- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
evet bencedeyalnız sen direk ifşasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bencedeyalnız sen direk ifşasın![]()
heee bı de o var yaaaa puffff o zaman 1 oyum bıle yokkız oyları hemen kendımıze verırsek bellı etmez mıyız hangısı oldugumuzu??........kafamda delı sorular
belki sıralama yapılırken karışık yapılır :)) sonucu olmayabilirim. :))yalnız sen direk ifşasın![]()
görmeden favorinizin olması ne güzel :)Böyle olduğunu bilseydim katılırıdım çok daha iddialı bekliyordum yarışmacıları
bir kaç favorim var duruma göre kullanıcam
Resimler konmaya başlandıııı :)görmeden favorinizin olması ne güzel :)
Böyle olduğunu bilseydim katılırıdım çok daha iddialı bekliyordum yarışmacıları
bir kaç favorim var duruma göre kullanıcam
sıralama karısık olmıycak bıldıgım kadarıyla foto gonderım sırasına gore neyse susun susunbelki sıralama yapılırken karışık yapılır :)) sonucu olmayabilirim. :))
Açıldı sayfa haberiniz yok sanırım son yarışmacıyı görmedim sadecegörmeden favorinizin olması ne güzel :)
katılıyorum. biz zaten boyle bır yarısmaya katılarak ıddıamızı ortaya koyuyoruzç burdakı herkes bellı bır tarzı oldugunu dusunuyor kı fotograf cekme cesaretı gosterıyor. ıkı geyık yaptık dıye yanlış empoze edilmiş konusmalarımız..ayıp oldu yorumunuz
heee bı de o var yaaaa puffff o zaman 1 oyum bıle yok![]()
nerde nerde :))Açıldı sayfa haberiniz yok sanırım son yarışmacıyı görmedim sadece
nerde nerde :))
bencede bundan sonraki öyle olsun. eski resim kullanılmasın.Merhaba,
2 yıl önce veya 2 hafta önce çekilmiş bir fotoğrafı yollayıp yarışmaya katılmayı doğru bulmuyorum. Çünkü yemek yarışması olsun, makyaj yarışması olsun ciddi emek harcanıyor çok önce çekilmiş fotoğrafı yollayıp bu yarışma için emek harcayıp kombin yaratıp bunu özenle fotoğraflayan katılımcıya haksızlık olur.
bu kişisel fikrimdir... Bu yarışma için bunu gözardı ediyorum ama bir sonraki yarışmada kombin fotoğrafının yanında güncel bir haber de isteyeceğim belki o günün gazetesi vs olabilir.