- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
ilişkimiz daha yeni acaba belki sevmiyor mu böyle bir şeyi onu analiz etmeden bitirmek istemiyorum tam bir elle tutulur bir sebeb yokken ilk önce analiz edip ondan sonra bende düşünüyorumMerak etmiyorsun ama evde geldim yazacağıma öleyim daha iyi.
Nıcın ayrılmıyorsunuz?
Sevmiyor evet.ilişkimiz daha yeni acaba belki sevmiyor mu böyle bir şeyi onu analiz etmeden bitirmek istemiyorum tam bir elle tutulur bir sebeb yokken ilk önce analiz edip ondan sonra bende düşünüyorum
ah kanayan yaramSevmiyor evet.
Yeni ılıskı de konusmaya bulusma ya doyamaz insan bu size yazmıyor bile
Kanayan yaran falan değilah kanayan yaram
haklısın valla yok yavaş yavaş yapmaya başladım uzun süre cevap vermedim mesakınaKanayan yaran falan değil
Şurda saçma sapan yazanları dinliyorsun hala
Burdakiler sevgilini de tanımıyor senide
Benim dediklerimi yap lütfen
Sonra gör seni bırakabiliyor mu
Bak ben böyle bana gaz verenler yüzünden kaç tane ilişkimden oldum tecrübeli biriyim ilişki konusunda
Kadınlar gaz verme konusunda çok iyi valla
Bana akıl veren ya şu çocuğu bırak diyen Kadınlar ya yalnızdır yada saçma sapan adamlara katlanıyordur hep deneyimledim bunları
Bana ayrıl diyor bakıyorsun kendi benim yaşadığımın on katını yaşıyor ayrılamıyor
Yatarken de aramayın bırakın kendi haline bakalım ne zaman merak edip arıcakEvet kızlar dün konu açmıştım mesaj atmıyor aramıyor diye. Dün akşam işten çıktım eve geçerken durum attım telefona ve anında bizim ki bakmış duruma. Ve bu insan 6 saattir bana yazmadı. Bende onun üstüne dedim ki ne kadar merak etmesen de eve geldim dedim iyi yaptın dedi ama benim tepem öyle bir attı ki resmen deli oldum. Biraz laf söyledim ama kesinlik kırmadan üsluplu bir şekilde bana dediği şey bugun çok yoğundum çok sinirliyim sonra konuşalım yazdı. Bende onun üzerine biz bu mesaj işini yüz yüze konuşalım bir gün dedim tamam dedi. Daha sonra aradan 2 saat geçti ve beni aradı ne yapıyorsun ne ediyorsun diye. Bugün çok yoğundum çok sinirliydim elime telefon alamadım en son aldım baktım sen durum atmışsın ona baktım dedi. Ben çok fazla mesaj sevmiyorum arama daha iyi dedi falan filan. Gününü anlattı telefonda arkadaşına geçiyormuş filim izlemeye onları söyledi sonra kapattık. Daha sonra ben hiç bir şekilde mesaj falan atmadım oda atmadı saat 11 di ben aradım yatacam diye 2 dakika konuştuk kapattık. Ben artık ona mesaj konusunu açmak istemiyorum dırdır yapan bir kız olmak istemiyorum bakacağım eğer düzelirse düzelir düzelmez ise uygun bir dille konuşacağım. Evet çocuk değiliz ama insan da sevgilisini azıcık merak eder
bıraktım zaten artık kendi haline ne yaparsa kendine arar sa ararYatarken de aramayın bırakın kendi haline bakalım ne zaman merak edip arıcak
Biz eşimle direkt birbirimizi bulmadık bir nevi tanıştırmayla oldu.Mesajlaşırken çok sık girerdi whatsapa.Normal konuşmalar yapardı benimle,amacımız aslında sevgili olmak ama o daha normal konusmalar yapıyordu.Bu arada hiç görüşmemiştik.1 ay kadar konustuk mesajla en sonunda ona rest cekmiştim benim arkadasa ihtiyacım yok diye sonra geri adım attı.Biz küçük bir yerdeniz herkes birbirini tanır benden önce biriyle konusuyomus ama dalgasına derler ya öyle sevgili belki olurlardı daha fazla konussalardı belki ama öyle bir konusma yokmus.Yani hem benle hem onunla konusuyormus.Ben öğrenınce konusmayı kestim tabi.Sonra baktım o kızı silmiş vs öyle görüştüm anca.bıraktım zaten artık kendi haline ne yaparsa kendine arar sa arar
