EN SONDA BENDE PATLADIM?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Evet kızlar dün konu açmıştım mesaj atmıyor aramıyor diye. Dün akşam işten çıktım eve geçerken durum attım telefona ve anında bizim ki bakmış duruma. Ve bu insan 6 saattir bana yazmadı. Bende onun üstüne dedim ki ne kadar merak etmesen de eve geldim dedim iyi yaptın dedi ama benim tepem öyle bir attı ki resmen deli oldum. Biraz laf söyledim ama kesinlik kırmadan üsluplu bir şekilde bana dediği şey bugun çok yoğundum çok sinirliyim sonra konuşalım yazdı. Bende onun üzerine biz bu mesaj işini yüz yüze konuşalım bir gün dedim tamam dedi. Daha sonra aradan 2 saat geçti ve beni aradı ne yapıyorsun ne ediyorsun diye. Bugün çok yoğundum çok sinirliydim elime telefon alamadım en son aldım baktım sen durum atmışsın ona baktım dedi. Ben çok fazla mesaj sevmiyorum arama daha iyi dedi falan filan. Gününü anlattı telefonda arkadaşına geçiyormuş filim izlemeye onları söyledi sonra kapattık. Daha sonra ben hiç bir şekilde mesaj falan atmadım oda atmadı saat 11 di ben aradım yatacam diye 2 dakika konuştuk kapattık. Ben artık ona mesaj konusunu açmak istemiyorum dırdır yapan bir kız olmak istemiyorum bakacağım eğer düzelirse düzelir düzelmez ise uygun bir dille konuşacağım. Evet çocuk değiliz ama insan da sevgilisini azıcık merak eder

Ben açıkçası aranızda bir soğukluk olduğunu hissediyorum.
Uzak mesafe ilişkisi mi ?
Telefonda fazla konuşmuşsanız bu artık karşı tarafı sıkmış olabilir...

Sizi tamamen ikinci planda goruyor. Benim esim askeri personel oldugu halde surekli gorevlerde oldugu halde bile 2 saatte bir arar mesaji demiorm bile surekli yazar cunku. Yani ben sizi sevdigini falan dusunmuyorum. Inanin seven insan sizi sevdigine sizi ikna edebiliyor bu olay bu kadar basit.

Her konuya aynı şeyi yazar oldum...Adam havaya girdikçe ısrarcı oluyorsun daha cok havaya giriyor...Herif seni gün boyu aramıyor sen yatarken iyi geceler falan diosun...Allah aşkına bi sal sunu hiç mi değer vermiosun kendine? Dunyada birtek o kalmış gibi...Yogunum hikayesini de yutma...

Ne kadar ekmek o kadar köfte...Binme lütfen tepesine...Nereye kadar boyle yakasına yapısacaksın? Adam seni istese emin ol her dk arar ama cebe girmişsin...Adam film izlicez diye baska yere gidiyor daha ne yapsın??

haklısın zaten bu saatten sonra nasıl davranırsa aynı davranacam ararsa açmıcam

özüne baktığımızda ilgisiz erkek profili... size değer vermeyen erkek profili demi? ama NADİREN de olsa bazı erkeklerde bu huy sevse bile msj atmayı sevmeyen... benim çok yakın bir arkadaşım var birlikte büyüdük erkek kendiside, hayatına bir kız girdi ama kız o kadar mücadele ettiki, çocuktan bir gıdım msj alabilmek için, kavgalarmı dersin ayrılıklarmı dersin, çocukla oturdu adam akıllı konuştu bak dedi seven insan ilgilenir mesaj atar felan tatlı dille yaklaştı kız, ama çocuk yok diyor sevgi msjla ölçülmez, ben seni aldatıyormuyum hayır, yalan söylüyormuyum hayır, ben açıkça sana msjlaşmayı sevmediğimi söylüyorum, 1-2 saate bir ne yapıyorsun diye ararım, çok nadir msj atılacak durumda msj atarım, onun dışında ben msjlaşmayı sevmiyorum dedi... kız akışına bıraktı... şuanda 1 yıllık evliler.. ve çocuk hala msj atmayı sevmiyor ama o kdar tatlı bir evlilikleri varki.. maşallah yani... 1-2saate felan arıyor kıza nasıl olduğunu soruyor kapatıyormuş yani böyleleride var.. sizde açık açık bu durumu onunla kızmadan sinirlenmeden onuda kırmadan konuşursanız bence çözebilirsiniz

evet konuşacam biraz daha beklicem analiz edecem devam ederse konuşacam 1 2 saate bir bile araması yeter benim için ama bunda o da yok

Bunlae heep banane. Msj attigi aradugi baskasi vardir net. Bir arkadasimda aynen iliskisi boyleydi ,neyae dedik bi baska nodan isletelim. Kiza asla msj atmayan yoğunum diyen cocuk sabahlara kadar sozde yeni tanistigi kizla yani sevgilisiyle msjlasti.. yani hepsi bahane.ayrilmak icin zemin

evet konuşacam biraz daha beklicem analiz edecem devam ederse konuşacam 1 2 saate bir bile araması yeter benim için ama bunda o da yok
işte bunu sabırlı bir şekilde sakince konuşursanız ortak noktada buluşup öyle devam edersiniz.. ilişkinizde sizde yıpranmamış olursunuz

6 saattir msj atmadı olayına takıldım
Siz saat mi sayıyorsunuz?
Adam aramış
Gece yine aramışsınız
Niye bu kadar boğuyorsunuz adamı?
Çocuk gibi eve geldim bilmem ne
Kaç yaşındasınız?
Şimdiye kadar o mu vardı?
O sizin babanız mı kaçta geldin gittin diyecek?
Bana çok abartmış gibi geldiniz
Her dakka sizinle uğraşmaz ki bir adam işi gücü var stresi var.
Biraz kendi hayatınıza odaklanın ya
Aramayın sormayın
Biraz çekilin bu adamdan

Sizde ilginçsiniz ama adam sizi aramıyor ama siz uyuduğunuzun bile raporunu veriyorsunuz. Bu kadar elinin altında olmayın. Erkeklerin en iyi anladığı durum kısasa kısastır unutmayın. Ayrıca bir ilşkide bir adam sürekli olarak saatlerce sizinle iletişime geçmeden (arama ya da mesajla)durabiliyorsa, merak etmiyordur, merak etmiyorsa önemsemiyordur yani gerçekten sevmiyordur. Ve siz onu sevdiğinize zorla görev gibi yaptıramazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…