- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.141
Hahaha en cok oyu orda alirim isteAşık, alıntıları bozdu..
Bozmadığı bir gün bile yok biliyor musun
önümüzdeki sene kk nın enlerinde şöyle bir kategori görürsen hiç şaşırma !
en çok alıntı bozan üye
aşığımaşık
AhahaahAşık, alıntıları bozdu..
Bozmadığı bir gün bile yok biliyor musun
önümüzdeki sene kk nın enlerinde şöyle bir kategori görürsen hiç şaşırma !
en çok alıntı bozan üye
aşığımaşık
Neden öyle bişey yapiyosun datlum? Aşık mısın nesin? Aaa asikmissinAlintiyi bozDum
Nikotinin yeni biraktim kiz sus hatrlatmaUydurduğum bir şey,margarinli nikotin veya nikotinli margarin olarak düşünerekten uydurarak aldım
HmmmUydurduğum bir şey,margarinli nikotin veya nikotinli margarin olarak düşünerekten uydurarak aldım
Sen sigara mı kullanıyordun hiç yakıştıramadım hiç ..Nikotinin yeni biraktim kiz sus hatrlatma
Ahahaah
Neden öyle bişey yapiyosun datlum? Aşık mısın nesin? Aaa asikmissin
Aşkin adi batsinAşkOTE="EnHarbiKiz, post: 38430647, member: 367618"]Ahahaah
Neden öyle bişey yapiyosun datlum? Aşık mısın nesin? Aaa asikmissin
Özlem foruma dönmüş gördün mü?Sen sigara mı kullanıyordun hiç yakıştıramadım hiç ..
Ciğerlerine hak veriyorum , isyan ettikleri vakit her zaman onları destekleyeceğim
Tabii ki ezgi. Gönlümde yatan aslan ikizler. Ezgi olacakmışbu tarz benimin birincisi sizce kim olacak :)
Zor dayaniyorum 4gun falan oldu iyi gidiyorum simdilik.. Cildircak gibi oluyorum biliyor musunSen sigara mıgibi olanıyordun hiç yakıştıramadım hiç ..
Ciğerlerine hak veriyorum , isyan ettikleri vakit her zaman onları destekleyeceğim
O kim yahu ?Özlem foruma dönmüş gördün mü?
Ezgi hakediyo aynenTabii ki ezgi. Gönlümde yatan aslan ikizler. Ezgi olacakmış
Ezginin olacağını nerden biliyorsun daha oylama devam etmiyor mu yahu :)Tabii ki ezgi. Gönlümde yatan aslan ikizler. Ezgi olacakmış
Sakız çiğne stresini atarsın ..Zor dayaniyorum 4gun falan oldu iyi gidiyorum simdilik.. Cildircak gibi oluyorum biliyor musun
düşünüyorum belki bende son anda katılanlardan olurum : )Hadi söyleyeyim bari , şuan 3 kişi var..
Ama son gün çok resim atan olacak :)
Bir daha düşün katılıp katılmama konusunu bence.. :)
Fehmi birakmami istedi ben de istiyordum son sigarami karsisinnda ictim soz verdim:)Margarikistedi post: 38430748 .!.:Sakız çiğne stresini atarsın ..
Beklemedeyim :)düşünüyorum belki bende son anda katılanlardan olurum : )
Katil canm katildüşünüyorum belki bende son anda katılanlardan olurum : )
Geyiğe uğra arada görO kim yahu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?