- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Unutmam kuzumAcele etmenize gerek yok zaten canim..O kadar cok zaman var ki..
Kagit olayini unutma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutmam kuzumAcele etmenize gerek yok zaten canim..O kadar cok zaman var ki..
Kagit olayini unutma :)
birinci yarısmadan tecrube sahibisin bu sefer sonlarda olmazsınYine sonlarda kalirsam intihar ederim![]()
Asik birinci yarismada tecrubelendi :)birinci yarısmadan tecrube sahibisin bu sefer sonlarda olmazsın![]()
![]()
O stresi yasamak guzel hani sayfayi yeniliyosun da oy sayisi degismiyo ya ahahahahabirinci yarısmadan tecrube sahibisin bu sefer sonlarda olmazsın![]()
![]()
Ahh ahhh kafam oyle karisik ki ne yapicagimi sasirdimAsik birinci yarismada tecrubelendi :)
Begendigim bir tarzi var zaten bakalim bu konsepte neler gorecegiz :)
O stresi yasamak guzel hani sayfayi yeniliyosun da oy sayisi degismiyo ya ahahahaha![]()
Ahh ahhh kafam oyle karisik ki ne yapicagimi sasirdimmarjinal biseyi kk bayanlarimiz istemiyor bunu anladim sadece
![]()
Aklimda bisiler var bakaliimmYaparsin sen birseyler :) merakla bekliyorumm
sen genemi katılcanAhh ahhh kafam oyle karisik ki ne yapicagimi sasirdimmarjinal biseyi kk bayanlarimiz istemiyor bunu anladim sadece
![]()
Yine bozdun alintiyi dimi :)ahah marga alintiya bak![]()
Bi sen katilmiyorsun sen tirnak yarismasina katildin misen genemi katılcan![]()
Yine bozdun alintiyi dimi :)
hadi görelim bakalımHe kiz hahaha![]()
pampa katılmadım ya keşke katılsaydım amaBi sen katilmiyorsun sen tirnak yarismasina katildin mi
Bak ders olsun sana keske dememk icin bu yarismaya katil bence :)
hadi görelim bakalım
pampa katılmadım ya keşke katılsaydım ama![]()
Tolis ya katil iste nolucakk cok cok oy almayz kizim hahahha
hadi görelim bakalım
pampa katılmadım ya keşke katılsaydım ama![]()
kanka ama uygun bişeyım yokkı o yuzden spora katılcamBak ders olsun sana keske dememk icin bu yarismaya katil bence :)
Yaramaz kiz seni :)