- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
sen kesın bırıncısın pampa ama sondan bırıncıTolis ya katil iste nolucakk cok cok oy almayz kizim hahahha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kesın bırıncısın pampa ama sondan bırıncıTolis ya katil iste nolucakk cok cok oy almayz kizim hahahha![]()
Peki canim tolisim orda hava nasil kar var mikanka ama uygun bişeyım yokkı o yuzden spora katılcam![]()
Dalga gecme kizla tolisim :)sen kesın bırıncısın pampa ama sondan bırıncı![]()
İlla disari cikilmasi gerekmiyorki herkes nereye gitcekse oraya gore giyincek mesela komsusuna giden mini bi elbise giymez herhaldekanka ama uygun bişeyım yokkı o yuzden spora katılcam![]()
Ahahaha yok kiz benden daha az alanda vardi dimi hahahahsen kesın bırıncısın pampa ama sondan bırıncı![]()
yok pampa azcık yagmur yagıyo o kadarPeki canim tolisim orda hava nasil kar var mi
Dalga gecme kizla tolisim :)
ben yatakta laptopumla gırcem yenı yıla pıjamalı resmımımı yollasam acabaİlla disari cikilmasi gerekmiyorki herkes nereye gitcekse oraya gore giyincek mesela komsusuna giden mini bi elbise giymez herhalde![]()
İlla disari cikilmasi gerekmiyorki herkes nereye gitcekse oraya gore giyincek mesela komsusuna giden mini bi elbise giymez herhalde![]()
aşkım delisin kızım senAhahaha yok kiz benden daha az alanda vardi dimi hahahah![]()
Tabiki canm yilbasi demek illa elbise etek şaşali elbise demek degilkiTabikide herkes disari gitmiyor
Evde kutlayacak olanlarda var
Onlarda pijamayla gezecek hali yok herhalde :)
Bir jean, uzerine abiye tarzi bir bluz bu sekilde kutlayanda oluyordr elbet haksiz miyim :)
Kanka aksam alti olunca pijama mi giyiyorsun hahayok pampa azcık yagmur yagıyo o kadar
ben yatakta laptopumla gırcem yenı yıla pıjamalı resmımımı yollasam acaba![]()
Yolla da pijamani gorek yavrummmyok pampa azcık yagmur yagıyo o kadar
ben yatakta laptopumla gırcem yenı yıla pıjamalı resmımımı yollasam acaba![]()
Tabiki canm yilbasi demek illa elbise etek şaşali elbise demek degilki
Dusunsene tolin yarismaya pijamayla katiliyormus em cok oyu alip birinci oluyormus hahaha:)Yolla da pijamani gorek yavrummm![]()
kanka ben hep pıjamalıyım tembel olunca boyle oluyoKanka aksam alti olunca pijama mi giyiyorsun haha
ben bi düşüniyim bunuYolla da pijamani gorek yavrummm![]()
oyle bırıncı olursam döverler benı kesınDusunsene tolin yarismaya pijamayla katiliyormus em cok oyu alip birinci oluyormus hahaha:)
Ben pijama giymem pek ama yataga girecegim vakit uzerimi degistiririm mutlaka :) tembellll seni :)kanka ben hep pıjamalıyım tembel olunca boyle oluyo
ben bi düşüniyim bunu![]()
Dusunsene kazende hediye olarak sana pijama takimi aldiginioyle bırıncı olursam döverler benı kesın![]()
benımde ev pıjamam ayrı yatak pıjamam ayrı ama pıjamalı dolasırım ortalıktaBen pijama giymem pek ama yataga girecegim vakit uzerimi degistiririm mutlaka :) tembellll seni :)
dalton desenlı almasın ondan var bendeDusunsene kazende hediye olarak sana pijama takimi aldigini
Hemde dalton desenli hahahaha :)