaa bu ben. Çoçuk dışında (çoçuğum yok ) herşeyiyle ben özellikle “tartışmadan bile keyif almadım” demeniz beni daha başka bir şey bu kadar özetliyemezdi. 😂
Geçen taksici almadı. Malum Arap turist sevdalari. Normalde beyaz masayi ararım vs Canin sağolsun deyiverdim güneşin altında boncuk boncuk terlerken

Hayatımda iyi giden ve kötü giden şeyler var. Çok şükür bir evladım var. Onunla mutluyum. Eşim de fena değildir. Ama coook uzun süredir sadece erkek, es değil hiçbir konuda tutku hissedemiyorum. Film severdim açıyorum ama öylesine, kitap, tatil öylesine. Tutkulu tipler beni anlayacaktır. En son ne zaman çok heyecanlandiniz? Tabi ki kızımla ilgili heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ama hayatın geri kalanı. Şikayet değil hiç yaşama arzusunu, inatciligini, azmini kaybedip tekrar kazanan oldu mu? Mesela fazla kilom var 2-3 veriyorum sonraaa Aaa nasılsa veriyorum deyip sallıyorum. Tatile gidiyorum nasıl olsa dönecegim deyip heyecanım az oluyor. Ya da biri yalan söylüyor eskiden kavga ederdim şimdi uğraşmıyorum bile. Bugün bir firma ile tartıştım ki severim tartışmayı keyif bile almadım.
Yılda bir iki kez evde çocuksuz ve kocasız kaldığım o iki günün ilk günü .çok heyecanlanıyorum.ay koca iki gün benim.yalnizim deyip inanamıyorum.
Mesela deneyimlemedim ama çocukların sorumluluğu olmadan kocamın stresi olmadan tamamen kafama göre 1 hafta tatil hayali aşırı heyecanlandırıyor gibi gibi .bir de zengin olma hayali heyecanlandırıyor bir şey daha var ama onu dersem ban yerim ülke adına diyelim geçelim onu düşünmek heyecandan ucacakmisim hissi veriyor 😁😁

Yılda bir iki kez evde çocuksuz ve kocasız kaldığım o iki günün ilk günü .çok heyecanlanıyorum.ay koca iki gün benim.yalnizim deyip inanamıyorum.
Mesela deneyimlemedim ama çocukların sorumluluğu olmadan kocamın stresi olmadan tamamen kafama göre 1 hafta tatil hayali aşırı heyecanlandırıyor gibi gibi .bir de zengin olma hayali heyecanlandırıyor bir şey daha var ama onu dersem ban yerim ülke adına diyelim geçelim onu düşünmek heyecandan ucacakmisim hissi veriyor 😁😁
O çocuğu babasina bırakıp 2 gün tatil fikrini dogadostupanda dogadostupanda verdi. O bir kıpırtı yarattı😂

O çocuğu babasina bırakıp 2 gün tatil fikrini dogadostupanda dogadostupanda verdi. O bir kıpırtı yarattı😂
Bak tatil pahalıya gelir dersen onları evden annesine ya da kardeşi varsa ona yolla 😁😁yılda iki kez yapılıyor bu bizde ve nasillll iyi geliyor nasill bir bilsen . Hatta ilk defa bunu deneyimledigimde yatilabilecek her yerde beş dakika yatmistim.buz devrindeki Sid gibi döndüm döndüm yattım 🤪 dene bak o gün gelene kadar için hep kıpır kıpır olacak .tutku ,heyecan , rahatlama ,gevşeme ne desen var🤣❣️

Geçen taksici almadı. Malum Arap turist sevdalari. Normalde beyaz masayi ararım vs Canin sağolsun deyiverdim güneşin altında boncuk boncuk terlerken
Bir şey diyeyim mi, bu çok büyük rahatlık biliyor musun konu sahibi. Ben tartışırken her şeyin hesabını sorarken nasıl da hırpalanıyormuşum. Bir süre sonra bu dinginliği seveceksin.

Friends izlemediysen izle çok güzeldir enerjisi ❤️

Mesela ne olsa güzel olurdu ve bu güzel şeyin olmasına ne engel? Örnek veriyorum iyi bir tatil ama param yok, yalnız kalmak ama şu kişinin bakımıyla yükümlüyüm gibi bir bilgi verebiliyorsan kendimce tavsiye vereyim❤️❤️

Bir şey diyeyim mi, bu çok büyük rahatlık biliyor musun konu sahibi. Ben tartışırken her şeyin hesabını sorarken nasıl da hırpalanıyormuşum. Bir süre sonra bu dinginliği seveceksin.

