- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.161
Fehmi diyince seni düşünüyormuş oluyor.Fehmi birakmami istedi ben de istiyordum son sigarami karsisinnda ictim soz verdim:)
Bi bakayım kimmiş bu özlemGeyiğe uğra arada gör
Peki sen başka bir dostumuzun çalışma sebeplerinden dolayı aramızdan ayrılacağını biliyor musun bilmiyorsunGeyiğe uğra arada gör
Hayır kimmiş ki o dost?Peki sen başka bir dostumuzun çalışma sebeplerinden dolayı aramızdan ayrılacağını biliyor musun bilmiyorsun
Internette dedikodular dönüyor.Ezginin olacağını nerden biliyorsun daha oylama devam etmiyor mu yahu :)
Dur yazayım özelden.. :)Hayır kimmiş ki o dost?
Bakalım kim olacak gerçi ya o yada ikizler olur gibime geliyor..Internette dedikodular dönüyor.
kız ne zaman bırak dedın sen banaFehmi diyince seni düşünüyormuş oluyor.
Ben sigarayı bırak diyince , iplemiyorsun bile..
Bi fehmi kadar olamıyoruz ya
Bu kız ne böyle. Başını kapatip totsunu açmışBakalım kim olacak gerçi ya o yada ikizler olur gibime geliyor..
Hiç bir zaman sanırımkız ne zaman bırak dedın sen bana
Kim yahu :)Bu kız ne böyle. Başını kapatip totsunu açmış
1- 08.12.2014 saat : 16:17 ile 1.1.2015 16: 17 tarihleri arasında yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla göndereceksiniz..Bu yarışmaya katılmayı düşünüyorum bakalım =))
Ayın 1 inde yarışma başlayacak değil mi ?
Tamam canım heyecan yaptım kendimi beğenirsem o gün katılırımm1- 08.12.2014 saat : 16:17 ile 1.1.2015 16: 17 tarihleri arasında yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla göndereceksiniz..
ilk sayada bazı kuralalr var
elde kağıt görmek zorundayın kadınlar kulubü ve resmi çektiğin tarihi falan..
Nasilsin ablacigmmmSelamlar iyi akşamlar
Nasilsin ablacigmmm
Oylama acildimii??İyiyim sağol sen nasılsın,tolinle çekişiyoruz yemek topiğinde
Oylama acildimii??
Bende iyiyimsaol abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?