En sonunda günlük yemek takımımı da aldım :))

Çok güzelmiş, çokda zarif, iyi günlerde kullan canım:16:

Kızlarr bir türlü karar veremedim sizce takımı 12 kişiliğe tamamlasam mı? Akıl verin lütfen !!!:44:

Rozelinda öncelikle teşekkür ederim ben de senin cats by luyano dan aldıklarını çok beğendim. Güzel günlerde kullanırız inşallah :)

Çok teşekkür ederim canım, sağolasın. Allah hepimize ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin:29:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarr bir türlü karar veremedim sizce takımı 12 kişiliğe tamamlasam mı? Akıl verin lütfen !!!:44:

Sen bu takımı gündelik olarak kullanmak istiyorsun sanırım, misafir için ayrı bir setin var. O zaman 12 kişiliğe çok gerek yok gibi.
Ama takım çok hoşuma gitti, yok misafirede kullanırım diyorsan ( ki çok güzeller) o zaman 12 kişiliğe tamamla derim.:29:

Evet canım ayrı bir setim var kare şeklinde aslında ben böyle günlük misafirlik ayrımına çok karşıydım ama bulaşık makinesine girmesi zor olur diye bu takımı da aldım. Bilmiyorum ya kafam karışık teşekkür ederim önerin için.

canım yemek takımın çok güzel güle güle kullanmayı nasıp etsın Allah.. bence kesınlıkle 12 kişiliğe tamamlamalısın hem fiyatı cok uygun hem de modelıde guzel ben cok begendım... günlük , misafırlık diye ayırıyoruz ama bnce gunluk tabaklar daha cok kullanılıyor ve 6 kişilikte çok çok az ... misafir takımını her zaman cıkarmazsın 12 ye tamamlarsan eger rahatca hep kullanabılırsın bu takımını...

ben gunluk yemek takımını 450 tl ye beğenmiştim sımdı bunu görunce bana cok uygun geldı ben olsa kacırmazdım :)

canım yemek takımın çok güzel güle güle kullanmayı nasıp etsın Allah.. bence kesınlıkle 12 kişiliğe tamamlamalısın hem fiyatı cok uygun hem de modelıde guzel ben cok begendım... günlük , misafırlık diye ayırıyoruz ama bnce gunluk tabaklar daha cok kullanılıyor ve 6 kişilikte çok çok az ... misafir takımını her zaman cıkarmazsın 12 ye tamamlarsan eger rahatca hep kullanabılırsın bu takımını...

ben gunluk yemek takımını 450 tl ye beğenmiştim sımdı bunu görunce bana cok uygun geldı ben olsa kacırmazdım :)

Çok teşekkür ederim haklısın gerçekten. Şimdi tabak kırıldı etti desen tekrar almakla uğraşmam hem de bulaşık makinesini doldururum fazla tabağım olursa alıcam sanırım :)) :81:

Çok teşekkür ederim haklısın gerçekten. Şimdi tabak kırıldı etti desen tekrar almakla uğraşmam hem de bulaşık makinesini doldururum fazla tabağım olursa alıcam sanırım :)) :81:

aynen öyle ve sureklı makınayı calıstırma derdınde olmıycak :) eve bi misafır gelse hemen cıkarır kullanabılırsın cok şık ve cok uygun kaçırmamalısın bence :)

bayıldım bayıldım...hem de çok uyguna almışsın süper..
güzel günlerde kullanman dileğiyle...:71:

çok zevkli bir seçim olmuş
çok beğendim cnm
iyi günlerde kullan inş.
:nazar:

Burhanınayşesi ve enyrose her ikinize de güzel dilekleriniz ve beğendiğiniz için teşekkür ediyorum. Daha güzelleri sizlerin olsun :kkk:

Güle güle kullan canım çok beğendim gerçekten güzel bir seçim olmuş :46: İyi günlerde kullanırsın inş.i Vee kesinlikle 12ye tamamlamalısın hele ki bu günlük takım sürekli kullanacaksın.. Annemi görüyürum kendimde yaa ilerde çok fena olucam bana kahvaltı takımımı bile 12ye tamamlattı annem :1:

Güle güle kullan canım çok beğendim gerçekten güzel bir seçim olmuş :46: İyi günlerde kullanırsın inş.i Vee kesinlikle 12ye tamamlamalısın hele ki bu günlük takım sürekli kullanacaksın.. Annemi görüyürum kendimde yaa ilerde çok fena olucam bana kahvaltı takımımı bile 12ye tamamlattı annem :1:

Çok teşekkür ederim canım güldürdün beni bu tavsiyelerden sonra tereddütsüz 12 kişiliğe tamamlayacağım :)))) Bu arada senin kahvaltı takımında 2 tane aynı çaydanlıktan mı oldu şimdi? Annene mi hediye ettin yoksa?

Çok teşekkür ederim canım güldürdün beni bu tavsiyelerden sonra tereddütsüz 12 kişiliğe tamamlayacağım :)))) Bu arada senin kahvaltı takımında 2 tane aynı çaydanlıktan mı oldu şimdi? Annene mi hediye ettin yoksa?

Evet canım aynı çaydanlıktan ve tepsiden iki tane var henüz kimseye hediye etmedim kutularında bekliyorlar :1:

Back
X