Mesela ne olsa güzel olurdu ve bu güzel şeyin olmasına ne engel? Örnek veriyorum iyi bir tatil ama param yok, yalnız kalmak ama şu kişinin bakımıyla yükümlüyüm gibi bir bilgi verebiliyorsan kendimce tavsiye vereyim❤️❤️
İyi bir tatilde yalnız kalmak ama param yok ve iki çocuğa bakmakla yukumluyum . Bana da tavsiye verir misiniz 😬🙏🌼

Sanırım çoğu kişi böyle hissediyor ama sosyal medyanın etkisi olacakki herkes mutlu ben niye böyleyim tribine giriyoruz. Bende de sıfır heyecan sıfır tutku ama sosyal medyada baya mutluyum gibi görünüyor 😂 hatta diyorum insanlar beni mutlu sanıyodur şimdi dhkjfvj

Hmm şimdi aklıma geldi heyrcan ve tutkumu cokk ama cokk özledim o ayrı konu ama bunlar azaldığından beri daha önce yapmayı istediğim ama cesaret edemediğim ne varsa kolayca yaptım birkaç yıldır. Çünkü heyecan yok heyecan yoksa stres yok vb. Mesela sunucu olmaktan korkardım hep mikrofonda sesim bir tuhaf gelir vs ama çatır çatır sunuyorum tüm programları 😬iyi tarafları da var bu hissizligin onu da belirteyim ❣️

aa bu ben 🥺
en son bebeğimi dünyaya getireceğim için heyecanlıydım deprem oldu.. sağ salim kurtulduk diye yeniden yaşama tutkusuna kapıldım ki etrafımdaki herkes x1000 negatif olmaya ruh sömürmeye başladı ki hala öyle. artık ben de öyleyim hiçbir şeyden memnun olmuyorum sürekli söyleniyorum. bir tek bebeğim bana iyi geliyor ama bu sefer de ben ona iyi gelmiyorum diye üzülüyorum… bu kadar olumsuz bir hayata onu getirerek hakkına girdim sanki. 😔

Tatile zaten cikicam ama bebisle ama galiba 1 gece bebisi bırakıp bir yere kacabilirim.
Başlığı açtıkça düşündüm sağlık, mücadele, iş hayatı, anksiyete, aile, kv terörü çok şey yaşandı. Ben altında kaldim. Çok şükür çoğu düzeldi daha doğrusu direne direne düzelttim. Sonra ben eski sasifelek olamadım.

Ben evliyken ayni boyle hissediyodum. Normalde Ormana gitmek, dalis yapmak, yıldızları seyretmek, gece araba yolculuğu yapmak, antik kent-muze gormek beni hep heyecanlandirirdi. Plan yaptığımızda geceleri heyecandan uyuyamazdim.
Evliyken bu bahsettigim heyecanimi yitirmistim, bosaninca geri geldi hepsi. Hayatinizda sizi mutsuz eden biseyler var mi? Esiniz sizin heyecaniniza karsilik veriyor mu? Eger heyecaninizi ayni coskuyla karsilamiyosa yavas yavas insanin hevesi kaciyor
Eski halinize kavuştunuz demek . Demek ben de başımdaki enerji hortumundan kurtulsam o ölen çocuksu heyecanlarım geri gelecek .

Eski halinize kavuştunuz demek . Demek ben de başımdaki enerji hortumundan kurtulsam o ölen çocuksu heyecanlarım geri gelecek .
Oldum olasi yildizlari izlemeyi cok severim, hayal kurarim. Evliligimin son doneminde artik neden mutlu olamıyorum diye sorguluyodum. Bosandiktan bikac ay sonra sigara icmek icin bi aksam balkona ciktim, gozyuzune bakarken yeniden hayal kurdugumu ve mutlu hissettigimi farkettim. Sonra hersey geri gelmeye basladi. Cok sevdigim orman yuruyuslerini yapmaya basladim, cicek topladim. Hersey duzeliyor, merak etmeyin 🌸

Back
X