- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Sonunda bana senden eski bir üyenin nickini satın aldırcankızımmmmmmmm sen kac senelık uyesın bız kac senelık uyeyız sen çekıl kenaraaaa
Demek ki tarzlarımız yakın tatlım
Daha senemiz yeni doldu şekerim, o da alışacak paylaşmayaEnişte bey daha yarışmaya katılmana izin vermiyor bir de benim yanıma mı yollayacak seni hıh
Harbiden yılbaşı geliyor ne giyeceğim ya
öyle deme , guzellik gpreceli bir kavram , sen de guzelsindir eminimBende değilim ki :)) Uykulu gözlerle uğraştım öyle :)
Yok canım ya nerde manken gibi olcam..
al alabılıyosanSonunda bana senden eski bir üyenin nickini satın aldırcan
Maşallah diyelim ama sen biraz daha bastırsan kesin katılırdın sokak modasına bence :)Daha senemiz yeni doldu şekerim, o da alışacak paylaşmaya
evet tatlım , o da bayan arkadasın yemekli davettinde cektirmistimSen geçen sene yapılan yarışmaya da katılmıştın yanlış hatırlamıyorum demi..
Hiçte bile bak ne kadar çirkinimöyle deme , guzellik gpreceli bir kavram , sen de guzelsindir eminim
Telefonumdan da olcam senin yüzündenMaşallah diyelim ama sen biraz daha bastırsan kesin katılırdın sokak modasına bence :)
Senleşmek istemiyorum ama kendine tükürseneal alabılıyosan
evet tatlım , o da bayan arkadasın yemekli davettinde cektirmistim
Telefonumdan da olcam senin yüzünden
Sende katılırsın buna :))Konsep yılbaşı oldu demek,görelim bakalım güzel ve şık hanımları ..
Konsep yılbaşı oldu demek,görelim bakalım güzel ve şık hanımları ..
evet canım , ama yarısma iptal olmustu katılım sayısı az oldugu icin :)O da çok iyiydi ben seni ilk defa o zaman görmüştüm..
Medcezir falan da katılmıştı yanlış hatırlamıyorsam =)
kız ben seni goremiyorum , yok ki albumde resimlerin , merak ettim simdiHiçte bile bak ne kadar çirkinim
Tolin bile benden güzel düşün artık
Nasıl yok ya, duruyordu orda :))kız ben seni goremiyorum , yok ki albumde resimlerin , merak ettim simdi
Sende katılırsın buna :))
Geçen yarışmada katılıcam dedin sonra kaçtın gittin
Nasıl yok ya, duruyordu orda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?