- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
4 noo gidiyorOy kullandiysan suan kim onde gidiyor soyler misin bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 noo gidiyorOy kullandiysan suan kim onde gidiyor soyler misin bana![]()
kim olcakk pinkooo..Onun saclarini kim boyuyo biliyor musun![]()
Sanalda olsa kiz esmer olmasina ragmen sarisin olabildi yaaa artik herkes onu sarisin biliyooo
Cakma sarisinn @EnHarbiKiz
ivit. bir biz varızBir sen bir ben varım sadece :))
Ya o beceriksizkim olcakk pinkooo..![]()
Sizin isiniz zorrışın
Hele o bıyıklar yokmuuubu sene enlerde avatarda rakibim olursa dinamitle patlatırım onu parçaları kalmaz
![]()
ivit. bir biz varız![]()
Ya o beceriksizpinkstrap ne anlar sac boyamasindan
Hele ki harbinin sacini boyamasindan
Onun elleri o cakma sarisina degemez o kadar !
Sizin isiniz zoren rahati benim gibi olanlar
ne iddiali avatarimiz var ne de nickimiz hahaha
hic bir kategoriye imza atamiyoruz
![]()
Oky ben cok som agizliyim banlandigin gun dedim ki hesabina tıkladım .ay oky kac senedi burda hic mi sıkılmadi dedim aksamina yoktun :))bohem olan tıkladımanda var. beğendiklerimde oldu. oy kullanmasamda tekrar bakıp yazacağım. bol şans herkese.margacığım ellerine sağlık canım benim
eee ben o biliyordumm kim pekiiYa o beceriksizpinkstrap ne anlar sac boyamasindan
Hele ki harbinin sacini boyamasindan
Onun elleri o cakma sarisina degemez o kadar !
O nerden cikti kizeee ben o biliyordumm kim pekiikızz bence oo harbide pinkonun dişlerini fırçalıyo
![]()
Sakdi degilim benin baska versiyonuuj. Degilim ben nikotin degilimmmmmmOyyyyy![]()
peki o zaman tek tek yorumlayayım. az sonraa[/QUOTE]Yarisma acildigindan beri en cok senin yorunlarini okumaya sabirsizlaniyorum..tek tekk yorumlaa oky emi![]()
Amanda amann norellam gunaydinn hosgeldin10 numaralı yarışmanın bohemle uzaktan yakından alakası yok ne yazık ki
Amanda amann norellam gunaydinn hosgeldin
Sakdi degilim benin baska versiyonuuj. Degilim ben nikotin degilimmmmmm![]()