- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.241
hadi ekürm oyum sana 3. sezona hazırlık olsun bu bu tarz benim e gıttıgmzde kk nın nabzını az cok bılırızben yine soru sorcam soruyom soruyomda katılamıyom sonranereye gitcegimizide yazma olayının gercek olmasına gerek yok degilmi mesela ben bu yıl evdeyim dısarı cıkıyormuscasına hayal edebilirim degilmi
yıkıcam yakıcam ortalıgıhadi ekürm oyum sana 3. sezona hazırlık olsun bu bu tarz benim e gıttıgmzde kk nın nabzını az cok bılırız
Hayali de yazsan oluyor tatlim:)yıkıcam yakıcam ortalıgıcok fena gaza geldim en az oyu alırsam burdan stratejimizi kavga cıkarmak uzerine kurarız programda oyle oyle finale geliriz bakarsın
Tamamdır işte özlemcilik oynarız gercı garıbım elendi ama olsun popülerliğimiz artaryıkıcam yakıcam ortalıgıcok fena gaza geldim en az oyu alırsam burdan stratejimizi kavga cıkarmak uzerine kurarız programda oyle oyle finale geliriz bakarsın
sende katılıcaksın dimiHayali de yazsan oluyor tatlim:)
Tamamdır işte özlemcilik oynarız gercı garıbım elendi ama olsun popülerliğimiz artarD
Yani ben hayali diye biliyorumsende katılıcaksın dimi
fenomen oluruz
Senin corban hangisi kizHahayyyytttt hangi cilgin benim corbami yapacakmis sasarim
Kiz sen katilma oy alamayizbiz
tolin gelmiş ben kaçarHahayyyytttt hangi cilgin benim corbami yapacakmis sasarim
Bak ya diyene bak masallahin var guzelimKiz sen katilma oy alamayiz biz
bu konuda sonuncu bile olabilirim gibime geliyor
Önemli olan katılmak bu amosferi yaşamak lanareybu konuda sonuncu bile olabilirim gibime geliyor
Benim corbami nenem yapicakmis ciceeeemmmSenin corban hangisi kiz
herkez birgun tarz sahibi olabilir ama karakter sahibi olamazfenomenim ben fenomen oldum ben ayy taktydı dmı hhaha tamamdır 100 bın bızm
Kork benden nilersin bittin sentolin gelmiş ben kaçarYürü tolin Hep destek tam destek arkanda ben varım
squatla sende maşallahlık oldun ama fıstıkBak ya diyene bak masallahin var guzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?