- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Hadi hadi.. Geçen yarışma içinde kaldı, bunda kesin birşeyler yaparsın sen
Gidecegim mekana gore giyinecegim o yüzden inan ki bir fikirim yokHadi hadi.. Geçen yarışma içinde kaldı, bunda kesin birşeyler yaparsın sen
Ben dururken tolinle mi çıkcanGel kuzu dışarı çıkalım yılbaşında, katılalım bizde ya da evde parti üzenleyelim ne dersin ha ?
Benim herifim izin vermiyor. Bakımlı ele de katıl orda varımGidecegim mekana gore giyinecegim o yüzden inan ki bir fikirim yok
sen katılırsan ben de katılabilirim
neden conemtolin masallah sana :)
cok ıyı olur pampaaaaaaaa canım sıkılıyo zatenGel kuzu dışarı çıkalım yılbaşında, katılalım bizde ya da evde parti üzenleyelim ne dersin ha ?
kıskançBen dururken tolinle mi çıkcan
Eminmisin? Bütün sene tolini çekcen bak
O zaman cezalı olmayacağının garantisi var mıBende bu sefer yapar geçen yarışmada cezalıydı ondan yetişemedi başvurulara
1 saat gec baslatsaydın yarısmayı margacım ben de katılabilirdimBende bu sefer yapar geçen yarışmada cezalıydı ondan yetişemedi başvurulara
neden conem
cok ıyı olur pampaaaaaaaa canım sıkılıyo zaten
kıskanç
1 saat gec baslatsaydın yarısmayı margacım ben de katılabilirdim
Neyse o geride kaldı biz önümüzdeki maclara bakalım
pinke inat gelıcem pampaDışarıda olucam ben gelmek istersen beklerim tolişim ..
Ben dururken tolinle mi çıkcan
Eminmisin? Bütün sene tolini çekcen bak
ona coktan katıldım hahahahhahayyy , ama hic iddialı degilimBenim herifim izin vermiyor. Bakımlı ele de katıl orda varım
Manken gibi karısı var kıskanıyor adam
Iyide kanka olan biziz.. Sen ortak düşmansın. Nasıl olduda ikiniz plan yapıyorsununeden conem
cok ıyı olur pampaaaaaaaa canım sıkılıyo zaten
kıskanç
kızımmmmmmmm sen kac senelık uyesın bız kac senelık uyeyız sen çekıl kenaraaaaIyide kanka olan biziz.. Sen ortak düşmansın. Nasıl olduda ikiniz plan yapıyorsunu
Gidecegim mekana gore giyinecegim o yüzden inan ki bir fikirim yok
sen katılırsan ben de katılabilirim
çok zaman var ama , insallah hevesimiz kacmazKaçırdın ama ben napayım =(al işte yeni bir maç var
Bende değilim ki :)) Uykulu gözlerle uğraştım öyle :)ona coktan katıldım hahahahhahayyy , ama hic iddialı degilim
manken gibiysen katılma zaten
çok zaman var ama , insallah hevesimiz kacmaz
Demek ki tarzlarımız yakın tatlımDiğer yarışmada tarzın oysa senin bu yarışmada nasıl tarz olursun valla düşünüyorum heyecanla
Çok iyiydin be..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?