bilmiyorum belki bunun da konuştuğu başka bir kız var mı desem bilemedim biz yan yana iken bir kız mesaj attı ne yapıyon diye sordum arkadaşım dedi bende üstüne gitmedim geçen tüm gün beraberdik o kızdan hiç mesaj gelmedi belki vardır başka biri bunda da ama şu anlık onu ortaya çıkaracak delil yokkiBiz eşimle direkt birbirimizi bulmadık bir nevi tanıştırmayla oldu.Mesajlaşırken çok sık girerdi whatsapa.Normal konuşmalar yapardı benimle,amacımız aslında sevgili olmak ama o daha normal konusmalar yapıyordu.Bu arada hiç görüşmemiştik.1 ay kadar konustuk mesajla en sonunda ona rest cekmiştim benim arkadasa ihtiyacım yok diye sonra geri adım attı.Biz küçük bir yerdeniz herkes birbirini tanır benden önce biriyle konusuyomus ama dalgasına derler ya öyle sevgili belki olurlardı daha fazla konussalardı belki ama öyle bir konusma yokmus.Yani hem benle hem onunla konusuyormus.Ben öğrenınce konusmayı kestim tabi.Sonra baktım o kızı silmiş vs öyle görüştüm anca.
seni dinledim 4 saattir adam da ne mesaj ne arama ne başka bir şey hiç bir şey yok biraz önce bizim beyefendi durum atmış çok sinir oldum ama hiç bir tepki vermedim 4 saattir bende sessizliğimi koruyorum bakalım kaça kadar yazmıcak bizim beyKanayan yaran falan değil
Şurda saçma sapan yazanları dinliyorsun hala
Burdakiler sevgilini de tanımıyor senide
Benim dediklerimi yap lütfen
Sonra gör seni bırakabiliyor mu
Bak ben böyle bana gaz verenler yüzünden kaç tane ilişkimden oldum tecrübeli biriyim ilişki konusunda
Kadınlar gaz verme konusunda çok iyi valla
Bana akıl veren ya şu çocuğu bırak diyen Kadınlar ya yalnızdır yada saçma sapan adamlara katlanıyordur hep deneyimledim bunları
Bana ayrıl diyor bakıyorsun kendi benim yaşadığımın on katını yaşıyor ayrılamıyor
Yazma durumuna bakmasaydın hattaseni dinledim 4 saattir adam da ne mesaj ne arama ne başka bir şey hiç bir şey yok biraz önce bizim beyefendi durum atmış çok sinir oldum ama hiç bir tepki vermedim 4 saattir bende sessizliğimi koruyorum bakalım kaça kadar yazmıcak bizim bey
iyi günler dün seni dinledim ve yazmadım saat 6 gibi bana yazdı maç varmış onu izlicekmiş bende tamam dedim zaten bende platese gidecektim onun üzerine saat 6 dan sonra bir şey yazmadı ne yaptın geldin eve platesten diye hiç merak bile etmedi ama beyefendi gayet maçtan durumlar atıyor ben tek kelime bile yazmadım geçtim uyudum gece 1.5 gibi yazmış eve gedilm maç geç bitti yatacam demiş evet gördüm gece mesajını hiç bir şey yazmadım bugun de tek kelime yazmamaya kararlıyım ararsa da bugun tüm gün açmıcam telefonunu kesin karar aldımYazma durumuna bakmasaydın hatta
Bekle o sana yazıcak arıcak
4 saat ne Allahaşkına uzun bir süre mi
aynen öyle adam sevdiği kadın olsam merak eder ben demiyorum 7/24 konuşalım edelim diye ama en azından ne yaptın nereye gittin adına sorması lazım aklına gelince değil o yüzden bugun karar aldım ve bakmıcam telefonlarınabu adamdan hiçbir cacık olmaz ,
üzgünüm ama ya sen yedeksin yada bir başkası var
aynen öyle adam sevdiği kadın olsam merak eder ben demiyorum 7/24 konuşalım edelim diye ama en azından ne yaptın nereye gittin adına sorması lazım aklına gelince değil o yüzden bugun karar aldım ve bakmıcam telefonlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?