Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şık güle güle kullanın.
Çok güzelmiş, çokda zarif, iyi günlerde kullan canım![]()
bencede çok güzel bende çok beğendim güzel günlerde afiyetli sofralarda kullanırsın inş![]()
Rozelinda öncelikle teşekkür ederim ben de senin cats by luyano dan aldıklarını çok beğendim. Güzel günlerde kullanırız inşallah :)
Kızlarr bir türlü karar veremedim sizce takımı 12 kişiliğe tamamlasam mı? Akıl verin lütfen !!!:44:
canım yemek takımın çok güzel güle güle kullanmayı nasıp etsın Allah.. bence kesınlıkle 12 kişiliğe tamamlamalısın hem fiyatı cok uygun hem de modelıde guzel ben cok begendım... günlük , misafırlık diye ayırıyoruz ama bnce gunluk tabaklar daha cok kullanılıyor ve 6 kişilikte çok çok az ... misafir takımını her zaman cıkarmazsın 12 ye tamamlarsan eger rahatca hep kullanabılırsın bu takımını...
ben gunluk yemek takımını 450 tl ye beğenmiştim sımdı bunu görunce bana cok uygun geldı ben olsa kacırmazdım :)
Çok teşekkür ederim haklısın gerçekten. Şimdi tabak kırıldı etti desen tekrar almakla uğraşmam hem de bulaşık makinesini doldururum fazla tabağım olursa alıcam sanırım :)) :81:
bayıldım bayıldım...hem de çok uyguna almışsın süper..
güzel günlerde kullanman dileğiyle...![]()
Güle güle kullan canım çok beğendim gerçekten güzel bir seçim olmuşİyi günlerde kullanırsın inş.i Vee kesinlikle 12ye tamamlamalısın hele ki bu günlük takım sürekli kullanacaksın.. Annemi görüyürum kendimde yaa ilerde çok fena olucam bana kahvaltı takımımı bile 12ye tamamlattı annem
![]()
Çok teşekkür ederim canım güldürdün beni bu tavsiyelerden sonra tereddütsüz 12 kişiliğe tamamlayacağım :)))) Bu arada senin kahvaltı takımında 2 tane aynı çaydanlıktan mı oldu şimdi? Annene mi hediye ettin yoksa?